התפקדות

התפקדות../images/Emo70.gif

היום ה- 31 לחודש. מחר ה-1. בכולמ מקרה עד שכולם יענו כבר יהיה ה-4 אז כדי להתחיל יום לפני (
) הקטע הרגיל:
שם:
מה אתם רוצים לחודש הבא:
ומשו שעשיתם בו קאמבק: אוהבת עד מוות
נטע

נעע ראשונה ../images/Emo3.gif

שם: נטע שגב (הלוואי
) גיל : 14 וחצי.. מיקום: קרית ביאלק רצון לחודש הבא: ממממ טיול שנתי קאמבק: חזרתי לפעולה סדירה בפורמים *כפיים* נטע:

inbal145

New member
מייסלף ^^

שם: ענבל. ידועה גם בשמות בולבול ובאלי.
מיקום: זכרון יעקב. מה אתם רוצים לחודש הבא: לא אומרת. X: ומשו שעשיתם בו קאמבק: בפורום זהות בדויה.

oO yUvAl Oo

New member
*מציצה לרגע*

שם: יובל
מה אני רוצה לחודש הבא: שלום ואחווה בכל העולם.... וסוודר.
קאמבק: אררר.... עכשיו.... פוף! *נעלמת*

כל חודש?!?!

שם:מאיה גיל:20 מיקום:תל אביב מה אתם רוצים לחודש הבא:הרבה מתנות יומולדת ומשו שעשיתם בו קאמבק:חיי האהבה שלי

t h u m p e r

New member
מ-ת-פ-ק-ד-ת

שם: מיכל גיל: 15 וקצת מיקום: קריית ביאליק מה אתם רוצים לחודש הבא: את הדיסק של עברי
ומשו שעשיתם בו קאמבק: סידור גבות

גמני פה

שם:עדי גיל:15 ושבוע
מיקום:קרית ביאליק מה אתם רוצים לחודש הבא:לקנות לענבל משהו מעניין... ומשו שעשיתם בו קאמבק:גבות LOL

buffgirl

New member
אוקי.
|מיוחדת|

שם: דניאל. גיל: 16.5 מיקום: בקעת אונו. מה אתם רוצים לחודש הבא: 4 עונות של הבית הלבן
ומשו שעשיתם בו קאמבק: ארר.. האתר שלי?

akeno

New member
אכן, אני עדיין כאן.

שם: שיר. גיל:14 מיקום: מין חור נידח שהוא קצת כמו ירושלים, אבל לא. מה אתם רוצים לחודש הבא: שהדמות שלי תתקבל כבר למשמר המלכה. ומשו שעשיתם בו קאמבק: TI! (מותר לי פרסומת סמוייה?)

I n n u e n d o

New member
אני../images/Emo84.gif

שם:דורין
מה אתם רוצים לחודש הבא: תמונות מתוך סופרמן חוזר
ומשו שעשיתם בו קאמבק: חזרתי לראות חברים אחרי חצי שנה של סבל נוראי

GothicAngel

New member
ניפ.../images/Emo29.gif

שם: מיכל גיל: 14 מיקום: על הכיסא מה אתם רוצים לחודש הבא: הרבה יואב..
ומשו שעשיתם בו קאמבק: יואב, גיטרה

Minerva

New member
מממ, טוב ../images/Emo9.gif

שם: אביגיל גיל: זקנה מיקום: ת"א, בעצם רמת גן כרגע מה אתם רוצים לחודש הבא: שייגמרו הבחינות, נתחיל בזה ומשו שעשיתם בו קאמבק: כלום לצערי... אלא אם כן חרישה מאסיבית נחשב קאמבק, אז חרישה מאסיבית.

Silly LoveSong

New member
גמני ../images/Emo9.gif

שם: אלינה לנון גיל: 17 וחצי מיקום: בקעת הירדן מה אתם רוצים לחודש הבא: לסיים את הפרוייקט של באומנות... משהו שעשיתם בו קאמבאק: צפייה באנימות!

למעלה