התפקידים שלנו

*יערית

New member
פייה../images/Emo24.gif

תודה על השיתוף

תמיד אמרתי

שמי שיודע לשנות ולהשתנות מרוויח בגדול ולך פייה היתה דוגמא מול העיניים כל כך יפה לראות את זה להתבונן מהצד בשינוי קשה יותר לעשות אותו ובכל זאת אפשרי | ניצת שעבורה שינוי הוא דרך חיים |

s h o o s h a

New member
התפקידים בחיים

החיים הם במה ענקית וכל אחד מאיתנו, יש לו את הבמה כולה לרשות עצמו, להצגת יחיד בו הוא יכול/רוצה/צותר לו לשנות דמויות ככל העולנ על דעתו. פעם צוחק, פעם בוכה, פעם חזק, פעם חלש. זו הייחודיות ב"במה" הזו וב"הצגה" הזו וה"סופים" משתנים כל הזמן בהתאם למי שמגלם בהם את התפקיד הראשי ויש רק תפקיד אחד שאני סירבתי לגלם וזהו תפקיד הקורבן/אשם נרגע שהבנתי שהחיים מייעדים לי אותו, פרשתי מההפקה. לא לפני שניסיתי כמובן להתווכח, להדיג לא רוצה ולנסות להסביר למה אבל, מרגע שהיה ברור שזה מה שאני אהיה מחוייבת לו, אמרתי "תודה, אבל לא תודה" ויצאתי לחפש במה חדשה. מאחלת לכולנו בוקר נפלא וחג שמח

פיה....את והרעיונות שלך...

גרמת לי לחשוב... וזו משימה קשה בימים טרופים אלו של ראש חלול ורק גלעין קטן עף לו מצד לצד..מרעיש קלות. אז... מגלה שבכל מקום יש לי תפקיד אחר משנה מסיכה... אותו גרעין אותה יעל אבל מתנסה בתפקידים שונים איך שהוא...בענייני גברים....נוטה להיות התומכת...המבינה...המכילה... הגיע הזמן שאשנה את הדפוס. במקומות אחרים אני הסוערת השקטה הליצנית הרצינית היוזמת הנגררת העצמאית הנשענת התומכת הנתמכת הביישנית האסרטיבית הסגורה הפתוחה החסודה החושנית
כן, זו אני והתפקידים שלי יעל...בעלת אלף הפרצופים. (מי אני? מה אני?) חג שמח.....יאללה, לארוז....יוצאים לטיול, יוצאים לטיול...

האלי

New member
ייעוץ הדדי (אני עושה פרסומת)

ייעוץ הדדי הוא כלי שמאפשר לנו לפגוש את עצמנו ולהשתחרר ממשקעי העבר. כלי עבודה, פשוט ויעיל מאין כמוהו. בחרתי להזכיר אותו כאן משום שאחד הדברים שהוא מלמד זו הדדיות. לכל אחד מגיע שיקשיבו לו. ולכן, בייעוץ מחלקים את הזמן שווה בשווה. חצי מהזמן אני אקשיב לך וחצי מהזמן את/ה תקשיב לי. הנחת היסוד של הייעץ ההדדי היא שהמציאות טובה ומייטיבה, אבל משקעים מן העבר מפריעים לנו לראות את זה. בכל פעם שמשהו כאן ועכשיו מזכיר, ולו במעט, את התנסויות העבר הכואבות. אנחנו נדחקים ל"דפוס התנהגות" נוקשה שבא להגן עלינו מהפגיעה. דפוס שספק אם היה יעיל אי אז, בוודאי שאינו יעיל כאן ועכשיו. בעצם בכניעה הזו לדפוסי ההתנהגות שלנו אנחנו מנציחים את האומללות שבנו. הדרך היותר נכונה היא להתנקות ממצוקות העבר, ואת זה מלמד הייעוץ ההדדי לעשות בצורה הטובה והיעילה ביותר. עד כאן תשדיר פרסומת לשירות הציבור. ומכאן מי שירצה לדעת יותר מוזמן לתיבת המסרים שלי. שלכם, האלי.

לא ידתי לאן לשרשר את התגובה שלי..

לא הייתי פה כמה ימים.. אירוע משפחתי.. :) חזרתי אתמול והתחלתי לקרוא.. הרגשתי כאילו.. התהפך לי הבית.. איך? כמה? למה? חייבת להודות שלקח לי גם היום לעבור שוב על השרשורים כדי להבין.. אז יודעת שלא פה כל הזמן.. אבל עדין מרגישה פה בית.. חייבת לומר שביקרתי בפורמים אחרים, ושם זה הרגיש כמו צאט.. ולא ממש אהבתי, יש פה את העומק, את התוכן, את הרגישות וגם את התמיכה.. פה הרגשתי שייכת.. בטוחה שגם אתם, אחרת לא הייתם פה. מודה ומתוודה לא מכירה את הכללים, (מתי משרשרים, מתי פותחים שרשור חדש) וואו ולא ידעתי שיש כל כך הרבה עבודה בלנהל פורום... יודעת שאני לא מהמרבות להחשף פה.. קצת קשה לי להפתח, לוקח לי זמן.. ובכלל (קצת עונה לשרשור הפיה)כנראה ששיכת לאלה שתומכים ופחות נתמכים.. מקווה ללמוד פה להשתחרר, להפתח ולהיות חלשה גם כי זה מותר.. רק היי... אל תקחו לי את הבית הזה דווקא עכשיו שהתחלתי להרגיש פה נוח.. ומרגישה פה נוח בגלל כל אחד ואחד מכם.. והרבה בגללך ניצת.. לא יודעת אפילו איפה מצביעים, ואם עוד אפשר.. אבל אפשר להשאיר את הבית הזה כמו שהוא היה??? וניצת בלעדייך אין ספק שהוא לא יהיה אותו דבר.. אז מצביעה בידיים וברגליים.. תשארו כמו שאתם...

למעלה