התפקדות!

התפקדות!

המקום די יתיבש יש כאן בכלל אנשים... אז שם מחוז כיתה וכמה פעמים בשבוע אתם נכנסים לפורום

y a r d e n 8

New member
אני שניה חעחע

ירדן מחוז מרכז צפוןכתה ט' ואני נכנסת כל יום.. נראה לי..

shikole

New member
אז הנני

מושיקוו... מחוז ירושלים כיתה יא' נכנס לכאן כל יום לפחות איזה 5 פעמים ביום כל פעם לבדוק אם יש משו חדש אבל לפעמים די יבש אז זה מבאס חחח
שיהיה שבוע מבורך לכולם

clyps

New member
אז ככה:

שיר.. בת 15, כיתה ט'. מחוז מרכז.. בזמן האחרון ניכנסת לעיתים יותר תכופות... כרגע זה עומד על פעם פעמיים ביום- צפו לשינויים.. שבוע טוב!

gorck

New member
אני רוצה גם....

עופר ליבוביץ' מחוז תל אביב כיתה י', שישיסט.... לפורום, כל יום אבל לא כותב הרבה

לא סופרת... לא נורא....

רותם (סנטה) שרף בת 14.5, כיתה ט' מחוז מרכז... נכנסת פעם ביום-יומיים.... "קסם על ים כנרת... בשמי התכלת ירח צף. אני שלך ואת שלי, כנרת את, כנרת את, אהובתי!!!"

יאו יב? שמינסט איזה קטע

ממצב גבר למה את בקושי מגיב? תיכנס יותר! ו... מה שמך? היתה בהשרדות? אני סיון משה ממחוז ירושלים ברוך הבא

ניצניזם

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo29.gifניצן שמי :)

(הזכרתי לעצמי את פינוקיו..= פינוקיו שמי........ חח) ממחוז ירושלים- כ-ב-ו-ד-!!! :) משנת 2003 - שמיניסטית.. (הגיע הזמן :)) משתדלת להכנס כל יום.. אך לפעמים המחשב שלי יותר מידי מלא ..... בוירוסים ו"גששים.." ככה שזה קצת קשה להגיב.. - מחכה ששמש יבוא!! :) אוהבת אותכם מתוקיזם שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שניצ!!! נ.ב.. מה נסגר עם המנהל/ת פורום?- אני רוצה להעלות כבר תמונות :)

mik mik02

New member
שלום :)

אני מיקה מחוז ירושלים, קורס מש"צים 2004, סיוו"ן 2005 כיתה י"א נכנסת פעמיים-שלוש בשבוע...

למעלה