התפריט שלי - מה דעתכם?

neta20

New member
התפריט שלי - מה דעתכם?

אני בת 20, 164 שוקלת 58 ק"ג (ירדתי בסביבות ה-10 קילו בחודשים האחרונים) רציתי לשמוע מה דעתכן על התפריט שלי - אולי אני צריכה להוסיף/ להוריד דברים, ובכלל כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום? ארוחת בוקר - יופלה דיאט +לחמניה קלה ארוחת צהריים - חזה עוף/קציצות רזות/שניצל תירס לייט +תוספת של פחמימות (אורז/ פסטה/פתיתים) בערך שתי כוסות וסלט גדול עם קצת גרעיני חמניה ארוחת ערב - 4 פרוסות לחם קל + 3 כפות גבינה לבנה חצי אחוז + קוטג' חצי אחוז סלט 3 פעמים בשבוע ביצה חוץ מזה אני מוסיפה תפוח/ גלידה דיאט/ קצת קורנפלקס בשעות אחה"צ או אחרי ארוחת הערב תודה רבה נטע

בגדול נראה

שהדיאטה בסדר, כדאי לנסות לגוון קצת יותר ולאכול דגים (אפשר בגריל) אפשר להמיר את הלחמניה הקלה ואת פרוסות הלחם הקל ב- 4 פרוסות לחם חי או לחם שיפון (אותו ערך קלורי אבל נותנות תחושה טובה יותר של שובע) אפשר למרוח גבינה 5% ואיזה ירק ליד למשל רצועות פלפל ירוק צהוב ואדום. או למשל לקחת פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות, ולנגב למשל כף חומוס או חצי גביע גבינה 5% וכו'... עכשיו לקראת החורף והקור אפשר לאכול מרק ירקות, אפשר לעשות פשטידות, למשל פשטידה של כרובית ברוקולי ופטריות, מבשלים את הכרובית במים, עד שמתרככת מעט, חולטים את הברוקולי במים הרותחים עד שמתרכך, מוציאים את הכרובית והברוקולי למסננת, (להגיר את הנוזלים) מעבירי לקערה וחותכים לפרחים או סתם מקצצים אותו דבר עם הברוקולי מוסיפים קופסת פיטריות חתוכות, מלח פלפל, ביצה כף פירורי לחם או עדיף סובין. מערבבים בעדינות משמנים במעט שמן זית פיירקס, ומכניסים לתנור ל- 25 דקות בחום בינוני או עד שמזהיב ומוכן. בתאבון....

SweetBerryGirl

New member
ואפשר גם

להמיר תלחם בפריכיות- טעים ומשביע! אפשר למרוח עליהן קוטג' 3% או 5% זה לא כזה משנה.. ניתן גם לשים עליהם ירקות וזה ממש ממש משביע והערך הקלורי נמוך ביותר! (נע בין 29-30 קל' לפרוסה!)..

למעלה