התפקדות :)

xXx Lilo xXx

New member
התפקדות :) ../images/Emo29.gif

אז היום ה1/9... חודש חדש, שנה חדשה ללימודים :) שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו ממש רע שקרה לכם החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש? מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? תמונה :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 17 וחצי. מקום מגורים: ראש העין. איך עבר החודש? מעולההה D: משהו טוב שקרה לכם החודש: הייתי בארה"ב חח וחזרתי לארץ. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: הייתי חולה עם חום איזה 4 ימים.. בדיוק על הטיסות חזרה. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: לאדעת. תוכניות לחודש? ביתספר :\ יומולדת 19 לאהובי בעוד יומיים!!! המ.. MGMT? מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? לאדעת. תמונה :) אין לי כוח חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifפייט נו מור מופיעים איתם?

לא.... ניראה לי אני הולכת רק לMGMT. אם יהיה לי איך לחזור הביתה חח אם האוטו יצא מהמוסך אז בכיף XD חח אבל בנתיים אני צריכה לשאול את אבא שלי.

yael0000

New member
לא יודעת אם אוטו זה הכי כדאי../images/Emo211.gif

ממול הולכת להיות מדונה פקקים....

idanias

New member
היה לך חום בדיוק על הטיסות בחזרה?

אולי יש לך שפעת חזירים?:O

xXx Lilo xXx

New member
אני :) ../images/Emo29.gif

שם: ליאת גיל: 18 מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? נחמד ביותר :) משהו טוב שקרה לכם החודש: הופעות של פאלפון, מלא יציאות עם אנשים :) משהו ממש רע שקרה לכם החודש: ריב מעצבן משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: לא זוכרת תוכניות לחודש? עבודה. ולקנות את מה שנשאר לצבא מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? שדברים טובים כן יכולים לקרות :)

Emergency Exit

New member
אני!!!!!!!!!D:

שם: ליאור גיל: 16+ מקום מגורים: נתניה איך עבר החודש? אחלה משהו טוב שקרה לכם החודש: החופש
\ עיר הנוער \ נונסטופ מיוזיק\ חברים ת''א ים והכללל. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: עבר מהר
\ לא הרגשתי טוב. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: הכל
בעיקר השיער של אורי חזקיה מקרוב. תוכניות לחודש? לא למות בגלל ביצפר מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? י''א זה באמת שנה נוראית.

נסטי XD

New member
חחחחח צריך לעשות בתפוז "לייק"

י"א זאת שנה מחורבנת...אני מסיימת פעמיים בשש, פעמיים בארבע ובשתיים...בחיים אל תעשו 5 יחידות מתמטיקה, תקשורת ותרגום......XSSSSS

MeshiShay

New member
אני ../images/Emo13.gif

פעם ראשונה, איזה התרגשות D: שם: משי גיל: 14 מקום מגורים: באר שבע איך עבר החודש? נחמד משהו טוב שקרה לכם החודש: נמ אבאשלי הזמין לי ת'חבילה של BNE. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: המון. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: בצפר. תוכניות לחודש? ללכת לבקר תחברים שלי בבצפר הקודם
מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? שהחיים שלי באמת מסובכים. >.< תמונה : נממ אין לי כוח D:

גם אני! :) ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: 16 וחצי. מקום מגורים: ראשון. איך עבר החודש? מעולה!!! חופש מטורף. משהו טוב שקרה לכם החודש: נון סטופ מיוזיקס! חופשה בצפון... משהו ממש רע שקרה לכם החודש: חזרתי ללמוד שבוע לפני כולם.
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: היו כ"כ הרבה... היום הראשון של הלימודים היה ממש מצחיק. "מה זה, המורה שלכן נראית כמו אבוקדו
". "בואו נלך לאכול בסובארו!!!" [חחח זה לגמרי על קצה המזלג...] תוכניות לחודש? ללמוד!!!!! במיוחד מתמטיקקה. מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? שלמדתי? הממ... אי שיוויונים? :) תמונה :) Yeah... not gonna happen. :)

Johnni456

New member
מיאו 3:

שם: סתיו גיל: עוד 10 ימים 15
מקום מגורים: חור במרכז איך עבר החודש? סביר מינוס משהו טוב שקרה לכם החודש: כל מיני.. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: הרבה.. יותר מידי משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: גם כן, כל מיני תוכניות לחודש? יומולדת ובי"ס מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? חוסר שעות שינה הופך אותך למטומטם XD תמונה :) נהה

נסטי XD

New member
חחחח שמתם לב שאפחד לא שם תמונה?

אני אשים כי אני חמודה... שם: דנה, דנוש, דנהלה כפערליה גיל: 16 מקום מגורים: ספיר בדם ובנפש איך עבר החודש? מהר מדי משהו טוב שקרה לכם החודש: א-ו-ס-ט-ר-ל-י-ה!!!! היה מדהים משהו ממש רע שקרה לכם החודש: שקט. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: פרטי באס חחחחחחחח תוכניות לחודש? למות. מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? בחיים אל תעשו 5 יחידות מתמטיקה, תקשורת ותרגום... תמונה :)

נסטי XD

New member
אני כ"כככככ אוהבת אותך!!!!!! ♥♥&#

היחידה שגורמת לי להרגיש טוב בזמן האחרון :)

למעלה