התפקדות

התפקדות

שם: גיל: תאריך לידה: עיר/ישוב/כפר[?]/חור: משהו טוב שקרה בחודש הקודם: משהו טוב שיקרה החודש הזה: להקת החודש: זמר\ת החודש: תמונה [שלכן או מה שאתן רוצות..]: שם:דפנה גיל:14, 3 חודשים ו-8 ימים תאריך לידה:ניראה אתכם מגלים את התאריך לפי הימים והחודשים והשנים
עיר/ישוב/כפר[?]/חור:רמתישי משהו טוב שקרה בחודש הקודם:אמממ..לא יודעת משהו טוב שיקרה החודש הזה:לא יודעת להקת החודש:נמ..MCR,FOB.. זמר\ת החודש:היילי ממגרש ביתי לא יודעת איך קוראים לה בדיוק,בריטני ספירס [כן,כן..], תמונה [שלכן או מה שאתן רוצות..]:וויצ'יץץץץץץ'

o DaNiEl o

New member
מתפקדת../images/Emo69.gif

שם: דניאל גיל: 14 תאריך לידה: 28.1.93 עיר/ישוב/כפר[?]/חור: ר"ג משהו טוב שקרה בחודש הקודם: היה לי יומולדת
משהו טוב שיקרה החודש הזה: ממ,, לא יודעת
להקת החודש: Pussaycat dolls זמר\ת החודש: vanessa hudgens akon תמונה [שלכן או מה שאתן רוצות..]:

mine

שם:אירה גיל:עוד שבועיים 13 תאריך לידה:15/2/1994 עי/ישוב/כפר:עמק יזרעאל משהו טוב שקרה בחודש הקודם:לאחותי ולחץולתי היה יום הולדת. משהו טוב שיקרה החודש הזה:יהיה לי יום הולדת ב 15 זמר/ת החודש:hilary duff להקת החודש:Linkin Park
תמונה{שלכן או מה שאתם רוצים}

LindZiv Cohan

New member
שלהלה

שם: זיו גיל: 51 תאריך לידה: 1.4 עיר/ישוב/כפר[?]/חור: פרדסיה [דפנה, תחדשי! אני לא עוברת כל חודש לעיר אחרת
] משהו טוב שקרה בחודש הקודם: המפ לא יודעת
משהו טוב שיקרה החודש הזה: בנדודיק בן שנה
להקת החודש: בון ג'ובי זמר\ת החודש: דנה עדיני תמונה [שלכן או מה שאתן רוצות..]: תמונה מיום חמישי, אני עם החולצה החומה
ולהיילי קוראים בת'אני ג'וי לנס, משהו כזה

Lindsay24

New member
את ממש חמודדהה ../images/Emo13.gif

שם: שני גיל: 14 תאריך לידה: 24.10 עיר/ישוב/כפר[?]/חור: יהווד משהו טוב שקרה בחודש הקודם: ממ.. לא יודעתת משהו טוב שיקרה החודש הזה: לא נראה לי שיקרה לי משהו טוב.. להקת החודש: פאניק!
זמר\ת החודש: ריאהנה וביונסהה.. תמונה [שלכן או מה שאתן רוצות..]: ריאןן המושלםם שליי

LindZiv Cohan

New member
כל חודש יש את השאלה איפה אנחנו גרים

וכל חודש אני עונה פרדסיה...
הבנת? ותודה לשתיכן

LINDSAY15

New member
אני :]

שם:לידר גיל:15 וחצי תאריך לידה:27.3.91 עיר/ישוב/כפר[?]/חור:אור יהודה משהו טוב שקרה בחודש הקודם:קיבלתי מבחן בתנ"ך 85! זה קרה החודש אבל.. משהו טוב שיקרה החודש הזה:בריטה של הבת של בת דודה שלי להקת החודש:evanecens זמר\ת החודש:nelly fortado תמונה [שלכן או מה שאתן רוצות..]:יצאתי פריקית ><

Lindsay24

New member
מתוקהה ../images/Emo13.gif

את גרה באור יהודהה ? חח, אני ביהודד

למעלה