התפרקות קלה22641

aak112

New member
התפרקות קלה22641

מה נשמע? זה לא בקשה לעצות או משו בסגנון הזה כי כבר ניסיתי הכול.. האמת אני כבר התחלתי להאמין שאני מקולל שזה משמיים.
הגעתי כבר לאמצע שנות ה-20 בלי שום ניסיון עם נשים..
ותאמת בלי שחצנות או יהירות אני בדיוק האנטי טייפ לכך.. כול החיים אשר להגיד שאני בן אדם "מקובל", לכול מקום מזמינים אותים, יש לי ים חברים בכול מקום,בליין רציני,ואפילו ירשה להגיד שאני בחור נאה.
אבל משו פשוט מקולקל אצלי כי כול בחורה שאני מנסה ליצור איתה קשר זה מתחיל יפה לפעמים יש כאלה "שתוקפות אותי" אבל פשוט לא יוצא כלום.
פעם חשבתי שאני לא ניגש או מספיק או שאני ביישן מידי כדי להגיד למישהי שאני רוצה לצאת איתה.. אבל גם על המכשולים הצלחתי לתקן בעצמי בערך בגיל 18.. ומה קרה אז? הייתי מאוהב בשני בחורות שפשוט גרמו לי לתקופות השחורות בחיים שלי.
לאחת בתכלס התנהגתי כמו ידיד ולא שמתי לב לשנייה כבר ניסיתי יותר להראות שאני לא בקטע הזה והיא? פשוט התעללה בי ולא ראיתי את זה.. כול החברות שלה אמרו לי תעזוב אתה לא הטייפ שלה, היא סתם אוהבת שיש לידה גבר גם אם היא לא רוצה אותו בכלל, אבל המשכתי ורק אחרי תקופה ארוכה הצלחתי להתגבר.
אבל השיא אפשר להגיד הגיע עכשיו יש מישהי שאני מכיר ותמיד הרגשתי שהיא נמשכת אליי.. אתם יודעים בחורות לא יגידו לך את זה במפורש אבל אתה יודע לקרוא את זה בחיוכים שלה אלייך או בקשר שהיא מנסה ליצור איתך..
עכשיו האותה בחורה מכירה חבר שהוא כמו אח שלי.. כבר תקופה ארוכה שהוא אומר לי שהיא שואלת אותו עליי ומדברת על זה שאני חמוד ונראה טוב בעיניה.. אני כהרגלי בקודש הייתי בטוח שזה יתחרבן לי כרגיל אז אפילו לא ניסיתי.. אחרי לחצים ממנו באמת התחלתי לשקול את זה ובסוף יצרתי איתה קשר.. דיברתי איתה קצת הא ודא אתם יודעים.. ואז עשיתי פעם ראשונה משו בחיים שלי שלא עשיתי בחיים.. שאלתי אותה אם יש לה מישהו ואמרתי לי שאני מעוניין בה (כמובן לאחד במצב שלי לקח כמה שעות לשאול את השאלה מלווה בעצבים ודפיקות לב וחשש מ"הבושה" אז שאלתי.. ומה בסוף? פשוט דפקה לי סינון מגעיל.. בקיצור זה כבר שבר אותי ואללה נשבר לי
מצטער אם חפרתי :)

Ani Ldodi

New member
כל הכבוד על האומץ!!

כנראה זה פשוט נפל על הבחורה הלא נכונה..
אני לא אומר שאני מבינה אותך בקטע של אי מציאת בת זוג כי אני לא ממש מחפשת מישהו
אבל ממה שאני רואה ושומעת זה קשה
זה צריך כנראה ממש מזל להיתפס על בנאדם טוב //:
אל תתייאש,אתה נשמע אחלה בחור!!

אולי אתה משדר

בהתנהגות משהו אחר ממה שאתה רוצה, ואולי נפלת על בנות שהן לא מתאימות לך...אולי אתה רודף אחריהן יותר מידי. אם אתה מתאר שאתה נראה טוב וחברותי אין סיבה שלא תמצא מישהי

למעלה