התפתחות אישית
אני כבר הרבה זמן עובדת על הספר השני שלי שהוא ספר התפתחות אישית. יש בו הרבה מידע מקדם ומופלא. כבר כתבתי 51 עמודי word. אני רוצה לכתוב עוד ולתת כלים / עזרה / מידע לאחרים דרכו. איזה דברים הייתם רוצים שיהיה מידע עליהם בספר כזה? ואיזה עבודות פנימיות הייתם רוצים שיופיעו בספר כזה? או ליתר דיוק, באיזה נושאים הייתם רוצים עוד מידע, או תרגילים? מה ספר החלומות שלכם שהיה ממש עוזר לכם?
אני אפרט על מה כבר כתבתי (אני אכתוב כאן את הכותרות)- שיפוט וקבלה הפסקת השיפוט שיפוט אחרים אהבה במקום לחימה תדמיות "זה לא בסדר" אמונות פנימיות סטנדרטים התמרת פחד באהבה לסלוח לעצמנו ולאחרים כסף אמונות וכסף עשיית כסף בסביבה המלאכותית תרגילים מהנים וקלים תפקידים צריך או רוצה ניהול זמן כל אחד משחק את התפקיד הראשי בסרט שום דבר אינו אישי לקיחת אחריות עשייה החזרת כוחות חתירה למטרות הרצון לרזות מודעות לעצמנו עבודות פנימיות לשינוי החיים להרפות מה"לא נעים" דיעות של אחרים יחס אוהב כלפי עצמנו להשתמש לטובה במילים שלנו
אני כבר הרבה זמן עובדת על הספר השני שלי שהוא ספר התפתחות אישית. יש בו הרבה מידע מקדם ומופלא. כבר כתבתי 51 עמודי word. אני רוצה לכתוב עוד ולתת כלים / עזרה / מידע לאחרים דרכו. איזה דברים הייתם רוצים שיהיה מידע עליהם בספר כזה? ואיזה עבודות פנימיות הייתם רוצים שיופיעו בספר כזה? או ליתר דיוק, באיזה נושאים הייתם רוצים עוד מידע, או תרגילים? מה ספר החלומות שלכם שהיה ממש עוזר לכם?