אני... (צופה סמויה ). מד"א ראשל"צ.. מערית (עכשיו עוברת קורס חובשים בצבא). מדריכה...
מ מיה רוזנפלד New member 25/11/05 #39 אני... (צופה סמויה ). מד"א ראשל"צ.. מערית (עכשיו עוברת קורס חובשים בצבא). מדריכה...
D d d s s New member 27/11/05 #42 אוהו... אנשים מכל העולם נמצאים פה אנו רואה. טוב לפחות אתה לא מהארץ. סחטיין על ההשתתפות בקומונה של תפוז של א"י שלנו.
אוהו... אנשים מכל העולם נמצאים פה אנו רואה. טוב לפחות אתה לא מהארץ. סחטיין על ההשתתפות בקומונה של תפוז של א"י שלנו.
A afiksambol New member 27/11/05 #43 אני מבקש... נייט הוא אחד הותיקים בפורום, ובניגוד לחלק גדול מהגולשים כאן הוא אפילו השתתף באחד המפגשים בקייץ שעבר.
אני מבקש... נייט הוא אחד הותיקים בפורום, ובניגוד לחלק גדול מהגולשים כאן הוא אפילו השתתף באחד המפגשים בקייץ שעבר.
A afiksambol New member 27/11/05 #44 נו, אם כולם כאן... אפיק דינוזאור וחובש/נהג אמבולנס מתנדב באיזור איילון (תחנת לוד בעיקר)
A afiksambol New member 28/11/05 #48 כן, בדיוק זה... (למרות שכולכם הייתם מוזמנים, אתם פשוט התעצלתם להגיע...)
A afiksambol New member 29/11/05 #49 אופס... (יצאתי ../images/Emo163.gif) היה אמור להשתרשר ל-nikonit, אין לי מושג איך זה עבר הנה... (כנראה שהמחשב שלי אכן מפתח אישיות משלו...)
אופס... (יצאתי ../images/Emo163.gif) היה אמור להשתרשר ל-nikonit, אין לי מושג איך זה עבר הנה... (כנראה שהמחשב שלי אכן מפתח אישיות משלו...)