התפקדות!

McBlack

New member
צעירים... מזמן לא נכחתי. שוב ../images/Emo13.gif

שם: מאיה מקום מגורים: צפון גיל: עוד חודשיים בדיוק 18
איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם: במסרים וועו ווע שיר השבוע של מוניקה: הקונפורמיסט שיר השבוע לא של מוניקה: Strapping Young Lad - Room 429 דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: יש לי המון חופש לפני הגיוס, פב' 08'... במיוחד אני מצפה לגיחה לארה"ב
מילה לאומה: במקום מילה... קבלו את אחד הדברים החזקים
אה כן, וספיידרמן 3 חרא סרט. תמונה: חפשו בהיסטוריית מפגשים, פרזיטים.

Lironush1

New member
היית מתה שספיידרמן 3 הוא חרא סרט

הסרט הכי טוב השנה!!!! מומלץ בחום!!!!

../images/Emo6.gif זה ענק!

אני חושב שגם גרוע הקטעים שהרעים הופכים לרעים בנאדם נופל לפאקינג מטחנה ונהיה איש חול!!! אחרי שראיתי את זה עם חברים שלי, אז היה את הקטע שאיש החול עמד לתקוף שוטרים אז זה הלך ככה: חבר שלי: "עכשיו הוא יזרוק עליו חול!!" אני: "לא לא, הוא יעשה קובות בוץ וישליך עליו!!" חבר אחר:"לא לא, הוא יבנה ארמון בחול ויכלא שם את כולם!!"

McBlack

New member
חחח קובות בוץ :)

אגב, אני חושבת שאני עד כדי כך ותיקה וסנובית שבמפגשים שבהם כן הייתי אתה עוד לא היית בתיכנון Oo הייתכן?

חח לא הייתי במפגשים

ואני כאן דווקא די הרבה^^ ואני הייתי בתכנון לפני קצת יותר מ-18 שנה וכעבור 9 חודשים נולדתי

McBlack

New member
כן, מומלץ לראות איש בטייטס גומר מהידיים ../images/Emo13.gif

vered151

New member
פוי שנים לא הייתי פה ../images/Emo122.gif

שם: ורד מקום מגורים:מושב ליד רחובות גיל: 17 עוד חודש ומשווו =] איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם: במסר!
שיר השבוע של מוניקה: רקוויאם לבלונדינית שיר השבוע לא של מוניקה: Miracle - cascada דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: חתונהההההההה!!!
, משצים, פולין...מה לא?! =]
מילה לאומה: צינון!
תמונה: הנה פה בצד

ססילייה

New member
אוקי.

שם: ליל. מקום מגורים:קריית ביאליק.<לאחרונה הרבה בקרניצי
> גיל:19 איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם: [email protected] שיר השבוע של מוניקה: פרפר. שיר השבוע לא של מוניקה: התחלה חדשה-יגאל רן דואק. דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: להיות הרבה במרכז לקראת הגיוס, הרבה בהופעות, הרבה בפרילנד
מילה לאומה: זין. תמונה:אני המנוולת, נעים לי מאוד. <עם המשקפיים
>

Danale151

New member
24 ממש נחמד בשעות האלה..../images/Emo214.gif

שם: דנה! מקום מגורים: מושב חורי בצפון הארץ גיל: 16 איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם: [email protected] שיר השבוע של מוניקה: אין כזה שיר השבוע לא של מוניקה: hello של אוונסנס (נו כי חרשתי עליו בפסנתר
) דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: להרוויח כסף
מילה לאומה: live and let die! תמונה: כרגיל
הימנית.

Die nacht

New member
../images/Emo48.gif

שם: שי מקום מגורים: ר"ג גיל: עוד 40 יום 16
איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם: [email protected] שיר השבוע של מוניקה: רקויואם שיר השבוע לא של מוניקה: המת השמח דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: גרמניה מילה לאומה: אני את הבגרות בלשון כבר עשיתי
תמונה:
[באמצע]

למעלה