התפקדות!!!!!!!!!!!!!

efratushke

New member
התפקדות!!!!!!!!!!!!!

כל אחד יכתוב אירוע מרגש או אירוע מפנה בחייו שקרה לו השבוע!!! (אוף.. מעייף לנסות להעיר את הפורום הזה.....................)

מאיגו

New member
אני!!!

יש לי שטף דם בעין

Peach 17

New member
אנייי../images/Emo26.gif

אוקי יש כמה- שבוע עמוס! טיול בגשם עם ידיד- היה בסט
שיננית- קרעה לי את הפה
- בטח, אחרי שנתיים וחצי שלא הייתי.. הופעה של עמית פרידמן
מבחן באזרחות- היה זוועה ביותר! אני אקבל 20 בלחץ... קיבלתי 93 במבחן במתמטיקה ונאבד לי ספר מתמטיקה - איזה מעצבן!!!!! זה עד היום.. צפויים אירועים גם בימים הקרובים..! היום- הופעה בבארבי עם ידיד, משהו אלטרנטיבי- אנא אערף! ולפני/ אחרי ההופעה ארוחת שחיתות אצל חברה
מחר יש לי זימון לתפקידי מודיעין. אז אין בצפר! יששש
וביום שישי- הופעה של מוניקה סקס
זהו פחות או יותר..

ענבלושה

New member
../images/Emo186.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo3.gif

ממ גיליתי שאחד שאני דלוקה עליו יש חברה.... ממ והמורה אמרה שאני היחידה שקבלה 100 במתמטיקה! יפי היי!!! אני חייבת להפסיק לגנוב מבחנים...

lirazbarbie

New member
ה../images/Emo23.gif שלי

נו טוב הצחקתי את עצמי....... נתחיל ביום ראשון מעייף למדי שהפסדתי חזרות שחילקו בהם סולואים לשיר החדש וליבי נשארה נטולת סולו. הייתי בישיבה בהנהגה במקום והיה מעייף יום שני יום מעייף גם חזרות בתאטרון שלישי גם קיבלתי 89 באזרחות
רצתי ליום פעילות נשארתי לישיבה מעייפת עפתי הבייתה יום רביעי שטיפה מסופי עוד חודשיים בגרות בתאטרון ואין לי מושג מה קורה איתי עוד 20 ומשו יום בגרות חורף במתמטיקה ואני יושבת על נכשל בעשרים ימים האלו יש לי ישיבות בהנהגה עבודה כל יום מלא מבחנים בגרות באנגלית ימי פעילות חתימה לש"ש חזרות של הלהקה ללמוד מתישהו על המתמטיקה ומ-ל-א חזרות לתאטרון. עכשיו אני יוצאת עוד חצי שעה לחזרות מחר שני מבחנים יום שישי יום פעילות נראה לי שאני לא אצא ואלמד מתמטיקה כל הסופ"ש כדי לעבור את המבחן ביום ראשון אני פותחת בזאת פרוייקט תמיכה של חברי הפורום כל יום עד לבגרות הנוראה במתמטיקה (והאחרונה אני גומרת מתמטיקה לכל החיים) תפורסם הודעה.... תצטרכו לעודד אותי

צ א ל ה

New member
שבועעעעעעעעעעעע מגניב

אז ככה, מה שהיה לי השבוע ועוד יהיה לי... יום שני - הופעה של עמית פרידמן - היה משהו בסטטטטטטט (חוץ מאיזה קטע שרבתי עם חבר הכי טוב שלי) אבל היו מלא דברים שם שהפכו את הערב למשהו מעולה!!! יום שלישי - הופעה של דודי בר דוד - היה נחמד, הבסיסט הוא מישהו שלימד אותי פעם אחת לפני איזה שנה וחצי שיעור אחד על בס... ואחרי ההופעה הלכתי להגיד לו שלום ושהיה אחלה, וזה היה מממממממממממממממממממששששששש מצחיק... יום רביעי - הופעה אלטרנטיבית - סתם נלך לראות מה זה עם אביה, יהיה בטח מצחיק... יום שבת - אבי ליבוביץ - הופעה מדהימה - אפרת ונעה - חסר לכן שאתן דופקות לי ברז - אני הולכת רק אם אתן הולכות!!!!!!!!!!!!! אמ.. חוץ מזה הייתי בסופ"ש האחרון באילת, והיה משהו בסססססססט! זהו זהו

א י י ז ק

New member
מתפקד

מגבר חדש ושיעור אחרי מליון שנה שלא היה שיעור בגלל דחיסה של הפרק של הכף יד.. לא נעים. מה שחבל שהמוכר הדפוק שכח את הדבר השני שהזמנתי חוץ מהמגבר במחסן.. :/

עדנונית

New member
אניי

המממ שבוע משעמם... א'-הייתי בבברית מצד האבא לא אוהבת את המשפחה הזאת! ב'-אני וחברה שלי הלכנו לעשות הפתעה לחברה שלנו שהיה לה יום הולדת הכי מצחיק לא היה לנו נרות אז מנו גפרורים על העוגה ג'-הייתי ברופא שינים בלעעע ד'-עבדתי בביביסיטר זהו רואים...משעמם....חוץ מבערב מהשיחות שלי עם מי לאב

הנני כאן!!

1) כל יום אני הולכת לישון ב4 בצהריים 2) היום הייתי בעפולה וחיפשתי מעיל בכל העיר ולא מצאתי כלום, בסוף הסתובבתי שלוש שעות בלי לקנות כלום
, אה...ועכשיו אני יודעת איפה זה קפהסיטו! 3) המורה למתכת (כן, יש דבר כזה) לימד אותנו מדעים ועשינו לו שטויות, הכיתה שלי מומחית בזה! פעם שאלנו את המורה למתמטיקה מה שעתה על ההתנתקות ופצחנו בדיון סוער ונגמר השיעור, ככה משגעים את המורים

כתמונית

New member
הינני כאן (אפרת - כמו ***מטוגן)

נו...אז ככה... השבוע הפכתי לחוקית!!!! שמחתי עד מאוד במיוחד לאור העובדה שיש עוד בנאדם אחד או שניים שזוכרים את קיומי ועשו לי את היום הולדת הכי כייף בעולם (ותודה לכל החמודים שאיחלו לי מזל"ט!!) ממ... אתמול הייתי בדודי בר דוד... והיה מצחיייקקק!!! נראה לי... מממ...ווו....מחר חזרה!! (ישששש) ויום שישי מסיבה!!!!!!!!!!1 אפרת - אני צריכה לידע אותך! וגם את עינב שכבר דיי יודעת!

היה משהו יוצא דופן ומעניין, למען

האמת. באיחור של כמעט חודש [אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא!] חברים שלי הפתיעו אותי ליומולדת. הם לקחו אותי לעזריאלי. והיה כיף.

me..../images/Emo9.gif

לא זוכרת כבר מה היה השבוע...חחח מממ.. לי ולאבילוס יש תוכניות!
וסיימתי עוד תוכנית
לאבילוס מותק... ומממ... אפרת חיה!!! נדמה לי... מה עוד מה עוד? אני צריכה לדבר עם אלעד! אולי ניפגש היום!
(הוא בצבא! ולא שיחררו אותו שלושה שבועות!
)*תזכורת לעצמי להתקשר לאלעד..* ומממ.. ירדן כפרות חולה עלייך מותק!!!
ושבוע הבא אני אצל אבילוס... <ונתפוס אותה> *בעזרת השם*... ממ..יאיי!
זהו בינתיים.. יומטוב!

jowi

New member
אההה...וצריך גם אירוע? טוב...יש לי.

לצערי, אירוע ממש ממש ממש ממש ממש עצוב!!! תלמידה מהביצפר שלי נהרגה בתאונת דרכים. עצוב מאוד...מאוד מאוד!!

DanaDuck

New member
חבר שלי חזר!

אחרי שלא ראיתי אותו משנה שעברה (שלושה שבועות) אה כן... ואני הולכת להופיע בארץ נהדרת!

למעלה