התפקדות!

BRANGELINA

New member
התפקדות!

בגלל שלאחרונה הצטרפו המון חדשים(כולל אותי..) כדי שנכיר אחד את השני... שם: גיל: איזור מגורים: דמות אהובה: פרק אהוב:

BRANGELINA

New member
אני ראשונה=]

שם:קסם גיל:15 איזור מגורים:חולון דמות אהובה:סטואי פרק אהוב:הפרק שלואיס הייתה ראש העיר....

AndreaCorr ©

New member
נוטוב

שם: שרון גיל: 19 איזור מגורים: הרצליה דמות אהובה: סטואי פרק אהוב: לא דעת

זוהר57

New member
שלי...

אני לא ממש כותבת פה אבל אני יעשה שם:זוהר גיל:13 איזור מגורים:תל אביב דמות אהובה:פיטר סטואי ובריאן חחח כולם פרק אהוב:אמממ....לא יודעת אהבתי את הפרק שבריאן ופיטר חזרו אחורה בזמן לזמן שפיטר הכיר את לואיס עם מלאך המוות

זוהר57

New member
אוקי תודה

נראה לי שהבנתי למרות שלא הבנתי מזה משנה ושוב תודה על ההסבר

NasRalLa

New member
שלום

שם: עמרי גיל: 18 איזור מגורים: ניצן דמות אהובה: סטואי לשלטון פרק אהוב: Brian The Bachelor ו I take thee quagmire

lior48

New member
היי

שם: ליאור גיל: 15 איזור מגורים: רעננה דמות אהובה: בריאן. גם דיאן סימונס ואדם ווסט... P: פרק אהוב: E Peterbus Unum (פיטר מקים מדינה משלו)

עעעמית

New member
אני חדש, אז על הדרך...

שם: עמית גיל: 17 איזור מגורים: ירושלים דמות אהובה: סטואי פרק אהוב: Untitled Griffin Family History

g a l 9 4

New member
D:

שם: גל גיל: 13 איזור מגורים: איזור נהריה דמות אהובה: סטואי ולואיס פרק אהוב: הכל. אבל העיקר זה שבו הם נאלצים לעזור דירה כי סטואי"השטן"

animal bar

New member
מתפקדת.../images/Emo195.gif../images/Emo211.gif

שם: קרן מרקוביץ'. גיל: 14. איזור מגורים: שוהם. דמות אהובה: פיטר, כריס, סטואי והקוף המרושע!!!!
פרק אהוב: נראה לי הפרק שפיטר "נאנס". פרק גדול.

שפי שף

New member
מתפקדת!

שם: לירז גיל: 16 איזור מגורים: טבעון דמות אהובה: סטואי אלא מי? פרק אהוב: יש המון אבל נראה לי גרונות עמוקים, אני לוקחת אותך קוואגמייר, וסטואי אוהב את לואיס

dsol

New member
מתפקד !_../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: 19 איזור מגורים: אשדוד דמות אהובה: השילוב של כולם ביחד
פרק אהוב: אין אחד ספציפי

black rock star

New member
מתפקדת../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

שם:נוי גיל:14 איזור מגורים:יקנעם דמות אהובה:סטואי ובריאן פרק אהוב:שסטואי פגש את סטו
"She's Still Alive? What the hall man?!"

adam1985

New member
חדש פה...

אחלה פורום! שם: אדם. גיל: .22 איזור מגורים: אשקלון. דמות אהובה: הרשימה ארוכה, אם לבחור רק אחד אז כמובן שסטואי. פרק אהוב: הפרק עם החברה החדשה של בריאן.

אני:)

שם: שרי גיל: 14.5 איזור מגורים: מרכז דמות אהובה: סטואיי!!!!!
|מואהב| פרק אהוב: כולםםם!!!!

AshkenaziAmiti

New member
../images/Emo41.gif

אריאל 18 חיפה אוהב את כל הדמויות - בעיקר פיטר סטואי ואדם ווסט יש כל כך הרבה פרקים אהובים....אני מניח שאחד החזקים ביותר הוא PTV

אוקיי

אני לא נמצא פה הרבה אבל בכל זאת
שם: גלעד גיל: 15 איזור מגורים: ראשון דמות אהובה: פיטר פרק אהוב: הפרק שפיטר מצטרף לקבוצת פוטבול

P S P

New member
תגובה חח

שם:אסף גיל:16 מגורים:ראשון לציון דמות אהובה:רק אחת? חח קשה להחליט בין פיטר ולסטואי חח אממ פיטר :) פרק אהוב:S02E18 218 - E. Peterbus Enum.

למעלה