וגם בעלי שיחיה...
E eliyhu New member 13/7/03 #14 ריבלין וכמובן גם אביגיל לבית ריבלין אשתו של דוד זליבנסקי החשמלאי של להקת הנחל בשנות ה 50 אמי
E eliyhu New member 13/7/03 #16 משפחה מה ה"גדולה" הנשיא המנוח יצחק בן-צבי היה בן דוד 6 של אבי המנוח האם זה עזר משהו הוא מופיע בעץ שלי בשמו הקודם :שישמלביץ אמי
משפחה מה ה"גדולה" הנשיא המנוח יצחק בן-צבי היה בן דוד 6 של אבי המנוח האם זה עזר משהו הוא מופיע בעץ שלי בשמו הקודם :שישמלביץ אמי
ארנון הרשקוביץ Member מנהל 13/7/03 #17 המטרה היא למצוא קשר בין פוליטיקאים כך שאם אתה יודע על קשר נוסף של ח"כ/שר/נשיא אחר (בעבר ובהווה) אליך - נוכל לחבר בין השניים ארנון
המטרה היא למצוא קשר בין פוליטיקאים כך שאם אתה יודע על קשר נוסף של ח"כ/שר/נשיא אחר (בעבר ובהווה) אליך - נוכל לחבר בין השניים ארנון
ר ראם ערן New member 13/7/03 #23 ואנחנו לא לבד בעמוד האמצע של מוסף "היום" במעריב מופיעה כתבה על יידי ןאינטרנט.ֿ מוזכר שם גם הפורום השכן לנו : יידיש בתפוז. ובין היתר כתוב על ידידנו חיים לוי ןתרומתו הרבה לפורום. כל הכבוד,ֿ גאים ערן
ואנחנו לא לבד בעמוד האמצע של מוסף "היום" במעריב מופיעה כתבה על יידי ןאינטרנט.ֿ מוזכר שם גם הפורום השכן לנו : יידיש בתפוז. ובין היתר כתוב על ידידנו חיים לוי ןתרומתו הרבה לפורום. כל הכבוד,ֿ גאים ערן
S sharonpines New member 13/7/03 #30 כל הכבוד ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif אני רואה שיש הרבה שהקדימו אותי ברכישת המעריב היומי... אני ממש חשה צורך עז למצוא איזה ריבלין במשפחתי, כדי להצטרף לחינגה . סחתיין על ה- PR (יחסי הציבור) שרון
כל הכבוד ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif אני רואה שיש הרבה שהקדימו אותי ברכישת המעריב היומי... אני ממש חשה צורך עז למצוא איזה ריבלין במשפחתי, כדי להצטרף לחינגה . סחתיין על ה- PR (יחסי הציבור) שרון