התפקדות :)

xXx Lilo xXx

New member
התפקדות :)../images/Emo29.gif

חייבים להעיר את הפורום :( שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש?
משהו טוב שקרה לכם החודש:
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש? מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? תמונה :)
חודש טוב לכולם ^^

Johnni456

New member
...

שם: סתיו גיל: כמעט 15 מקום מגורים: חור במרכז איך עבר החודש? סביר +- משהו טוב שקרה לכם החודש: כסף
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: יותר מידי.. בעיקר אתמול משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: בעבודה כל מיני תוכניות לחודש? שלא יעבור כי אח"כ יש בצפר
ושיהיה טוב. מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? חשיבה אופטימית לא גורמת לדברים טובים לקרות. תמונה :) אין לי כוח

Bleed for Me

New member
אאאאאאני

שם:דניאל גיל:20 מקום מגורים:ר"ג איך עבר החודש?סבבה.. משהו טוב שקרה לכם החודש:שומדבר משהו ממש רע שקרה לכם החודש:כנ"ל משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:כלום חחח תוכניות לחודש?non stop music festival baby!!! מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? למדתי על בשרי שמה שלא יודעים לא כואב
תמונה :) אין כח לשים משהו חחח

נסטי XD

New member
עאעאעא הוא מחק לי את זה

שם: דנה גיל: עוד 21 יום 16 מקום מגורים: חחחח באיסור נידח שנראה לי שהא בכלל לא חלק שיראל P: איך עבר החודש? פלוסים ומינוסים...כמו תמיד משהו טוב שקרה לכם החודש:
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: לריב עם כולם, אני טסה עד ה25 באוגוסט [כלומר אנ'לא אהיה פה ביומולדת וזה] ורציתי לראות את כולם אבל...לא נורא...אוסטרליה היר איי קום! משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: חבר טוב שלי אומר לכולם מה הוא חושב עליהם בפנים...ויש לו בדיחות של "אמא שלך" קורעעע "מה, אמא שלך המליטה אותך בטרמפולינה?" "מה, אמא שלך ילדה אותך עם נורת ניאון?" "מה, אמא שלך המליטה אותך אחרי ששאפה גז מזגנים" הרג אותי XDDDDDD תוכניות לחודש? אוסטרליה!!!!!!! מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? כה.אני מגעילה. XD תמונה :) מגניבה כזאת P:

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם: ליאור גיל: 16+ מקום מגורים: נתניה איך עבר החודש? אחלה
משהו טוב שקרה לכם החודש: מחנה קיץ \ חופש \ ים \ חברים
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: הבנתי כל מני דברים.. \ לא נגעתי במתמטיקה:'( משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: העולם תוכניות לחודש? הופעות ים נסיעה עם חברים ולהנות בעיקר. ואולי לעשות מתמטיקה
מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? תקראו ת'ליריקס של "שני סיפורי אהבה קטנים" של החברים של נטשה. כ'כ מזדהה.

Kitten Girl 22

New member
אני!../images/Emo9.gif

שם:ליאור
מקום מגורים:ראשל"צ.....
איך עבר החודש?בסדר..
משהו טוב שקרה לכם החודש:הייתי בת"א כמה פעמים, יש לי כרטיס להופעה של סימפל ב-20 באוגוסט
משהו ממש רע שקרה לכם החודש:בטח היו כמה...
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:לא ממש...
תוכניות לחודש?לנצל את החופש כי נשאר עוד פחות מחודש
מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה?
תמונה :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 17 וחצי. מקום מגורים: ראש העין. איך עבר החודש? חו"לללללללל D: משהו טוב שקרה לכם החודש: חזרתי לארץ P: וגם חו"ל רוב החודש, פגשתי מלא להקות והייתי במלא הופעות חח משהו ממש רע שקרה לכם החודש: נהייתי חולה בלילה לפני הטיסה ואני עדיין עם קצת חום ומלא שיעול. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: המממ.. לא יודעת. תוכניות לחודש? יומולדת 19 לאהובי!!!! D: מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? אנגלית... חח סתם. תמונה :) אין לי כוח XD

למעלה