התפרקה או לא?

התפרקה או לא?../images/Emo4.gif

אל תתקפו אותי...פשוט לא ידעתי לאן לשרשר
רציתי לדעת אם הלהקה התפרקה כי הבנתי שפרגי תהיה סולנית ואני רואה שwill.i.am כבר מתארח אצל להקות אחרות(PCD)...גם אמרו שזה יהיה האלבום האחרון שלהם ובתוך האלבום יש גם גרף שמראה מה עשתה להם ההצטרפות של פרגי לרייטינג או לפופולריות(לא יודעת איך לקרוא לזה)...וכל הדברים האלה מצביעים על כך שהלהקה התפרקה סופית אז אולי אתם יודעים כי זה די מוזר שפותחים פורום ללהקה שהתפרקה ובגלל זה זה בלבל אותי
תודה מראש, וסליחה על החפירה, לוטם

Fergie7

New member
הם לא בדיוק התפרקו,

הם לוקחים "הפסקה", כמו שאחרי האלבום הקודם הם הודיעו על הפסקה אם אני לא טועה, ואחרי שנה או שנתיים הואציאו את האלבום החדש. תקנו אותי אם אני טועה.

אני מקווה שזה ככה כי לפי מה שהבנתי

זה האלבום האחרון שלהם
אני מקווה שאת צודקת כי הםפ מעולים מידי בשביל לפרוש עכשיו(בשיא) ולדעתי המוזיקה שלהם ממש משובחת אפילו אמא שלי רוצה ללכת איתי להופעה...והיא לא ממש מתה על המוזיקה של היום היא מעדיפהה את הרוק של QUEEN

../images/Emo207.gif-הידעתם!?

ידעתם שבגלל שלאמריקאים בשיר don't phunk with my heart הphunk נשמע להם כמו fu--- הם שינו את השיר לdon't mess with my heart...מוזר

LiveSchool

New member
לא התפרקו.

כמו הרבה להקות היפ-הופ וסול, הם מוציאים אלבומי סולו בשיא ההצלחה שלהם. זה לא אומר שהם התפרקו. will.i.am כבר הוציא פעם אלבום סולו (מומלץ), בין שני אלבומי בלאק אייד פיז ישנים... הוא הודיע שהם יעשו כמה פרוייקטים סולו לפני האלבום הבא ושזה לא אורמ שהם התפרקו. זו רק דרך לעשות עוד קצת כסף....

shanibu

New member
../images/Emo207.gif BEP שוב במצעד

במצעד באמטיוי היטס- טופ 50 של 2006 הפיז קיבלו מקום 8
עם Pump It [:

ברור זה קליפ מעולה../images/Emo47.gif

הם משקיעים בקליפים שלהם חבל על הזמן
תמיד זה היה נראה לי כאילו הם קודם עשו את הקליפ ואז כתבו את השיר כי הקליפים שלהם הם ממש סיפורים שלמים....

Fergie7

New member
לדעתי יש להם קליפים יותר יפים..

זה לא משהו..אבל השיר עצמו יפה.

Fergie7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Fergie7

New member
../images/Emo207.gifקבלו תמונה קורעת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה