התפתחות רוחנית

Zipadidoda

New member
התפתחות רוחנית

למה זה המטרה של האנושות? מה זה נותן? למה זה צריך ליהיות מטרת חיים? מה מאחורי זה? שאלות כאלה ועוד שאלות יש לי מישהו אולי יכול להסביר לי הכל הכל הכל על התפתחות רוחנית וכל מה שקשור...

פביאן

New member
למה התפתחות רוחנית ?

Zipadidoda המאושר אתה בחייך? המרגיש אתה סיפוק בחייך? המרגיש אתה שאם היה לך כל הכסף שרק אתה מבקש לעצמך וקונה לעצמך כל שרצית ההיית יכול לומר שאתה מסופק ומרוצה ? או שעדיין היית מרגיש שמשהו חסר בחייך ? אם לא קראת את הספר של שירלי מקלין "התבוננות פנימה" בהוצאת אור עם אני ממליץ לך מקרב לב לקרא אותו. שלא כמוך (אני משער) היא מספיק עשירה ועדיין הרגישה חסר ואף היא כמוך שאלה את השאלות שאתה שואל. אז קרא... ואולי ספר זה ייפתח בפניך את עולם המודעות הפנימית וההתפתחות הרוחנית. אשמח לקבל התייחסותך כאן בפורום או בדואר אלקטרוני אם שאלותיך אישיות במיוחד. לרשותך בהכוונה פביאן

gil_teva

New member
שחרור מתפיסה חומרית

קריאת הבהגווד גיטה, או ספרים דומים, מדיטצית הרה קרישנה, פולחן הפסלים, מטרתם שיחרור הדרגתי מבעיות הקיום החומרי. אין אפשרות לא להיות פעילים, הן מבחינה גופנית והן מבחינה נפשית. הנשמה היא פעילה ותפקידה לשרת. במקום לשרת משהו חומרי, או מישהו חומרי, אפשר לשרת משהו או מישהו רוחני. קרישנה ששולט בכל רואה מי מעוניין להגיע לחיים רוחניים ומאפשר לו את זה. אני ממליץ בכל פה להגיע למקדש של קרישנה (יש עשרות באירופה וכמה בארץ) ולחוות חיים רוחניים לפחות פעם אחת בחיים.

למעלה