התפתחויות
היי לכולם,
בהמשך להודעתי הקודמת http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=121&messageid=167244123
הדברים באותו שבוע ממש הגיעו לכישלון זמני.
אולם בשל אותו כישלון זומנתי לשיחה עם ראש המחלקה ביום ב' הקרוב.
בנתיים יישמתי את המלצות הפריסה ההיא והיחסים השתפרו יחסית ואנחנו נמצאים במגמת שיפור ולמידה אחרים מלפני חודש וקצת...
פרסתי הווה עצה ותוצאה
השאלה שנשאלה:
כיצד עליי להתנהל בפגישה עם Y?
תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - שמונה הגביעים
עיצה - מלכת החרבות
תוצאה - שלוש המטות
לדעתי מדובר במצב ההווה המציעים לי להפסיק לחפש את השליטה מקום של התבוננות למה כל זה קורה ולמה כל זה בעצם נועד? מה הייתה המטרה שלשמה התחלתי הלימודים האלו? בתמונה אני רואה אדם עם גבו הנוטש את הגביעים והמים שיש שם וממשיך בדרכו. הרבה רגש יש שם.
העיצה המלכה יושבת איפה שהוא בעננים , עם חרב בצד אחד השכל, ומצד שני עם יד פתוחה הזמנה להגיד את הדברים ממקום שכלתני ולא אידיאליסטי יותר לזרום עם מה שיבוא.
תוצאה שלוש המטות- יצירת שיתוף פעולה והצלחה להביא את דבריי.
התוצאה מובנת לי, ההוה מובן לי בבקשה להפסיק את המאבק, אך העצה לא ברורה לי מספיק.
אשמח להבהרות.
היי לכולם,
בהמשך להודעתי הקודמת http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=121&messageid=167244123
הדברים באותו שבוע ממש הגיעו לכישלון זמני.
אולם בשל אותו כישלון זומנתי לשיחה עם ראש המחלקה ביום ב' הקרוב.
בנתיים יישמתי את המלצות הפריסה ההיא והיחסים השתפרו יחסית ואנחנו נמצאים במגמת שיפור ולמידה אחרים מלפני חודש וקצת...
פרסתי הווה עצה ותוצאה
השאלה שנשאלה:
כיצד עליי להתנהל בפגישה עם Y?
תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - שמונה הגביעים
עיצה - מלכת החרבות
תוצאה - שלוש המטות
לדעתי מדובר במצב ההווה המציעים לי להפסיק לחפש את השליטה מקום של התבוננות למה כל זה קורה ולמה כל זה בעצם נועד? מה הייתה המטרה שלשמה התחלתי הלימודים האלו? בתמונה אני רואה אדם עם גבו הנוטש את הגביעים והמים שיש שם וממשיך בדרכו. הרבה רגש יש שם.
העיצה המלכה יושבת איפה שהוא בעננים , עם חרב בצד אחד השכל, ומצד שני עם יד פתוחה הזמנה להגיד את הדברים ממקום שכלתני ולא אידיאליסטי יותר לזרום עם מה שיבוא.
תוצאה שלוש המטות- יצירת שיתוף פעולה והצלחה להביא את דבריי.
התוצאה מובנת לי, ההוה מובן לי בבקשה להפסיק את המאבק, אך העצה לא ברורה לי מספיק.
אשמח להבהרות.