התפקדו!

גליזה

New member
התפקדו!../images/Emo195.gif../images/Emo23.gif

יש מצב שלא עשינו התפקדות מאי?
שם: תאריך לידה/גיל: מקום מגורים: כמה זמן אני בפורום? משהו טוב שאני מצפה לו החודש: משהו שלא הייתי רוצה שיגיע החודש:

SuperKeren

New member
יש מצב../images/Emo2.gif

שם: סעידה תאריך לידה/גיל: 15.10.1988 מקום מגורים: הברונקס כמה זמן אני בפורום? עידנים! עוד מלפני שהיה פורום. משהו טוב שאני מצפה לו החודש: המממ שבועות=אין מוזיאון! משהו שלא הייתי רוצה שיגיע החודש: השמירה

עייינת

New member
מתפקדת ../images/Emo11.gif

שם: עינת. תאריך לידה/גיל: 15. מקום מגורים: אריאל.. כמה זמן אני בפורום? אמ.. משהו כמו 3 חודשים. משהו טוב שאני מצפה לו החודש: אמממ... המבחן האחרון? ובטח כל מיני ארועים באמצע |הדגש\משהו שלא הייתי רוצה שיגיע החודש: התור לאורטופד

Akay4

New member
מתפקד...

שם: אבי תאריך לידה/גיל: 21 וחצי מקום מגורים: אור עקיבא כמה זמן אני בפורום? ממש מעט, אולי שבוע וחצי
משהו טוב שאני מצפה לו החודש: אולי עוד איזה מפגש/ון פורום (314) משהו שלא הייתי רוצה שיגיע החודש: אמממ לא משהו מיוחד ממש...

העכביש2

New member
"שבוע וחצי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ענק! אקאי יו אר א-גורג'ס!!!

MarishA M

New member
../images/Emo221.gif =] פה..

שם:
מרישה. תאריך לידה/גיל:
17 וחצי. 10.10 מקום מגורים:
ת"א כמה זמן אני בפורום?
יותר משנה..חח משהו טוב שאני מצפה לו החודש:
ממ סתם שיהיה לי טוב ואני אחליט מה אני רוצה מעצמי ומהעולם משהו שלא הייתי רוצה שיגיע החודש:
חח לא יודעת,עוד האנג אובר!

העכביש2

New member
כן כן, אני עדיין פה...

ושמעתי חלקים מהאלבום שפורסמו בקומונה שלי והם אחלה
אני מקווה שיהיה אלבום טוב שם: לירו (רק בגלל גלי וקרן
) תאריך לידה/גיל: עשרים וארבע מקום מגורים: או"ע כמה זמן אני בפורום?
לא יודע... משהו טוב שאני מצפה לו החודש: גמר ליגת האלופות (?)
משהו שלא הייתי רוצה שיגיע החודש: השליח של הפיצה עם הפיצה המקולקלת... (סתם, לא באמת...) וד"ש להילי!!

טרודייי

New member
אני פה../images/Emo2.gif

שם:רותם תאריך לידה/גיל:16 מקום מגורים:פרדס חנה כמה זמן אני בפורום?לאדעת
משהו טוב שאני מצפה לו החודש:שהוא יעבור ואז ההופעה של עברי בשוני ושל אוונסנס
משהו שלא הייתי רוצה שיגיע החודש:הבגרות במתמטיקה

גמאני פה למרות שדי הזנחתי../images/Emo12.gif

שם: חגית תאריך לידה/גיל: 16.10.89 אני בת 17 וחצי מקום מגורים: נצרת עילית כמה זמן אני בפורום? אני פה בתשלומים
נעלמת כל פעם משהו טוב שאני מצפה לו החודש: ציפיתי.. המסיבת סיום שהיתה
משהו שלא הייתי רוצה שיגיע החודש: מתכונת באזרחות

GaIi4697

New member
../images/Emo11.gif

שם: גלי תאריך לידה/גיל: 13 מקום מגורים: תא כמה זמן אני בפורום? שנתיים בערך? משהו טוב שאני מצפה לו החודש: >< משהו שלא הייתי רוצה שיגיע החודש: ><

מתפקד

שם:עוז תאריך לידה/גיל:16.6 מקום מגורים:בת ים כמה זמן אני בפורום?שבוע שבועיים משהו טוב שאני מצפה לו החודש:אממממממ לא יודע משהו שלא הייתי רוצה שיגיע החודש:אממ המתכונות בהיסטוריה והבגרות במתמטיקה וגם התמכונות החוזרת של מתמטיקה

The Human

New member
לא מתפקד! ../images/Emo152.gif

לכו תעמדו בח' כשאני אעמוד בת' ואשבור את הגב..
.. 1) אלי.. ...Al.. El-Ninyo, שימי תבורי.. נו.. מה זה משנה? 2) 22 - 1.3.85 (אני ממש זקן)
3) פרעות תרפ"ט 4) דקה, שתיים.. 5) גשם.
, + סוף עונה ב-24, גיבורים ואמריקן איידול.. 6) סוף החודש. לעזאזל! איך הזמן רץ...

Mrs Brightside

New member
כבר שכחתי איך זה חמישי בבית:)

שם: הילה תאריך לידה/גיל:03.08/ 19 ויותר מדי חודשים
מקום מגורים:פ"ת כמה זמן אני בפורום? מהיום שהוא נפתח
משהו טוב שאני מצפה לו החודש:לאלבום כאילו?!?! משהו שלא הייתי רוצה שיגיע החודש:בנתיים אין דבר כזה
.

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif באיחור אופנתי

חזרתי הרגע מטיול שנתי שולט ביותר, חפירות ותמונות אח"כ שם: בר תאריך לידה/גיל: 28.8.92 תעשו כבר חשבון לבד... מקום מגורים: ראשון כמה זמן אני בפורום?אני חושבת שהקייץ זה יהיה שנתיים:) משהו טוב שאני מצפה לו החודש: כל החזרות למסיבת סיום:) משהו שלא הייתי רוצה שיגיע החודש: מבחנים/ עבודות/ לימודים/ סופשנה (אני לא מאמינה שאני כותבת את זה אבל זאת הייתה שנה שולטת)

Shiri from the block

Active member
אני שירן 21.7.87 בת 19 ו-10 חודשים וחצי (משו כזה) תהרגו אותי. מעלה אדומים אממ, לא יודעת שיסתיים. מלא דברים.

למעלה