התפקדות!

L i l A L o

New member
התפקדות!

כי מלא אנשים נעלמים וכאלה. קומו לתחיה! אז בואו נראה בנתיים מי נמצא פה. שם- גיל- סוג שוקולד- מידת נעלים- פרק אהוב- אס"ק או מסנג'ר- צרפו תמונה כלשהי.

Dark Faerie

New member
עונה

שם-ענבר גיל-עוד מעט 14
סוג שוקולד-מריר..יאמי
מידת נעלים-41 או 42, אני חושבת
פרק אהוב-אני חושבת שקוראים לו 'פסיכומטרי' או משהו כזה
אס"ק או מסנג'ר[email protected] אין לי כרגע תמונה שלי

barboshkiss

New member
אני פה

שם- שחר גיל- 14 וחצי סוג שוקולד- מריר, חלב...לא משנה לי מידת נעלים- 39 פרק אהוב- יש הרבה אס"ק או מסנג'ר- מסנג'ר :)- [email protected]

L i l A L o

New member
וכמובן אני

שם-ענת גיל-16 סוג שוקולד-מריר. מידת נעלים-36/7 פרק אהוב-המ, יש הרבה. אס"ק או מסנג'ר[email protected] אס"ק לא ממש בשימוש. צרפו תמונה כלשהי.המטוב.

charmed marian

New member
עונה נה נה נה ../images/Emo28.gif

שם- מריאן גיל- 19.8 סוג שוקולד- הרגיל מידת נעלים- 38/39 פרק אהוב- יש המון המון אס"ק או מסנג'ר- [email protected] צרפו תמונה כלשהי.

noa131

New member
עונה../images/Emo168.gif

שם-נועה גיל-14 סוג שוקולד- מריר מידת נעלים-39-40 פרק אהוב- that 70s musical אס"ק או מסנג'ר- [email protected] אין לי פה תמונה. אני במחשב של ידיד

Nimst

New member
מתפקדת

שם- סתיו גיל- 19 סוג שוקולד- מריר
מידת נעלים- 35-36 פרק אהוב- The Promise Ring אס"ק או מסנג'ר- [email protected] צרפו תמונה כלשהי. כן, המפקדת.

®NuLy®

New member
../images/Emo11.gif

שם- גלי גיל- 15 סוג שוקולד- לבן מידת נעלים- 42
פרק אהוב- מממ אין פרק ספציפי אס"ק או מסנג'ר- רק במסרים תמונההה

axnholic

New member
מתפקד

שם- שחר גיל- 17 סוג שוקולד- טעים מידת נעלים- 46-47. תלוי בנעל פרק אהוב- הפרק עם התיקים האישיים של כולם.. שכחתי את שמו אס"ק או מסנג'ר- אין צרפו תמונה כלשהי.

axnholic

New member
בקלות

רציתי שהתמונה תהיה אומנותית, אבל היא סתם יצאה לי מוזר.

aviGODFATHER

New member
מתפקד...

אפילו שאני לא הכי פעיל פה... אבל למה לא
שם-אבי גיל-אוטוטו 17 סוג שוקולד-פרה מידת נעלים-45 פרק אהוב- 1x13 - Ski Trip ("Yummm liquid candy!)
אס"ק או מסנג'ר-320237641 אין לי כוח לחפש תמונה

AmitSolomon

New member
זה שאני לא פה לא אומר שאני לא שייך

!!!.... גם אני מתפקד... אז יאללה... שם: עמית ס' (סולומון). גיל: 18 סוג שוקולד: הכל מידת נעליים: 44 פרק אהוב: הטיול לקנדה אס"ק: 346193967 ותמונה שאני צילמתי....

AmitSolomon

New member
מה שאת רואה בתמונה

זה פשוט אור של פנס
. פשוט נכנסתי לחדר חשוך (החדר שלי דרך אגב), שמתי את המצלמה בצד וכיוונתי אותה (זמן חשיפה 10 שניות למבינים) והלכתי עם הפנס, אז רואים בדיוק איפה היה הפנס בכל רגע ורגע. זה טריק מאוד פשוט.

Rose131

New member
../images/Emo168.gif

זה כאילו 10 תמונות מודבקות אחת על השניה? נממ.. לא.. אני טיפשה..

-קמה לתחייה-

לא הייתי פה מלא זמן;( שם- פה P: גיל- 16 סוג שוקולד- הכל. מידת נעלים- 39. פרק אהוב- המ לוזכרת..הפרק עם 'פאן-לנד?' אס"ק או מסנג'ר- 164421661 ומסן אין. כי אנ'לא זוכרת את הסיסמא. ותמונה

למעלה