התפרקות

גיגוב

New member
התפרקות

אתמול התפרקתי , אמא שלי צלצלה ואמרה שקשה לה יש לה כאבים נוראיים ברגל בגלל בעיות בעמוד השידרה היא מטופלת והכל אבל כשזה תוקף זה נורא. תמיד הייתי שם בשבילה אני בת יחידה ואין עם מי להתחלק, אבל הפעם אני מרגישה שאין לי את הכוחות, אני לא יכולה לשמוע שהיא רק רוצה למות כי כבר מת לי בעלי לפני 7 חודשים, ואני לא יכולה שהיא תבוא לטיפול בבית סעודי בישובנו כי שם שכב בעלי בחודש וחצי האחרונים לחייו. אתמול אמרתי לה מה הרגשתי וביקשתי שתנשום עמוק ותנסה להתגבר כי אני פה בשבילה אבל אינני פנויה רגשית לטפל בה כפי שהיה בעבר. מאז יש לי כמובן נקיפות מצפון, ופה זה המקום לפרוק את התיסכול. תודה שיש אתכם גיגוב

../images/Emo24.gif ויש לי עצה מעשית

זה קשה להיותץ בת יחידה לכן יש את בית ההורים לעזור לך אני מקווה שמצבה ישתפר , היא לבדה וקשה לה אשה יקרה תביני לא פשוט שכאב פיזי תוקף ואת לבד זה כואב יותר אספר לך טיפ אני נעזרת המון ברפואה אלטרנטיבית וכואבת את הכאב שהגב משדר לרגל ויש משחה שהרופא הסיני נתן לי קוראים לזה אייסגל תגידי לה אולךי תסכים למרוח אותה זה מקל מהר מאד על הכאבים , זה מתוצרת גרמניה ששם הרפואה המשלימה מפותחת מאד

גיגוב יקרתי ../images/Emo24.gif

כל הכבוד שדברת עם אמך על קשייך .. לא צריכה להרגיש אשם ,יש תקופות שאין ביכולתינו לתמוך וסייע ולעזור לאחר , קחי לך את הזמן טפלי בעצמך ,במכאובייך ,התמלאי באנרגיות חדשות ואז תהי פנויה גם לאחרים ... אני במשך המון זמן לא הפנמתי לא טיפלתי בעצמי .. היתי אמפטית וטיפלתי בכולם ... ואיפה אני? בסוף הגוף קרס ..הודיע לי תתבונני גם בי .... כרגע אין לי כוח לאף אחד ..עסוקה בעצמי ...מקווה לימים אחרים ... טלי.

גיגוב

New member
תודה

אכן הבכי והדברים שנאמרו עזרו. נסענו לבקר את אמי והיא הפנימה את מצבי נשמה עמוק וכבר משדרת יותר אופטימיות. תודה לכם על התמיכה מחר אשלח את העובדת שלה לקנות את המשחה המומלצת. שוב תודה על התמיכה אתם לי יותר מכל פסיכולוג ויועץ. גיגוב.

תזכרי שאנחנו תמיד כאן

לחבק לנגב את הדמעות ולתת לך עצה טובה והשיתןף הנה הביא לך הקלה ובעתיד גם לה אם מדברים אז זה פתוח יותר והיא תוכל לעזור לך כאמא גם אם היא מוגבלת כי מילה של אמא תמיד עושה טוב בלב , למרות שהיא תלויה בך כיום תהני מהיכולת שלה לדבר איתך תזכרי שהיא אלמנה מנוסה וגם אמא שלך

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif

מצטרף לקודמותי, ראשית שמרי על עצמך. את עושה זאת יפה מאוד , ושמחתי לדעת שאמך קבלה את שהסברת לה - יופי לכן על התקשורת המוצלחת הזו. שיהיה לך שבוע טוב. חגי

BennyKa

New member
אין לי אלא לאחל לך שתהיי חזקה

אני מבין שיש מי שמטפל באימא בשוטף וכמובן השיתוף עוזר גם אני בן יחיד וגר רחוק מאימא ותודה לאל שהיא בסדר ובכל זאת יש מי שיעזור לה אחרת גם אני היתי מתפרק (גם לפני האסון) תעברי גם את הגשר הזה אני בטוח .... בני

למעלה