התפקדות

i love עדי

New member
אני פה ....

אני פשוט לא כותבת הרבה כי בואו נגיד שאני קצת הרבה פחות משכילה מכם ואני לא יכולה להשתתף בדיונים , אבל אני קוראת ומשכילה מכם

הייי.. עדי!

אין כזה דבר "קצת הרבה פחות משכילה מכם" אני בטוחה שיש לך המון מה לתת לנו .... המון מה ללמד אותנו.. כל אחד יכול! תשתתפי... קדימה.. בדיון הבא את ראשונה!!!

i love עדי

New member
קוראים לי לירון ../images/Emo9.gif

הרבה מתבלבלים
ו.. לפעמים אני רוצה אבל כבר אמרתם הכל ולי אין פשוט מה להוסיף ...

סליחה, לירון../images/Emo9.gif

קדימה קדימה.. בלי תירוצים... התחיל דיון למעלה.. (עם ההודעה הראשונה שלי על הפסיכולוגית) את מוזמנת להביע דעה.... האם באמת צריך להשקיע המון כסף כדי לקבל הקשבה במשך 50 דק' בשבוע.. מה את אומרת? את בטיפול?

i love עדי

New member
אני לא בטיפול ,

אבל אמא שלי הציעה לי ללכת בזמן שהייתי בתקופה קשה בחיים שלי. עכשיו אני בסדר אבל אם זה יחזור אני שוקלת מאוד ללכת [גם בעקבות הסדרה שהשפיעה לכיוון החיובי] . ולדעתי הכסף שווה את ה50 דקות בשבוע האלה שיקשיבו לך באמת , כי כמו שאמרת בימנו לאף אחד לא באמת באמת אכפת מה עובר עלייך , ויש פסיכולוגים[ולפי מה שהבנתי את מטופלת אצל אחת כזו] שבאמת אכפת להם מה עובר עליך והם יכולים לתת ייעוץ מקצועי , יש אנשים שלא מבינים בעצמם מה עובר עליהם ולא רואים מה שהפסיכולוג רואה , אז לדעתי שווה.

MommyHug

New member
אני פה!

בטיפול שלי, לא כל כך יודעת... וכבר מתגעגעת לסדרה!!!

L L B

New member
בטח שזוכרים../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

מה שלומך
(זוכרת אפילו שאת ערה עד מאוחר במוצ"שים...
)

../images/Emo140.gif

L.L.B. איזה כיף:) תודה חומד, עשית לי הרגשה מצויינת! אני כמעט תמיד קוראת פה, אבל אין לי רגע להגיב...
אז מאוד נחמד לי להמשיך להרגיש עדיין חלק מכם:) לילות לבנים...
יעל

למעלה