התפתחות אישית

kung fu

New member
התפתחות אישית

אני כבר הרבה זמן עובדת על הספר השני שלי שהוא ספר התפתחות אישית. יש בו הרבה מידע מקדם ומופלא. כבר כתבתי 51 עמודי word. אני רוצה לכתוב עוד ולתת כלים / עזרה / מידע לאחרים דרכו. איזה דברים הייתם רוצים שיהיה מידע עליהם בספר כזה? ואיזה עבודות פנימיות הייתם רוצים שיופיעו בספר כזה? או ליתר דיוק, באיזה נושאים הייתם רוצים עוד מידע, או תרגילים? מה ספר החלומות שלכם שהיה ממש עוזר לכם?
אני אפרט על מה כבר כתבתי (אני אכתוב כאן את הכותרות)- שיפוט וקבלה הפסקת השיפוט שיפוט אחרים אהבה במקום לחימה תדמיות "זה לא בסדר" אמונות פנימיות סטנדרטים התמרת פחד באהבה לסלוח לעצמנו ולאחרים כסף אמונות וכסף עשיית כסף בסביבה המלאכותית תרגילים מהנים וקלים תפקידים צריך או רוצה ניהול זמן כל אחד משחק את התפקיד הראשי בסרט שום דבר אינו אישי לקיחת אחריות עשייה החזרת כוחות חתירה למטרות הרצון לרזות מודעות לעצמנו עבודות פנימיות לשינוי החיים להרפות מה"לא נעים" דיעות של אחרים יחס אוהב כלפי עצמנו להשתמש לטובה במילים שלנו

*g99

New member
היי kung fu

הרבה הצלחה בכתיבה,בעריכה ובהוצאה ובכל הקשור לכך. רציתי להוסיף חומר,או שאלה: כיצד ניתן להתמודד עם כל ההבנות והשינו שחל בתוכנו והכוונה לא בצעדה קדימה אני אסביר, אחרי תקופה ארוכה שבה אני מגלה את עצמי מחדש ומחיה נכון,לא נותנת לעבר להיות שם ולא מושפעת ממנו,מתחילה במסע ה"אני" למען "אני" לאחר שכבר גיליתי א ה"אני" שלי, יש לי המון רצון עז לצרוח שעברתי שינוי עצום,רק שלא כל אחד יכול להביןאת מכלול הרגשות והעוצמות הללו ולהעצים אותי ואת התהליך שאני נמצאת בו. איך מתמודדים עם כל זה,החוויה הרגשית הזו בוערת בי ואין לי איך או למי להוציא אותה כך. אשמח אם יהיה לזה חשיבות,בספר הזה או בספר הבא ואולי אפילו כדיון פה בפורום,מה דעתך?

kung fu

New member
אפשר להמשיך את הדיון כאן ../images/Emo13.gif

אני מבינה שאין לך חברים שצועדים במסלול התפתחות אישית? (לזה התכוונת? שאין לך אנשים לשתף אותם בזה?)

*g99

New member
יש לי חברים שלומדים איתי אחת לשבוע,

אבל אני רוצה ביום יטום לנתח את זה,החברים בכיתה זה לא אותו דבר..

אולי תהיי במסגרת כלשהי ששם תוכלי

לפגוש אנשים שנמצאים ברמת מודעות דומה לשלך, וכך ליצור קשרים איתם. כמו כן, את יכולה לארגן אולי מפגש של הפורום הזה או של פורום לחיות בהרמוניה למשל, וכך להכיר אנשים באופן אישי? מה דעתך?

למעלה