התפקדות

התפקדות../images/Emo2.gif

שם: גיל: איזור מגורים: דבר טוב שקרה בחודש שעבר: דבר רע שקרה בחודש שעבר: זמר\זמרת\להקת החודש: נשאר עוד חודש לחופש
מתרגש\ת?

עונה לעצמי

שם:דפנה גיל:14 שנים, 9 חודשים ו8 ימים איזור מגורים:עמק יזרעאל דבר טוב שקרה בחודש שעבר:הארי פוטר 7+5 יצא
דבר רע שקרה בחודש שעבר:הארי פוטר נגמר
זמר\זמרת\להקת החודש:אמ..אייקון. נשאר עוד חודש לחופש
מתרגש\ת?
האמת שבאסה שנגמר החופש אבל אני עוברת ביצפר אז אני קצת מתרגשת כי זה יותר קרוב
הארי פוטר

LindZiv Cohan

New member
להלהללהלה

שם: זיו גיל: 16 איזור מגורים: פרדסיה דבר טוב שקרה בחודש שעבר: לא יודעת... אבל החודש כבר קרה משהו נורא נורא נחמד.. אהמ שי
דבר רע שקרה בחודש שעבר: לא זוכרת זמר\זמרת\להקת החודש: יוני בלוך נשאר עוד חודש לחופשמתרגש\ת?
זה קצתתתתת ויש לי מלאמלא להספיק באלי תמונה
הייתי אצל חברה והתחשק לנו לעשות בוק
[תמונה מעוצבת]

שיקה221

New member
בעע אין לי תמונה פה

שם:שי גיל:16 וחצי איזור מגורים:דרום דבר טוב שקרה בחודש שעבר:כלום לא היה טוב חודש שעבר יחסית לחודש הזה!!! האמ האמ האמ זיו! דבר רע שקרה בחודש שעבר:מממ בגרות בלשון זמר\זמרת\להקת החודש:ריאנההה נשאר עוד חודש לחופשמתרגש\ת?מתרגשת מעצבים..למי יש כח לביצפר?

LindZiv Cohan

New member
רק אני שמתי לב שבשישי-שבת

הפורום תמיד שומם?
[עזבו את זה שבכללי הוא רדום
אבל בסופ"ש בכלל!]

אוקי אני עונה

שם : סופי גיל : 14 דבר הכי טוב שקרה לי בחודש שעבר : ייוםהולדת נסיעה לאילת ולפריז דבר רע שקרה לי בחודש שעבר : דבר שלא בא לי להגיד בפורום אבל אני יכולה לשלוח לך את זה במסרים זמר החודש : ג'סטין טימברלייק זמרת : אבריל לאבין , הילארי דאף , לינדזי לוהן להקה : Fall out boy (כתבתי פשוט את הזמר זמרת והלהקה שאני אוהבת ) אני רוצה עוד חופששששששששששששששששששששששששששששששששששש

LINDSAY15

New member
עונה

שם:לידר גיל:16 אזור:אור יהודה דבר טוב:יצאתי לסרט החדש של לינדזי אפעם לא ההיתי בסרט שלה בקולנוע! כי בכל שמני כמעריצה לא הגיעו לפה סרטים:\ דבר רע:אני מנסה לפתוח מייספייס אבל ההוד' לא מגיע אפעם לאמייל שלי ואז אינלי בקשות חברות בלעטט! זמרת:אונסנס בערך מתרגשת :\

שיקה221

New member
תעשי אימייל חדש

ואל תעשי אותו בוואלה! תעשי בנענע או משו כזה ואז הוא יהיה האימייל שלך רק בשביל המייספייס. ככה אני עשיתי!

LINDSAY15

New member
אבל אבל

אפעם לא הצלחתי לעשות משו בוואלה חוץ מישרא :|

LINDSAY15

New member
יאו הצלחתי:p

Sorry! an unexpected error has occurred. This error has been forwarded to MySpace's technical group מישו יודע מה זה אומר? :( כי אני לא רוצה לדעת :\\ טוב נו תגידו לי בכל זאת

LindZiv Cohan

New member
היתה תקלה לא צפויה..

התקלה הועברה לטיפול
תפתחי אימייל בנענע

LINDSAY15

New member
עשיתי בנענע

עשיתי מייספייס חדש ולחצתי על כל הקישורים אבל אין לי מושג מה עושים עם הקישור של החברות..כתוב במייספייס לשים את האמייל של החבר :\ כאילו מה תמיד עושים את זה ככה? תמיד חשבתי שלוחצים על add.../:

LindZiv Cohan

New member
זה מה שעושים, לוחצים על ADD

את נכנסת לעמוד של מי שאת רוצה שיהיה חבר שלך ולוחצת על ADD TO FRIENDS

LINDSAY15

New member
כאילו כן..את זה אני יודעת

אבל שנרשמתי אז היתה תקלה בספייס אז לא הבנתי כזה מה קורה...

LindZiv Cohan

New member
כן המייספייס הזה נורא מוזר בזמן האחרון..

גם לי וגם לשי היו המון בעיות איתו

למעלה