התפקדות!

התפקדות!../images/Emo195.gif

אז בגלל שיש כאן המון בנות חדשות.. אני אישית לא מצליחה לעקוב אחרי כל אחת ומי היא.. אז חשבתי שזה יהיה נחמד אם נעשה קצת סדר בבלאגן..
שם: גיל: מה את עושה בימים אלו? כמה זמן עם החבר? איפה הוא משרת? ולsingle ladies שבינינו- מה עם האקס? מתי נפרדתם?

god girl too

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: אלה גיל: 20 מה את עושה בימים אלו? עזבתי את העבודה, נהנת בבית ומסיבות :) כמה זמן עם החבר? היינו 3 חודשים איפה הוא משרת? סודי ולsingle ladies שבינינו- מה עם האקס? רוצה ולא רוצה להיפגש, מבולבל אחד! מתי נפרדתם? לפני חודשיים

../images/Emo47.gif

שם: אפרת גיל:17.5 מה את עושה בימים אלו? לומדת בכיתה י"ב כמה זמן עם החבר? היינו שנתיים וחצי ביחד איפה הוא משרת?גבעתי ולsingle ladies שבינינו- מה עם האקס? משגע אותי.. מתקשר אליי, כאילו הכול כרגיל.. אני ממש מבולבלת לא יודעת מה לעשות! מתי נפרדתם? לפני שבועיים בעיקרון.. אבל שבוע שעבר זה כבר היה החלטה הסופית!

מאיויוXD

New member
../images/Emo69.gif

שם: מאיי גיל: 16 וחצי מה את עושה בימים אלו? תלמידת י"א :) כמה זמן עם החבר? 7 חודשים וקצת! ^^ איפה הוא משרת? מודיעין, משהו סודי בהחלט:)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifתמיד פהההה!

שם: שחר. גיל: עוד חודש 19. מה את עושה בימים אלו? חיילת ^^ כמה זמן עם החבר? אהמ... בקרוב יהיה. טפוטפוטפו. ולsingle ladies שבינינו- מה עם האקס? מצליחה לשכנע אותו להיפגש כל איזה חודשיים.. הוא גר מטר ממני. והוא עדיין לבד. מתי נפרדתם? לפני 7 חודשים אחרי שנתיים ו3 ביחד.

maayanimi

New member
טוב ואני:)

שם:מעיין גיל:20 מה את עושה בימים אלו?חיילת. עוד חודש מסיימת את הסדיר! כמה זמן עם החבר? שנתיים ו-10 איפה הוא משרת? "רוכב שמיים".

גם אני

שם: אוריין גיל: 21.5 מה את עושה בימים אלו? לומדת מדריכי רכיבה ומטפלים ברכיבה טיפולית כמה זמן עם החבר? שנתיים ו7 איפה הוא משרת? 669

a c flemch

New member
היי ../images/Emo9.gif

שם: במסר בכיף
גיל: 18 ומלאנתלפים חודשים מה את עושה בימים אלו? שירות לאומי כמה זמן עם החבר? 10 וחצי חודשים
איפה הוא משרת? כרגע בטירונות חח

אנייייי ../images/Emo192.gif אני תמיד כאן .. [:

[ רק לא מגיבה כל כך הרבה.. ] שם: לינוי גיל: 19 מה את עושה בימים אלו? חיילת כמה זמן עם החבר? עוד פחות מחודש שנתיים [ מי היה מאמיןן ] איפה הוא משרת? חייל האויר

disarray

New member
גם אניייייייייייי=]

שם:ירדן גיל:20.5 מה את עושה בימים אלו?פסיכומטרי=/ כמה זמן עם החבר?11 וקצת חודשים=] איפה הוא משרת?רוכב שמיים!!!

disarray

New member
חח לא..זה השם של היחידה-

היא חלק מתותחנים אבל יחידה בפני עצמה=]

חשוב לי להגיד,../images/Emo239.gif

גם בנות שמגיבות כאן מדיי פעם ואפילו רק קוראות, זה חשוב שתגיבו בהודעה הזאת כדי שנכיר ושנדע מי אתן!

Black Harley

New member
וכמוני O:

שם: דניאל גיל: 18.. וחצי מה את עושה בימים אלו? מטפלת בגור חדש (זה רק הלילה השלישי!) ומחכה לגיוס במרץ כמה זמן עם החבר? כמעט שנה 3> איפה הוא משרת? שיריונר (לא פחות ולא יותר ^^ ) לרוב אני מתעצלת להגיב, אבל אני תמיד קוראת

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifבדיוק :)

ככה אולי הן גם יתחילו להגיב קצת ^^

למעלה