התפקדות ^^

התפקדות ^^

שם:מיאס מחוז:צפון קורס: 2006 - מש"ב 2007 שיר : אםםם המצב גרוע :) זה לא בשמים כי מי זה פה מגיע קבוצה מספר 2 אנחנו קבוצה האריות הולכים ללא גבולות אין לנו שום חרדות 2 3 אריות

maork2

New member
יאללה התפקדות!

שם: מאור מחוז: ירושלים כבוד!! קורס: 2005. מנהלה- 2006-2007 שיר: ??אההה יענו שיר של משצים? איזה ים? ים בלי מים!! מחוז ירושליםפ!

rotemsror

New member
מתפקדת IמפקדI

שם:רותם מחוז: מרכז קורס: 2007-מרכז דרומי-אימפריה
שיר : כל יום בשש בבוקר קם עייף ורק רוצה לישון בחזרה פמ פמ פמ מתארגן מהר ורץ אל המסדר שהמש"ב לא ייתן לי עבודה פמ פמ פמ הולך לחדר אוכל אוכל לחמניה תוקע איזה סנדביץ' עם חומוס וביצה אז ייאלה לכו למלא תבקבוקים כי עוד שנייה אנחנו ממריאים
משהו פה זז בתוך מחוז מרכז בקורס מש"צים היה פגז משהו פה זז בתוך מחוז מרכז בקורס מש"צים היה פגז משהו פה זז בתוך מחוז מרכז בקורס מש"צים היה פגז

יאללה באלגןןן =]

שם: רון עיר: אילת מחוז: דרום עברתי קורס: 2006, הדרכתי ב2007. שיר מורלי: # "השמש מכה חזק על הראש. כולם יודעים---> דרום בראש!" דרום עכשיו, דרום תמיד. דרום: עבר, הווה, עתיד! # "הדרום שולט, וזה בולט כמו הציצי של נינט!" # "מחוז דרום, לא נפסיק להלחם, עד שנשמע את הכפיים שלכם.." ( ואז המוזיקה של רכבת הלילה לקהיר של משינה P: ) תוסיפו עוד דברים שיהיה מעניין- נוסטלגיה (מצחיקה) מהקורס: תחביבים: מה לא היינו יודעים עליך אם לא היית אומר: נוסטלגיה (מצחיקה) מהקורס: (בא לי מקורס משצים 2006) חניך תורן קורסי עשה הקשב. "קורס משצים 2006 היכונו להקשב, 2, 3...!" וכל שאר הקורס צרח ביחד "4, 5!!!". 2007 היו יבשים אז הם לא עשו את זה XD תחביבים: לכתוב, לשיר, לשחק (דרמה, תיאטרון), לרקוד, לבלות, להנות, וכמובןןן...... מש"צים!!! מה לא היינו יודעים עליך אם לא היית אומר: היה לי יותר כיף ב2007 מאשר ב2006 XD

מתפקדת

שם: הילה מנסנו מחוז: חיפה קורס: 2007 שיר : רון גנבה לנו את השיר^%$#^$%^%4 סתם נו, עם מחוז חיפה זה נשמע יותר טובP: "השמש מכה(השמש מכה) ,חזק על הראש(חזק על הראש), כולם יודעים(כולם יודעים) ---> חיפה בראש!! חיפה עכשיו, חיפה תמיד. חיפה עבר הווה עתיד.

Whiskey 2

New member
גם אני הייתי בקורס הזה, איזו מחלקה היית?

מחלקה 6 איפריה!!!!!!!!

ועוד שיר..../images/Emo3.gif

איפה הכפיים שלכם בבקשה? - הינה הכפיים שלנו תודה! כפיים יאלה חברה כפיים , מחוז חיפה בשמיים כל הלילה נרקוד אה אה אה (צריך לראות כדי להבין
)

../images/Emo180.gif

שם:אנה מחוז: ת"א
קורס: 2007 שיר : פלחיי אננס זה דבר נהדר זה טעים ומזין ואומרים את זה מוזר להלהלה יש לנו נקניק שנראה כמו זין של כושי ענקק ארוך ודקקקק מיקי הנהג מדבר מוזר כי תקוע לו מיקרופון על הצוור לא קוראים לו נהג לא קוראים לו נהגוס קוראים לו מיקי ובטח לא עמוס מל מלמל זתים בצה כדה דה דהדה אוקה ענב אוקה SAS מלמל SAS מלמל SAS מלמל SAS דיי ענב תפסיקי למלמל מל מלמל מלמלמלמל [הסיפור מאחורי מהשיר האחרון הוא שהמורה שהיה איתנו בקורס לא יכל לבטא יי' אז במקום זייתים היה זתים ובייצים-בצים ועינב-ענב. הדבר המשעשע ביותר הוא מייל-מל D:] נוסטלגיה (מצחיקה) מהקורס: קורס מש"צים 2007 תחזרו אחרי אני מבטיח! "אני מבטיח, אני מבטיח, אני אה-בה-טי-אח! תחביבים: ציור, גיטרה, טניס מה לא היינו יודעים עליך אם לא היית אומר: :0 הרבה כנראה><

היתפקדות

שם:עדן כינוי קורסי:נונה מג'נונה מחוז:מרכז דרומי שולטטטטט קורס:2005 משצ''ים מיתקדם 2007 מדריכה ועכשיו גם מופ''ת שיר:ידיים למעלה רגלים למטה וככה רוקדים את ריקוד הבטטה בטטה בטטה קישו... ולא זוכרת עוד סורי.. חוויה מצחיקה מהקורס:בקורס משצ''ים מיתקדם 2007 שמנו הבוגרים מוזיקה במינהלה כדיי שיהיה כייף להכין את ארוחת הערב ופשוט כל הקורס בא למיטבח לרקוד זה היה כיייף... כימעט הורדתי לעצמי את האצבע אבל בקטנה העיקר שנהננו... משהו על עצמי:אני אוהבת לשיר לירקוד ולשחק(דרמה תאטרון)כמובן לצאת לטיולים להיפגש עם חברים ישנים... ולפגוש חדשים... לצאת עם חברים ואממ עוד הרבה... משהו שלא הייתם יודעים אם לא הייתי אומר:אני עקשנית משהו מטורף!!

sukrazit

New member
מתפקדת..=]

שם: סיון מחוז: ירולשים שליטההה קורס: 2007 שיר : איזה ים?! ים בלי מים! מחוז ירולשים! ירו-שלים כאן ויא-ללה באלגן!!!

למעלה