התפקדות!

התפקדות!

שם:
שיר אהוב ל-א של הראל:
יום אהוב בשבוע:
הסיבה שבגללה אני עדיין חי/ה:

עונההה

שם: אליה גיל: 15 שיר אהוב של הראל: עוני ילדדדדדד (שרתי איתו את השיר הזה בדואטטט! שיר אהוב ל-א של הראל: אהבנו של אביב גפן יום אהוב בשבוע: רביעיייייייי!! (היום בו פגשתי את הראלייייי (25.5.2005) הסיבה שבגללה אני עדיין חי/ה: כללללללללל הזמן החלומות שלי מתגשמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (אליה&הראלי--> 25.5.2005=> ה===========פגישה

../images/Emo68.gif שלום

שם: מיכאל גיל: 24.5 שיר אהוב של הראל: "בתוך" שיר אהוב ל-א של הראל: כל השירים שעדי כהן שרה יום אהוב בשבוע: שישי הסיבה שבגללה אני עדיין חי/ה: לא פגשתי אותו עדיין...

אניי

שם:תמר גיל:15 עוד מעט שיר אהוב של הראל-בתוך שיר לא אהוב של הראל-נוו...השיר המזרחי הזה....אוףףף זה עומד לי על קצה הללשוןן יום אהוב בשבוע:יום שישי הסיבה שאני עדיין חיה-אם אני לא אחיה על מי אמא שלי תצעק שהחדר שלו מבולגן?

aNaTi 17

New member
אני עונה!!

שם: ענת
שיר אהוב של הראל: לעוף, עודני ילד
שיר אהוב לא של הראל: עכשיו טוב
יום אהוב בשבוע: שישי כמובן, סופשבוע
הסיבה שבגללה אני עדיין חי/ה: כי עדיין לא מיציתי את החיים?! כי עדיין לא פגשתי את הראל?! (רק ראיתי אותו פעמיים...)

אנוכי! ../images/Emo60.gif

שם: לי!
שיר אהוב של הראל: הנני כאן *שיניים*
שיר אהוב ל-א של הראל: האמ.. יש המון!!
יום אהוב בשבוע: יום שני נראה לי.
הסיבה שבגללה אני עדיין חי/ה: אוי אלוהים, אני בכזאת תקופה מבולבלת.. ככה שבאמת אין לי מושג..

עכשיו אני פה.. חיה וקיימת!

שם: אדוה
שיר אהוב של הראל: בתוך
שיר אהוב ל-א של הראל: כרגע- when the stars go blue (ובתרגום חופשי לעברית: כשהכוכבים נעשים כחולים)
יום אהוב בשבוע: שלישי = ימאות
הסיבה שבגללה אני עדיין חי/ה: 1) נותר לי עוד להתחתן עם אורלנדו 2) כנ"ל לגביי עוד כמה אנשים 3) עדיין לא מצאתי את הייעוד שלי
4) לחלק את כל הטוב והזוהר שלי לעולם
5) להקליט דיסק ולהיות זמרת ענקית
6) ועוד, ועוד...

למעלה