התפתחות אישית

התפתחות אישית

שלום אבקש את יעוצכם היני בת23 עובדת בתיאום פגישות מזה מס פר שנים כעת אני מאוד רוצה לעשות הסבה למקום שיפתח אותי , יעניין אותי מקום שבו אף נתן להכיר אנשים חדשים אני מנסה לחפש עבודות בתחום במזכירות ושלא יכלול את נושא תיאןם הפגישות כפי שעסקתי באינטנסביות עד כה הבעיה שאני מאוד נעשת מתוסכלת בחיפוש ודוחה זאת לפעמים ואז שאני מגיעה לעבודה אני כועסת על חוסר ההתמדה שלי את המסקנה לעזוב עשיתי כאשר חסרונות מול יתרונות כאשר החסרונות- הן- בידוד חברתי -שיעמומם - העבודה הטלפונית - ובעבר כאשר אמרתי לבוס שלי שאני אוצה לעזוב כי העבודה הזו אינה ממצה אותי ואת יכולתיי הוא אמר לי כי אוכל להתקדם להיות נציגה פורנטלית- אך כיום אני גם מוצאת שזה לא מעניין אותי בקקיצור- איני יודעת מה לעשות רוצה לפעול ולא מצליחה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
תקיעות ../images/Emo37.gif../images/Emo27.gifהתקדמות

סאנשיין יקרה, יהיה לך קל יותר לפעול ולזוז אם יהיה לך ברור לאיזה כיוון את רוצה להתקדם. מהן יכולותייך? אילו כישורים יש לך, ואילו תרצי לרכוש? מה ילהיב אותך בעבודה? מה תהיה עבודה שלא תשעמם אותך תוך זמן קצר? התשובות לשאלות האילו הן תחילת הדרך לאתר את הכיוון שלך.

לענבל

ראשיתה תודה על הענותך הבעיה שאני לא יודעת לאיזה כיון אני רוצה יש לי יכולת למידה מהירה חשבתי לעבוד במשרד עורך דין חשוב לי שהעבודה תהיה מענינית שאפשר ללמוד ממנה שלא תהיה מונוטנית ואחכה רק לסיום המשמרת

ענבל כהן חמו

מנהל
אולי צריך יותר מידע?

מה דעתך לעשות לעצמך רשימה של תפקידים שנראים לך מעניינים, ולשאול אנשים שאת מכירה שיספרו לך על התפקידים האלו. אם תדעי יותר על האפשרויות - האם זה יעזור לך?

ענבל כהן חמו

מנהל
מה מבלבל?

כבר יש לך הרבה מידע, יש מקצועות שאת יודעת שאת יכולה לעסוק בהם ויש שלא. יש מקצועות שאת רוצה לעסוק בהם וכאילו שלא. אילו מקצועות שייכים לקבוצת היכולה ורוצה? מה מבלבל כל כך שם?

isaacm

New member
שלום לאור השמש

לא נורא, גם אני לא תמיד יודע מה לעשות. תגידי, אני סתם סקרן. יש תפקיד שקיים במקום העבודה שלך שממש נראה לך? או תפקיד שראית או שמעת עליו במקום אחר שממש נראה לך? אם כן - שתפי, מה זה? אם לא - ספרי ונחפור ביחד. ברוכה הבאה
איציק

לאיציק

ההתפתחות היחידה במקום עבודתי היא קיום פגישות עם לקוחות באופן פורנטלי וזה לא מעניין אותי כיוון שזה אותה גברת בשינוי אדרת מעניין אותי כן לעבוד בסביבה צעירה ודינאמית , מעניין לממוד איזהו מקצוע או ידע שאוכל לרכוש במסגרת עבודתי כי היום אני ממש מתנונת בעבודתי

isaacm

New member
טוב, בואי נעבוד

כמה אנשים את מכירה שעושים את מה שאת רוצה לעשות?

אני לא מכירה מספיק

ולאלו שפניתי לא התלהבו במיוחד גם אני חושבת שאני מריכה להיות קצת יותר מכוונת למה שאני רוצה לעשות

isaacm

New member
תגידי לי. אלה שפנית אליהם

יש מישהו או מישהי מהם שעושה בדיוק את מה שאת רוצה לעשות?

תראה

אניעדיין לא יודעת מה בדיוק אני רוצה לעשות פניתי לאנשים שעובדים בתחום הילוהמים אין לי לצערי מישהו שיוכל באמת לעזור לי מלבד עצמי ולכן אני עוברת על מודעות דרושים בנוסף

isaacm

New member
אני ממש לא מצליח להבין

מה את מחפשת במודעות דרושים? כלומר - אם את לא יודעת מה את רוצה לעשות, איזה חלק של מודעות דרושים את קוראת? ובשביל מה? אני מבין שקשה לך להחליט על מה שאת רוצה לעשות. בסדר. אבל מכל האנשים שסביבך בטח יש איזה אחת או שתיים שנראה לך שתרצי לעשות מה שהן עושות - אין כזה מצב? אם יש - זה מה שאני שואל (לא שתפני אליהן - ממש לא), ספרי לי - זה הכל. איציק

isaacm

כיום מה שאני מחפשת במודעות הדרושים אלו עבודות בתחום האדמנסטרציה ואין מישהו שאני מכירה שעושה בדיוק מה
שאני רוצה אני רוצה לעבוד בתחום שאוכל ללמוד ממנו ורק שלא ר\אצתרך להיות מכירות בטלפון

isaacm

New member
אוקיי, יש לנו תחום.

עכשיו מעניין אותי לדעת לגבי העבודות שאת רואה בעיתון. איזה מיומנויות נדרשות מהמועמדים למשרות? איזה מהמיומנויות הנדרשות כבר יש לך? איזה מיומנויות את עדיין צריכה לפתח? כלומר: מה צריך לדעת? מה את כבר יודעת? מה את עוד צריכה ללמוד? שמח לקרא מה שיש לך לשתף איציק

../images/Emo165.gif../images/Emo164.gif../images/Emo166.gif חג שמח

קודם כל המון תודה על הזמן שאתה מקדיש לי המיומנות הנדרשות -בחלקן ידע ספציפי בתוכנות כמו חשבשבת הקלדה עיורת וידע כמו תוכנות וורד ואופיס לגבי מה שיש לי הן ידע בתכונות וורד ורופיס רק שאני צריכה לרענן את זכרוני ולגבי הקלדה עיורת אני לומדת עכשיו וכמובן תודעת שירות ויחסי אנוש

למעלה