התפתחויות

התפתחויות

הי עומר ולכולם שלום...
אוקי אז בעבר שאלתי כאן (בערך לפני חצי שנה אולי...) על בעיה של חשש לצליאק אצל ילדתי. והפירוש שלך עומר ושלך ליאונרדו יקרות היה שלא נראה מצב של צליאק באופק. ואכן היא עברה כבר שתי בדיקות זהות כדי ליהיות בטוחים והממצאים הצביעו לשלילה. אז תודה לכן ותודה לאל אין את הבעיה הקשה הזו ומאחלת לכל הסובלים ממנה רק בריאות והמון חוזק ושימצא להם פתרון שלא ייסבלו כל כך. החלטתי שאולי כדאי לקחת אותה לפסיכולוג כי כנראה הבעיה רגשית/נפשית..אולי בעזרת שיחה עם איש מקצוע תפתר הבעיה של העצירות. האם פסיכולוג מטעם C יעזור בפתרון הבעיה? מאנאז בקראנה אות'ילה שואלת בשביל ההרגשה והשקט הפנימי: מה c חשבה עלי אתמול? (מישהי שהרגשתי מואשמת על-ידה) אלגיז בקראנה גבו תודה ושבת שלום שוב.

דגנית

New member
בדקתם רגישות ללקטוז- סוכר החלב?

גם עושה בלאגנים בבטן, כאבי בטן, כאבי ראש.. וצרות שכאלה. מבקשים הפניה לבדיקה של רגישות ללקטוז, ופונים למרפאת גסטרו'. שווה לבדוק.. שנים של מגרנות וכאבי בטן בלתי מוסברים, נפתרו אחרי בדיקה אחת.. הרבה בריאות

הי שלייקסום, אהלן וסאלן!../images/Emo9.gif

|
|האם הפסיכולוג/ית יעזור/תעזור? מאנז- זיכרי שאת חלק מרשת, ולמדי לתת ולקבל (ונדמה לי שפה הייתי מוסיפה להשען) באקרנה- רון שמדבר על פוריות .. הפריה אותלו- ירושה במובן הרוחני (דרך שנכתבה מראש) (במילים אחרות יש פה שיעור-דרך) הפסיכולוג הוא הפיתרון הנכון לפי הרונים- יש מצב של ביטוי שצריך למצוא דרכו (אולי הייתי בוחרת תרפיה במוסיקה באמנות או בדרמה כי אני חושבת שיש פה צורך בהבעה וביצירה - וזה מהבטן-...) מה C חשבה עליך אתמול? (?!) (מה כפת לך?!) אלגיז- שאיפה לאור - תלות ויחסים לא בהכרח בריאים - בעבר.. באקרנה - רון הפוריות : הריון- הפריה יצירה... גבו - מנחה מתנה שאין עליה תמורה יצירת קשר בילתי הפיך... לא הבנתי את המשפט הרוני אבל גם לא הבנתי את השאלה.. אולי את תביני.

אז בעניין...

אני גם חושבת שזה הפתרון..פסיכולוג, אולי כמו שהצעת משהו בסגנון אולי ריפוי בעיסוק... לגבי האישה ששאלתי עליה אז אני לא מכירה אותה לעומק. היתה לי איתה שיחה והתייעצות והרגשתי שלא בנוח לגבי משהו. ואולי בעצם היא היתה שם עבורי כדי לעורר אותי..כמו שאומרים לתת מכת התעוררות כדי שאשנה כיוון חשיבה . לפעמים אלוהים שולח לנו מכות שנראות לנו כמשהו לא נעים אך זה על מנת שיהיה לנו כן נעים בדיעבד, ואז נאמר "וואלה, מכה טובה קיבלתי ועכשיו יאללה קדימה לשינוי". לפעמים אני מעקמת מצבים ולא רואה אותם נכון ואחר כך מבינה שזה היה לטובה. תודה....וכומבן עומר ממתינה לך יקרה לעוד הארות

אחלה...

קודם כל, שמחתי על הפידבק... תמיד נחמד לשמוע... ועכשיו, לגבי השאלות - 1. אני חושבת שכן, מצטרפת לדעתן של המגיבות/ים האחרות. 2. מה שהיא לא הרגישה, מתוקתי, נבע מתוך עצמה ולא מתוכך. מחולשה שלה. אני אומרת את זה לך ולעצמי במקביל, כשאנשים שופטים או מבקרים אותנו, הם רואים לא אותנו אלא את ההשתקפות שלנו בעיניים שלהם, שזה די כמו מראה מעוותת בקרקס, אם את מבינה למה אני מתכוונת. מה שמעוות את המראה הזאת, זה ההתנסויות, הדעות, התובנות, האמונות, וכו'. העיניים של כולנו הן מראה מעוותת בקרקס ולכן קשה להגיד שיש אמת אחת, כי היא תמיד מובאת דרך מישהו. בקיצור, נסחפתי קצת עם תיאוריות, להבנתי גיברת C ראתה בך משהו מעצמה שאולי היה לה קצת קשה איתו, לא יותר. הצלחה!

למעלה