התפקדות? ^^

דווקא לא

היה לי טור-קיז ירוק בהיר אגס ירוק של בית חולים ירוק ים ירוק מכבי חיפה ירוק קהה ירוק זית - אבל עדיין הצבע הקירות האהוב עליי הוא לבן

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אתה עוד עם הטור-קיז

הזה ? XDDD ירוק של בית חולים ? O: אפילו הצבע שלי יותר טוב !! ולי היה ורוד בייבי פעם. ~חוזרתלחורהשחורשאיןממנויציאהשלי~

g a l 9 4

New member
הי! אני רציתי ירוק ביתחולים בחדר.

אני אוהב את הצבע הזה

HaDaRoSh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif האגס דווקא נשמע סקסי XD ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

../images/Emo45.gif

זה והפוסטר של GD ושל אבי רוד האהובים עליי בחדר. בעיקר של בר רפאלי, הוא גם היה הכי יקר, 80, אבל שווה את זה.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif האאא !~!

מאחורה שמה יש את הלוח שנה עם התמונה שלי ושלך !! חחחחחחחח אצלי כל התמונות מכל המפגשים תלויות על הדלת אין לי כבר מקום בדלת למען האמת בוכעבוכע

HaDaRoSh

New member
שמת לב לזה? ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

השני יותר יפה, שאת ישנה שם, זה האדום ורוד, משהו עם HOT חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif IM TOO SEXY.

ולא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יצאתי מפלצת ישנונית שם.

HaDaRoSh

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

x N O A M x

New member
בלאט

שם - רוחמה עיר\מושב - עזה גיל - 2732 תמונה ( חייבים D: ) - יא מאן שעת חרפון מסג'ר\איסי - [email protected] בלוג\שוקס\מקושרים\מייספיס או כל דבר אחר XD - אמממממממ שכחתי ת'כתובות חח אינלי כוח ומשפט לסיום - מיץ כרוב זה בנזונה

מתפקדת!

שם - דיאנה עיר\מושב -כ"ס גיל -13 תמונה ( חייבים D: ) -אינלי כח עשיתי תגובה מהירה P: מסג'ר\איסי -279203924 בלוג\שוקס\מקושרים\מייספיס או כל דבר אחר XD -יש לי כל מה שציינת אבל אני אשים רק שוקס XD הלינק| http://www.shox.co.il/userpage/index_up.php?EncrID=84ee6d37f8dadb0842b7eb50fc0421be|סלינק| ומשפט לסיום -מעוהעהאהעהאה[צחוק מרושע:| שבוע טוב 3>

למעלה