התפקיד שלא היה

YossihNew

Well-known member
לאחר דיון עם רועי באינסטגרם, עלה לי רעיון לשרשור מגניב.

כולנו יודעים שהקאסט של הסדרות שלנו עובר המון תהפוכות. לא תמיד הקאסט היה מה שהוא היום.

אבל בניגוד למקרים בהם שחקן היה צריך לשחק דמות אחת וגמר עם אחרת (וזה תמיד קורה, מהשמינייה ועד לבאר), היו המון שחקנים שבכלל לא שיחקו בפרויקטים הללו או שנבצר מהם להשתתף.

חלקם היו ממש עם רגל אחת בתפקיד.

מוזמנים להוסיף אם עולים לכם, אבל יש כמה שאני מתכוון להביא לכם...

YossihNew

Well-known member
שירן סנדל- ניצה (אליפים)

זה בעצם מה שהצית את הדיון ביני לבין רועי, כי היום שירן חשפה את העניין באינסטגרם שלה (למרות שאני די בטוח ששמעתי על זה קודם).

אז מסתבר שבמקום שני אביב המהממת ששיחקה את ניצה, מלכת הכיתה העממית וחדת הלשון שאוהבת לנקות, שירן הייתה זאת שהייתה אמורה להיות בתפקיד!

העניין היה ששני, שהייתה התכנית המקורית לניצה, לא הצליחה להשיג דחיית שירות מהצבא לצורך הצילומים. אז שירן באה תוך כמה שעות לסט, למדה את הטקסט בדרך, התאפרה, צילמה שלוש סצנות (!) עם יסמין עיון ומאיה ורטהיימר (הלא הן אילנה והדס), ואז הסתבר ששני הצליחה להשיג את דחיית השירות שלה.

הסצנות נגנזו, שירן הצליחה לשחק בסדרה המתחרה לאליפים בתפקיד שמזוהה איתה עד היום, אבל מזה אפשר להבין שמישהו גנז סצנות עם שירן כניצה! מעניין אם הסצנות קיימות...​

YossihNew

Well-known member
אדם פולקמן- רוני מצגר (אליפים)

ואם כבר אליפים, מישהו יודע עד כמה זה היה קרוב?! אדם ידוע היום כרון "פרנקו" פרנק מהתחנה, אבל מה היה קורה אם היינו מכירים אותו קודם?

מסתבר שאדם שלנו היה אמור לשחק באליפים, ולא סתם. הוא היה אמור לשחק תפקיד ראשי מאוד. למען האמת, בריאיון בפרוגי הוא לא זכר בדיוק לאיזה תפקיד בדיוק הוא נבחן.

כלומר, הוא זכר שהוא נבחר ל"בחור הרע" (דוידי או משה דינר?) ואפילו התקבל לתפקיד! אבל במעמד החוזה, כך הודיעו לו, הוא קיבל את התפקיד של הטוב. של רוני מצגר, בנו של ראש הממשלה והתפקיד הראשי. תארו לכם!

אבל אבוי. אדם התנהג בצורה קצת בעייתית בתיכון, ואימא שלו החליטה להעניש אותו על זה ולמנוע ממנו את החתימה על החוזה. תארו לכם עולם שבו פרנקו וחן שניהם הופכים להיות זוג לתקופה קצרה באליפים! את זה אתם יכולים לדמיין?​

YossihNew

Well-known member
יובל גונן- קרני שחר (אילת)

אלוהים אדירים, מה יש לשחקנים בתחנה?! אז כאן מסתבר שיש לנו סיפור ממש מעניין עם השחקנית המחבקת והחמודה והאהובה על כולנו, יובל גרגיר-גונן, שהייתה אמורה לשחק תפקיד מפתיע.

יובל סיפרה פעם שבזמנו, הייתה תקופה בקריירה שלה שהיא נבחנה לאילת. ולא רק זה, היא נבחנה ממש לתפקיד של קרני, האלרגית לקרינה האהובה עלינו והשנואה על שיר (שמקנאה בהיותה בתה של אביה).
לפי יובל, היא הגיעה רחוק מאוד באודישנים, ובמהלך אודישן התאמה עם עומר חזן, היא אפילו התנשקה איתו בחזרות, דבר שמאוד לא מקובל, אבל בסופו של דבר ידה של מיקה הייתה על העליונה.

מישהו מדמיין מה היה קורה אם היינו מכירים את יובל כקרני ולא כאלומה/כליל?

YossihNew

Well-known member
ליאנה עיון- רוני (נעלמים 3)

כאן היה לנו תפקיד שדווח שהיה אמור לקרות, כולם דיברו עליו והתלהבו ממנו, אבל בסוף הסתבר שלא יקרה בגלל בעיות הלו"ז. כן כן, אני מדבר על ליאנה עיון הכוכבת הגדולה, שיכלה להוסיף לעצמה עוד סדרה לרזומה.

בזמנו השמועות טענו שליאנה הייתה אמורה לגלם דמות דומה מאוד למיטל משכונה, אבל היו כאלו שהגדילו וטענו שהיא ממש הייתה אמורה לשחק את מיטל... אני חושב שלא, זה די ברור שהיא לא הייתה אמורה לגלם את מיטל.

אבל ברור מאוד שהיא כן הייתה אמורה לגלם את רוני, האופנוענית המסתורית שבאה לשחק בלב של עידו. אגב, ב"מעורבבים", עידו ומיטל ממש התאהבו לפרק והמון אמרו שהיה כאן רמז לעונה הבאה.

בעיות לו"ז של ליאנה (שחקנית עסוקה מדי) מנעו ממנה להצטלם לתפקיד. ועדיין, תארו לעצמכם שהיא הייתה משחקת אותה! מאיה קורן עשתה את התפקיד נהדר, אבל תארו לכם...​

YossihNew

Well-known member
פליטי כוכב נולד- השיר שלנו

השיר שלנו נבנתה אצל אורי גרוס כסדרה שאמורה להשתמש בזמרים שהשתתפו בכוכב נולד. בריאיון עם סיום העונה השנייה, חשף יובל אברמוביץ' (צ'כוב/רועי בשבילכם) כמה סודות ליהוק.

היו שם כמה אנשים שכן שיחקו בסוף. גולן אזולאי היה אמור להיות גבעון אבל הגיע בסוף רק בעונה השנייה. כברה קסאי הייתה אמורה להיות השותפה של נינט לדירה והפכה לחברה שלה מקרית גת בתפקיד לפרק. גם טוביה צפיר היה אמור להיות בתפקיד משני יותר. אבל היו עוד חשיפות מרעישות.

לא אגיד את כולם, אבל היו כמה שהיו בולטים ביותר ובאמת היו אמורים לקרות תקופה: שי גבסו היה אמור להיות בתפקיד של זוהר, ונינט הייתה אמורה לריב עליו עם שירי שחר, אותה תשחק... שירי מימון, אז היריבה המיתולוגית שלה. בנוסף, הראל סקעת היה אמור להיות בתפקיד של אריאל סילבר, האח המתוסבך של גבעון.

בסוף לא קיבלנו את הליהוקים האלה, והיחידה מכוכב נולד שבאמת נשארה בסדרה היא נינט. השאר היסטוריה.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
דורון ביטון- אלי בנזינו (שוברי גלים)

כאן יש לנו תפקיד שבעצם התרחש ולא התרחש. כן, דורון ביטון (האיש שתכף יחזור אל המסך בזיגי) שיחק לבסוף בשוברי גלים, אבל לא בדיוק בתפקיד שחשבנו שיהיה...

דורון היה אמור לשחק את אלי "בנזין" בנזינו, האיש הכי מטומטם בעולם, בשוברי גלים. הכול היה מוכן, הכול היה צריך לקרות, ואז דורון עבר תאונת דרכים קשה שעיכבה את הכול.

נתנאל טרבלסי לוהק לתפקיד בנזין כי לא יכלו לעכב את הצילומים, ודורון המשיך בחיקויים. בעונה השנייה, הוחלט לתת לו את התפקיד של צפריר, מוכר הגלשנים בחוף, שמתחבר עם בנזין, אותו היה אמור לשחק.

אתם יכולים לדמיין לעצמכם... בעצם גם אם דורון היה משחק את בנזין, זה לא היה מציל את הסדרה המטופשת הזאת. איכסה.​

YossihNew

Well-known member
אורי לייזרוביץ'- רן שגב (גיבור אמיתי)

כאן יש לנו תפקיד שאם אני לא טועה, גם צילמו אותו וידעו די הרבה זמן שהוא אמור לקרות. ולמרות זאת, בסוף זה לא קרה בגלל אילוצי לו"ז שדפקו את הכול.

כולנו זוכרים את גיבור אמיתי. כולנו זוכרים את אודי שניר, מר פצצת רייטינג בעצמו. ואין אודי בלי רם שגב- עוזר מעצבן ותלותי שחוטף עיתון לראש כל פעם שהוא אומר משהו מטופש.

אז הפעם החליט אורי גרוס שרם צריך ללכת ובמקומו יבוא אחיו הקטן רן. אורי לוהק לתפקיד הנחשק, אבל בגלל ארץ נהדרת, לא הצליח להתחייב לצילומים והוחלף בציון אשכנזי, הלא הוא סטיבן עם היד הקטנה.

בסופו של דבר, אני מרגיש שנשדדו מאיתנו כמה סצנות של מכות עיתון לראש...​

YossihNew

Well-known member
עדן סבן- אמילי (כדברא 2)

הלא-מליפיקית האהובה על כולנו. וזאת בדיוק הסיבה שאני קורא לה הלא-מליפיקית: העובדה היא שעדן סבן הייתה בהקראות התסריט של כדברא 2, ובסוף לא יכלה להשתתף בעונה.

עדן הייתה צריכה לעשות הצגה בשם "אקונה מטטה", ולכן לא יכלה להשתתף. על כן התפקיד שלה עבר ללא אחרת מאשר פליטת האח הגדול (כמו הגיס של דין) ארבל קינן.

זה די ברור שעדן הייתה אמורה לשחק את אמילי, והאמת? אני חושב שהם קיצצו מהדמות המון, כנראה בגלל שארבל פחות התאימה לשחק את הדמות. משהו היה חסר לי שם...

עדן סגרה מעגל בסוף כששיחקה בספיידרז את סופי.​

YossihNew

Well-known member
משי קליינשטיין- ניר בר גפן (פלאשבק)

אביב פנקס היא דבר מתוק מתוק מתוק ואהוב עליי במיוחד. אבל היא כמעט התחלפה בדבר מתוק גם הוא!

בעצם, הבחירה המקורית לשחק את ניר הייתה לא אחרת מאשר משי, נסיכת הדיסני הנהדרת. אבל אבוי, משהו השתבש ומנע ממנה להנעים בקולה את הסדרה. מה השתבש? כמו בבת השוטר- סיפור הפרברים.

משי שיחקה בסיפור הפרברים באותה התקופה ולכן לא יכלה להתפנות לצילומים (אני מניח שהיא לא מתחרטת על זה, זאת הייתה חווייה בשבילה). במקומה נכנסה אביב ופיזזה במקומה על הבמות של מופעי ה-VOD.

אבל אורן יעקבי, האיש והמשכורות המעוכבות, לא שכח ממשי, וליהק אותה לתפקיד הראשי ב"אפס ביחסי אנוש", ההצגה שלו עם שיריו של עילי בוטנר. אוף, משי, מתי התרבות חוזרת?!​

YossihNew

Well-known member
רוני דלומי ודר זוזובסקי- זוהר אפלבוים וסיוון קינן (או בוי)

איך הגאליסים האלה משתלטים על הכול, זה משהו. כאן ההיסטוריה פשוט השתנתה בגלל שינוי הליהוק הזה.

למי ששכח- במקור מי שהייתה אמורה לשחק את זוהר באו בוי הייתה רוני! ומי שהייתה אמורה לשחק את האקסית הזועמת של ליבי הייתה באמת האקסית שלו, דר! אבל זה לא קרה.

רוני הייתה עסוקה ב"עלובי החיים" והוחלפה בידי אליאנה, חברתה הטובה. במקרה של דר- היו שמועות שליבי לא רצה לעבוד עם האקסית שלו והטיל וטו על העניין ולכן שירן נכנסה.

מה שיותר מעניין, היה איך ההיסטוריה הייתה משתנה אם רוני הייתה משחקת. האם ליביאנה היו קיימים?​

YossihNew

Well-known member
ענבל ביבי- אבישג (פול מון)

כאן אני מכניס סיפור שהיה יקר לי באופן אישי. אז ב-2016, קצת אחרי החממה, עלתה סדרה חדשה בשם נעלמים. בין הדמויות האפורות בלטה מלכה בשם יובל הופמן, זמרת בחסד וכוכבת ברמה של גלקסססססססססיה.

הכול הלך טוב לענבל. תפקיד בסדרה מצליחה. תפקיד במופע של הוט VOD יאנג. וגם תפקיד עם אותו דניאל ליטמן (שכאן התחיל להיות גנב נשים עד סוף כדברא) בפול מון. ואז הכול השתבש.

בקיץ הסתבר שענבל נעצרה על שימוש בסמים בצבא, וכל הקריירה שלה שחשבתי שעומדת לפרוץ, כל ההצלחה- הכול נמחק. ספיר החליפה אותה במופע, מנעלמים היא עפה, ולירון שיחקה במקומה.

לאחרונה ענבל הופיעה ב"כבודו" אבל מאז היא נעלמה.​

YossihNew

Well-known member
בר רפאלי- נועה הולנדר (להיות איתה)

אולי התפקיד הכי בולט והכי ידוע מכולם. אז בואו נסגור את זה אחת ולתמיד: כשאסי עזר כתב את "להיות איתה" על דוגמנית מפורסמת שמתאהבת באופה פשוט, הוא חשב על בר.

בר הייתה אז ה-דבר הכי חם בעולם הדוגמנות. היא הייתה אז עם ליאונרדו דיקפריו! בינלאומית! התפקיד נכתב עליה והיא הייתה אמורה לשחק את התפקיד הזה לגמרי!

ואז היא הבריזה לאסי שליהק במקומה את רותם סלע (אגב, היא הייתה אמורה להיות במקום דנה בפיג'מות, עוד משהו מעניין). בר ואסי קצת הסתכסכו בגלל זה, ואסי ורותם הפכו לחברים טובים.

בסוף בר לא הופיעה אפילו לקצת בלהיות איתה. היה יכול לעניין.​

Roei152

Well-known member
מנהל
עמנואל לוי - אלה לי רשף (החממה)
בתקופת השידור של כפולה - העונה המיוחדץ - התםפקיד המרכזי היחיד שהיה לעמנואל לוי , אושיית הרשת , התברר כי זו לא הפעם הראשוננה שהיא מנסה לעשות דריסת רגל בעולם המשחק , וכבר ניסתה לקבל תפקיד מרכזי - לא סתם -- התפקיד הראשי בדרמה של גיורא חמיצר

מתברר שעמנוואל המצחיקה ניסתה לקבל את התפקיד הכי רחוק ממנה..ללי הצינית והחריפה , זאת שמתלבטת התלבטות קשה בין שני גברים ,
זה לא קרה , וגאיה קיבלה את התפקיד בין השאר בגלל הכימיה המצוינת שבינה לבין לי ודניאל..

גם אריאל הישראלית החליפה שחקנית אמרקאיתת בחממקראית ,. לא יודע מי זאת , אבל אריאל בעלת פיייס דומה לגאיה , ככה שהיא הייתה מתתאימה מבחינת מראה , אם כי הכרנו אותה מכוכב , ובכל זאת התררגשנו מהליהוק לא לטובה לפני השידור...

למעלה