התפקדות!

OMRICH

New member
התפקדות!

שם: גיל: מקום מגורים: סדרת השבוע: שיר השבוע: שיר מורוניקה: דבר טוב: דבר רע: אתר שביליתם בו הרבה השבוע: סכמו בכמה מילים את ליל הסדר:

קרציבל

New member
../images/Emo161.gifאני מאושרת~

שם: כמו שוהם, בלי ו'. גיל: 13? מקום מגורים: מעלות ד_ד סדרת השבוע: המפ. חברים
שיר השבוע: והוו. יש הרבה. אני מניחה silverstein - smile in your sleep שיר מורוניקה: I hear the bells הנסגד~ דבר טוב: מפגשישרא ^________^ דבר רע: שומדבר. :) אתר שביליתם בו הרבה השבוע: ישראבלוג? XD סכמו בכמה מילים את ליל הסדר: מצחיק. מאאאאאוד מצחיק.

Just Sleep

New member
מתפקד../images/Emo69.gif

שם: אעלון גיל: 14.9 מקום מגורים: ראשוןןןןןן סדרת השבוע: אבודים שיר השבוע: מממ The bird and worm - The used שיר מורוניקה: We used to be friends? >< דבר טוב: פיתותת דבר רע: פלסטיק אתר שביליתם בו הרבה השבוע: תפוז? :^) סכמו בכמה מילים את ליל הסדר: מ-ש-ע-מ-ם. הא, ומשעמם.

OMRICH

New member
מתפקד

שם:עומרי גיל:15 מקום מגורים:ניצן סדרת השבוע:באפי שיר השבוע:come as you are-nirvana שיר מורוניקה:korn-word up דבר טוב:אבא הסכים לקנות לי שרת דבר רע:מממ.... כלום אתר שביליתם בו הרבה השבוע: /http://hideous-beauty.com/reflect סכמו בכמה מילים את ליל הסדר:כל ההגדה. היה דיי כיף

bar167

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: בר =) גיל: 15 מקום מגורים: במושב אי שם בלב שרון.. =] סדרת השבוע: מממ... CSI:NY 2 והאלופה2 שיר השבוע: bon jovy - always בגלל שלפני יומיים נסעתי לסבא וסבתא שלי ושמענו גלגל"צ והיה שיר כלשהו ברדיו ואמרתי שהלוואי שיהיה את השיר הזה (always) כי היה ממש בא לי לשמוע אותו וכבר חשבתי להתקשר ולבקש אותו :] ואיך שנגמר השיר שהיה ברדיו התחיל השיר שרציתי! ממש אורי גלר קטנה אני.. =) שיר מורוניקה: used to be friends דבר טוב: השיר שהיה ברדיו
דבר רע: הכמות שיעורים הבלתי נגמרת שיש לי לחופשש!!!!!!
אתר שביליתם בו הרבה השבוע: פורום זיהוי שירים, האלופה, ו CSI (הרבה זמן לא הייתי בפורום ורוניקה..) סכמו בכמה מילים את ליל הסדר: משעמם רצחח.. בעע
הדבר היחיד שאכלתי זה מצה עם חרוסת יאמממ

meital f

New member
ואואוא כמה זמן לא הייתי פה../images/Emo70.gif

שם:מיטל גיל:16 מקום מגורים:כרמיאל סדרת השבוע:אממ.. לא יצא לי לראות שום סדרה השבוע שיר השבוע:Ciara - Like A Boy שיר מורוניקה: אין דבר טוב:חופששששש דבר רע:יש לי עבודה שאפילו לא התחלתי אתר שביליתם בו הרבה השבוע:במשפחה

vmars fan

New member
כן המפקד!

שם: חן
גיל:16 מקום מגורים: בת ים.. סדרת השבוע: Nip/Tuck שיר השבוע: swing swing, של the all American rejects ..
שיר מורוניקה: נמנמנמנמ...חיח השיר שהקדישו לV, נו זה של ניק לאשיי... what's left of me! [חע ניזכרתי] דבר טוב: קיבלתי את המחשב שלי בחזרה! דבר רע:VM לא כלולים בעונת האביב של אקסטרה הוט...
אתר שביליתם בו הרבה השבוע:YouTube סכמו בכמה מילים את ליל הסדר: נחמד, לא ארוך במיוחד, הרבה זיופים..
חג שמייח לכולכם!

shayp619

New member
מתפקד

שם: שי גיל: 17 מקום מגורים: פרדס כץ סדרת השבוע: כמו כל שבוע חברים!! שיר השבוע: System Of A Down-B.Y.O.B שיר מורוניקה: We Used To Be Friends דבר טוב: היה לי יום הולדת אתמול (ב-4\4 ) דבר רע: אה כלום אתר שביליתי בו הרבה השבוע: http://soundpedia.com/index.php סיכום ליל הסדר: לא משהו, משעמם , אני אישית לא אוהב את החג הזה למרות שהיום הולדת שלי יוצאת בו.

dan the man

New member
.......

שם:דן גיל:עוד 3 ימים 16 מקום מגורים:אשדוד סדרת השבוע:המגן...סוף סוף העונה השישית התחילה~ שיר השבוע:Keane-Is it Any Wonder שיר מורוניקה: אממ השיר פתיחה..של העונה הראשונה דבר טוב:נמלטים נגמר והמגן התחיל..יאיי דבר רע:ביזבזתי את כל החופש על כלום אתר שביליתם בו הרבה השבוע:Ynet סכמו בכמה מילים את ליל הסדר: ניסו להרוג אותנו , לא הצליחו ,בואו נאכל

מי אמר אני ולא קיבל?

שם:יעל רוזנס גיל:15 וחצי מקום מגורים:רמת גנוס, עיר עם גנוס אחדוס. סדרת השבוע:המירוץ למיליון, בגלל בי ג'יי וטיילור שיר השבוע:הכעס- רוקפור שיר מורוניקה: השיר של הפיקסיז דבר טוב:איזה בחור דבר רע:עוד אחד
אתר שביליתם בו הרבה השבוע:וואלה? סכמו בכמה מילים את ליל הסדר: נוראי , נוראי , נוראי, משעמם, ומפרך. וטעים.

למעלה