התפקדות

שני מס 1

New member
התפקדות../images/Emo70.gif

אז ככה כבר מזמן לא עשינו כאן את ההתפקדות החודשית וכבר אין כאן פינות אז חשבתי לתפוס פיקוד ולערוך מס פינות ואת ההתפקדות באישורה של מורי
אז אומנם כבר עבר תחילת החודש אבל לא נורא נתחיל הפעם מאמצע החודש וכל חודש נערוך התפקדות מתחילת החודש. אז.... שם: גיל: שיר אהוב: איך אתם מבלים בחופש? מה אתם רוצים יותר? הופעה או דיסק של גלעד? המשך יום נעים!

שני מס 1

New member
אני../images/Emo27.gif

שם: שני גיל: 16 שיר אהוב: בזמן האחרון התאהבתי בשיר "הכי יפה בעולם"- מאור כהן שיר מדהיםםם! איך אתם מבלים בחופש? מצויין אני יוצאת, ישנה עד מאוחר הייתי בהופעה של פיטר רוט!
ועוד כמה דברים נחמדים... אבל יש גם צדדים רעים כי יש לי מלא עבודות ושיעורים וללמוד למבחנים שיהוי אחריי החופש... בעעעעעעעע מה אתם רוצים יותר? הופעה או דיסק של גלעד? שניהם!

פה פה פה פה פה פה פה פה פה

שם:מאיה "חיילת" מור גיל:18, חודשיים ויומיים בדיוק!!! שיר אהוב:כרגע שיר לשירה של מירי מסיקה, מדהים כמה שהוא מעלה לי את מצב הרוח.... איך אתם מבלים בחופש? האמת שנתנו לי חופש של 3 שבועות מהצבא והיום אני בדיוק בחצי שלו ואני עושה הרבה מאד כלום!!!!! מה אתם רוצים יותר? הופעה או דיסק של גלעד? האמת שאת שניהם אבל יותר הופעה.....

hila3000

New member
אני

הילה 18 שיר אהוב של גלעד ..אממ.. סופי, כותב לך סיפור ומותק שלי. אממ בהתחשב בזה שעוד לא יצא לי להיות בהופעה שלו, אני רוצה הופעה.. :)

N o l o g o

New member
ממ גמני פה..מדיי פעם.=)

שם: שיראל גיל: 18 שיר אהוב: אחותי. איך אתם מבלים בחופש
חח יש לי חופש תמידי [עד ה 17.11..
] מה אתם רוצים יותר? הופעה או דיסק? ממ שאלה קשה חח דיסק נראה לי. שיהיה לנו חג שמח..=)

A N I g M A

New member
|מציפנית העל כאן|

שם: סיוונואלי גיל: 18 שיר אהוב:
איך אתם מבלים בחופש?: בחופש שהתחיל באפריל? המ. סבבה לי. מה אתם רוצים יותר? הופעה או דיסק של גלעד?: שומדבר, אני רוצה דיסק של שוטי הנבואה.

פה

שם:שולה
גיל:8 וחצי שיר אהוב:כרגע זה כל מה שיוצא לבית הבובות מהפה
איך אתם מבלים בחופש? רואה אנשים שאני אוהבת בעיקר מה אתם רוצים יותר? הופעה או דיסק של גלעד? דיסק

פרר

שם: אריאלה גיל: 18 שיר אהוב: אמממ בא לי לשמוע שוב את 'בטי בלו'! איך אתם מבלים בחופש? מחר נפגשת עם לירון [
] ובא לי ללכת לסרט.. מה אתם רוצים יותר? הופעה או דיסק של גלעד? שקוף שהופעה..

pishkashit

New member
../images/Emo122.gif

ראיתי את השניים הראשונים... והאמ צריך לראות מה יש ברב חן ובקניון וזה...

pishkashit

New member
../images/Emo9.gif

שם: לירון גיל: 18 שיר אהוב: מותק שלי איך אתם מבלים בחופש? נושמים וזה מה אתם רוצים יותר? הופעה או דיסק של גלעד? הופעה

Biker2Girl

New member
../images/Emo69.gifמממ..אני?

שם: שי-לי גיל: 14 שיר אהוב:מותק שלי,נופלים לתוך טבעת איך אתם מבלים בחופש? משתעממים,שומעים מוזיקה,מציקים לכולם? מה אתם רוצים יותר? הופעה או דיסק של גלעד?דיסק..אבל אני ממש לא אתנגד להופעה!

שוב אני. ../images/Emo12.gif

שם: אורעד גיל: 16. כמעט. שיר אהוב: אני אהיה נורא נורא ספונטנית, ואגיד "מותק שלי". איך אתם מבלים בחופש? איך אני אבלה? פסטיבל הסרטים, אולי הופעה של עברי, אולי אשתי והבת שלי.
מה אתם רוצים יותר? הופעה או דיסק של גלעד? הופעה.

ילדת פ7א

New member
מתפקדת!

שם: אחינועם גיל: 14 שיר אהוב: אמ.. של גלעד??? אחותי ומותק שלי (אני חושבת..) איך אתם מבלים בחופש? בבית עם חברות ועם המשפחה לא משהו מיוחד! מה רוצים יותר הופעה או דיסק של גלעד?? דיסק כי אחריו יגיעו הרבה הופעות! ח-ג ש-מ-ח

איף

New member
אני פה בערך...

שם: יסמין
שיר אהוב: "שעתיים אחרי"-אפרת גוש
איך אתם מבלים בחופש? לי אין חופש.
מה אתם רוצים יותר? הופעה או דיסק של גלעד?גם וגם.בחירה קשה.

למעלה