התפקדות

שני מס 1

New member
התפקדות../images/Emo70.gif

שם: גיל: תחביב: מה את/ה רוצה יותר דיסק או הופעה של גלעד? היית בהצגות בחנוכה? מה עשית בסילבסטר?

איף

New member
מתפקדת

שם: יסמין/ג'זמין/ג'זמינשניצל/יסי...מה שבא לכם. גיל: 22 וחצי. תחביב: גיטרות,מוסיקה,לישון. מה את/ה רוצה יותר דיסק או הופעה של גלעד? נו באמת,זה כמו השאלה "מה את אוהבת יותר? המבורגר או פסטה ?" (נו מה,אני רעבה,שמישהו יכין לי אוכל),בקיצור,אנ'לא יודעת.רוצה את שניהם.טוב? לא לא,אתם יודעים מה? אני אהיה מתוחכמת. אני רוצה דיסק ( כי אם ייצא דיסק-יחזרו ההופעות
)... היית בהצגות בחנוכה? שיעורים במכללה נחשבים? יש מישהו על במה ומספר דברים לא מעניינים ואנשים צריכים להראות כאילו מה שהוא אומר ממש מרתק אותם ולא להרדם לו מול הפרצוף.
מה עשית בסילבסטר? הייתי בבית.

../images/Emo13.gif

שם:מאיה מור גיל:18, ו-5 חודשים מחר תחביב:להכין צמידים ושרשראות מחרוזים... מה את/ה רוצה יותר דיסק או הופעה של גלעד?הופעה היית בהצגות בחנוכה?למי יש כסף? חוץ מזה כולן גרועות... מה עשית בסילבסטר?יצאתי למועדון המוסד, היה ענק!!!!!!!!!!!!!

פה../images/Emo9.gif

שם:מורי גיל:24 תחביב:לצייר מה את/ה רוצה יותר דיסק או הופעה של גלעד? בהופעה הייתי לא מזמן והיה לי ממש כיף אז עכשיו נלך על דיסק היית בהצגות בחנוכה?לא מה עשית בסילבסטר?כלום הודגש באמצעות מדגישומטיק

טוב.

שם: אורעד גיל: 16 תחביב: להיות גרופית מה את/ה רוצה יותר דיסק או הופעה של גלעד? המ. דיסק שיביא איתו הופעות?
היית בהצגות בחנוכה? לא מה עשית בסילבסטר? כלום

|אפצ'ו|

שם: אריאלה גיל: 18 תחביב: לרקוד מה את רוצה יותר דיסק או הופעה של גלעד? נמנמ.. הופעה, נראה לי.. היית בהצגות בחנוכה?
לא.. יו, כה בא לי.. אורעד, בואי איתי לפסטיגל 96'
מה עשית בסילבסטר? הרבה מאוד כלום..

ספרפור

New member
לה

שם:ספיר גיל:14 תחביב:אני יודעת, גיטרה?
מה את/ה רוצה יותר דיסק או הופעה של גלעד?דיסק היית בהצגות בחנוכה?לא מה עשית בסילבסטר?נדה

Ahinoam1

New member
מתפקדת

לכבוד השנה החדשה החלטתי לשנות שם... (זאת אחינועם "ילדת פרא") שם: אחינועם גיל: 4 וחצי ושלושה ימים תחביב: פסנתררר מה אני רוצה דיסק או הופעה? דיסק:) הייתי בהצגות? לא מה עשיתי בסילבסטר? נהנתי

שני מס 1

New member
אני../images/Emo27.gif

שם: שני גיל: 16 תחביב: בתקופה האחרונה לישון! כדיי לצבור כוחות לחודשיים הבאים של הלימודים :/ מה את/ה רוצה יותר דיסק או הופעה של גלעד? דיסקקקק!! היית בהצגות בחנוכה? כן הלכתי עם אחותי הקטנה לשיר נולד. (אני היחידה מפה שהלכתי להצגה אני חושבת... חחחחח) מה עשית בסילבסטר? יצאתי עם מישו

hodayoyo

New member
גמאני פה../images/Emo60.gif

שם: הודיה גיל: עוד חודש 18 תחביב: מחשב ומוזיקה מה את/ה רוצה יותר דיסק או הופעה של גלעד? גם וגם! היית בהצגות בחנוכה? המ אפשר לקרוא למה שהלך בגן המשולש עם המנהלים הצגה
מה עשית בסילבסטר? הייתי בבית וראיתי טלויזיה

hila3000

New member
עונה

שם: הילה גיל: 18 וחצי מה את רוצה יותר - דיסק או הופעה של גלעד? דיסק היית בהצגות בחנוכה? הייתי בשיר נולד מה עשית בסילבסטר? ראיתי סרטים וכאלה..

mmmbam

New member
מתפקדת אך לא מתפקדת...

שם: מעיין גיל: 13 תחביב: לשמוע מוזיקה ולכתוב מה את/ה רוצה יותר דיסק או הופעה של גלעד? הופעה, כי דיסק כבר יש לי... היית בהצגות בחנוכה? לא מה עשית בסילבסטר? השתגעתי הרבה!

למעלה