התפקדות!

hagzi

New member
התפקדות!../images/Emo29.gif

הגיע הזמן לעשות סדר בבאלגן... שם: מקום מגורים: גיל: איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם: שיר השבוע של מוניקה: שיר השבוע לא של מוניקה: דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: מילה לאומה: תמונה:

hagzi

New member
בלע בלע ספרות בלע../images/Emo29.gif

שם: הגר מקום מגורים: תל אביב גיל: 16.10 איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם: [email protected] שיר השבוע של מוניקה: 180 שיר השבוע לא של מוניקה: עד המבול הבא- מור שטייגל דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: מחנה קיץ... אבל שיגיע כבר! מילה לאומה: הי!
תמונה:

מתפקדת..

שם: יעל מקום מגורים: קרית אונו גיל:17.5 איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם:[email protected] שיר השבוע של מוניקה: שיר השבוע לא של מוניקה:wanted dead or alive דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש:עבודה עבודה עבודה מילה לאומה:עבודה

oO nam nam Oo

New member
נמממ../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

שם: נעמה מקום מגורים: חור ילד ירושלים גיל: 17 ועוד מעט חצי איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם: במסר, למי שרוצה
שיר השבוע של מוניקה: קשה...הקונפורמיסט שיר השבוע לא של מוניקה: ממממ התקף לב קטן, אחריות ומגרד של חמושיוני
דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: לישון המון!
מילה לאומה: המ. תמונה: הסווטשירט המושי שלי

mmmbam

New member
התפקדות

שם: מעיין מקום מגורים: קיבוץ במרכז. גיל: 14 וחצי (אני עוד בגיל שמותר לי להגיד 'וחצי') שיר השבוע של מוניקה: רקוויאם לבלונדינית שיר השבוע לא של מוניקה: חולצה כחולה ("חולצה כחולה / והיא עולה / והיא עולה על כל העדיים") דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: כל כך הרבה... טיול של המועדון, טיול של התנועה, חתונה של דודה שלי, הרבה הרבה עם חברות, ואולי איזשהו מחנה של כתיבה יוצרת ליומיים-שלושה... מילה לאומה: ארטישוק.

אפרת P

New member
נאש../images/Emo112.gif

שם: איפרת מקום מגורים: זכרון יעקב גיל: 15 איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם: [email protected] שיר השבוע של מוניקה: הסרט נמשך שיר השבוע לא של מוניקה: never sleep alone מארס וולטה דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: הרבה כיף והצלחה... מילה לאומה: דא תמונה:

../images/Emo176.gif../images/Emo13.gif

שם: סער מקום מגורים:חור באזור השרון גיל:15 איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם:[email protected] שיר השבוע של מוניקה:בעיר הזאת שיר השבוע לא של מוניקה:נפוליאון, יוני בלוך
דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש:קורס מדצים-מחר!! ומסע חוף.... מילה לאומה:בני המושבים זה הכי!!!
תמונה:

אני?? בת...

יש לי שם של בן אני יודעת..........השלמתי עם זה.
.. היום מדצים היום מדצים..10 ימים.. זה לא קשור אני יודעת אבל מרוב התרגשות התעוררתי שעה לפני הזמן...וצריך איך שהוא להעביר את הזמן.
.

Danale151

New member
אישהה!!!!!../images/Emo214.gif

את טרומפית! יו!!!!!! את במדצים עכשיו וזה.. בני המושבים שליטה (מדצים 2006
)

עיזה

שם: יחזקאל ישורון גיל: 17 ורבע איסייקיו: 301073072 מסנג'ר: [email protected] שיר השבוע של מוניקה: פצעים ונשיקות שיר השבוע לא של מוניקה סקס: קוושטן-סיסטם אוף אה דאוון דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: להרוויח כסף
מילה לאומה: קקי (למה ציפיתם?) תמונה:

שונא את המחשב המחורבן שלי.

שם:
איתמר
מקום מגורים:
פתח תקווה
איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם:
282505177/[email protected]
שיר השבוע של מוניקה:
הפוך בשמש
שיר השבוע לא של מוניקה:
Mr. brownstone של GUNS N ROSES
דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש:
טיולים
מילה לאומה:
פאק דה קומפיוטר
תמונה:

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שם: צליל מקום מגורים:באר שבע גיל: 16 וכמה חודשים איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם: 306896845 [email protected] שיר השבוע של מוניקה: סאן חוזה שיר השבוע לא של מוניקה: יוני בלוך-תפוזים דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: להנות
מילה לאומה: תמונה:

היה אפשר לחכות לתחילת החודש...../images/Emo194.gif

נאמ.. שם: קרן מקום מגורים: ת"א גיל: 18 וחצי איסיקיו\ מסנג'ר\ שניהם: אין לי כח שיר השבוע של מוניקה: קונפורמיסט שיר השבוע לא של מוניקה: יוני בלוך- נעים בחוץ ואחריות דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: עבודה!! ונסיעה מילה לאומה: חוחו תמונה: פחחחח

Lironush1

New member
אני גם!! ../images/Emo41.gif

שם: לירון מקום מגורים: פ"ת גיל: 17 וחצי אייסיקיו: 279312691 שיר השבוע של מוניקה: בעיר הזאת... חרשתי על השיר הזה בסופש שיר השבוע לא של מוניקה: היו הרבה.. לא זוכרת כרגע.. :X דבר שאתם מצפים לו לקראת החופש: לעבוד סוף- סוף מילה לאומה: כאפות

למעלה