התפקדות

Slow Cheetah

New member
התפקדות ../images/Emo195.gif

בתור החופרת הראשית (לשעבר?
) פה, אני אקח על עצמי לעזור להחיות את הפורום
אז אנשים, נא לחזור לפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בקיצור, אני רוצה לדעת מי נמצא בפורום, כדיי לדעת את מי צריך לגרור חזרה הנה
ואני גם יודעת שהיו קצת חדשים שברחו אחריי שראו שדומם פה, אז הנה- הפורום יקום בקרוב לתחייה, וכולם יחזרו
וזה גם דיי יזכיר לכולם מי זה מי
שם: גיל: איזור מגורים: עיסוק בחיים: מסנג'ר/אייסיקיו: כמה זמן בפורום: באיזה פורומים עוד גולש: המשך יום נעים

Slow Cheetah

New member
../images/Emo17.gif

שם: לילך/דני. גיל: 15 (עוד חודש וחצי בערך
). איזור מגורים: ירושלים. עיסוק בחיים: תלמידה, צלמת בהתהוות, צופת טלוויזיה וסרטים מושבעת
מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] כמה זמן בפורום: אני לא בטוחה, אבל בערך מאז שהוא קיים. באיזה פורומים עוד גולש: לא ממש גולשת

וונקי

New member
מתפקדת

שם:הדס גיל:--- איזור מגורים:איפה שהוא בכדור ארץ עיסוק בחיים:לומדת מסנג'ר/אייסיקיו:יש לי בכרטיס כמה זמן בפורום:מאז סוף עונה ראשונה באיזה פורומים עוד גולש: מה זה משנה

Slow Cheetah

New member
זה חשוב כדיי שאנשים ידעו מה את אוהבת, וככה

יוכלו להתחבר איתך
או לפתח איתך נושא שיחה על נושא משותף.

supercoconut

New member
מתפקדת~ ../images/Emo24.gif

שם: סאשה [אלפקה~] גיל: 14 איזור מגורים: חור באמצע העולם שעדיף שהיה רחוק מאוד מהעולם עיסוק בחיים: להבריז בשיעורים מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] כמה זמן בפורום: שנה? באיזה פורומים עוד גולש: בליץ'~

Robin Sparkles

New member
עונה

שם:כרמית גיל:17 איזור מגורים:מרכז עיסוק בחיים:מפתחת תחביבים
מסנג'ר/אייסיקיו:בעולם שלי.. כמה זמן בפורום:הזה?נראה לי מהחופש הגדול באיזה פורומים עוד גולש:חברים וג'ואי,עקרותב ית נואשות,מיקה,יס סטארז,ג'ניפר אניסטון,מגרש ביתי,אחת שיודעת ונראה לי שזהו..

:)

שם: מאיה. אבל אתם יכולים לקרוא לי גברת מנהלת
גיל: עוד שבועיים 20 איזור מגורים: אשקלון עיסוק בחיים: חיילת, מרמור כללי ומנהלת בתפוז. באף אחד מהם לא מקבלים הרבה חוץ מהסיפוק הרב שהתרומה מביאה לך. או משהו כזה. מסנג'ר/אייסיקיו: במסר. (זאת אומרת שאתם שולחים לי מסר ומבקשים שם את המסן שלי) כמה זמן בפורום: מהפגרה של העונה הראשונה. באיזה פורומים עוד גולש: אימו, פאנפיקים ופאנארטים.

מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo221.gif

שם: אור:) גיל: 15 עוד פחות מ3 חודשים
איזור מגורים:שהם עיסוק בחיים: תלמידה?
, בצופים, משחק[אאעאע התקבלתי למגמת תיאטרון
], ו.. אממ, כל הדברים הרגילים
מסנג'ר/אייסיקיו:מסנג'ר - [email protected] כמה זמן בפורום:אממ, וואי בדיוק לפני כמה זמן חשבתי על זה חח. אממ בערך ממתי שהעונה הראשונה התחילה ביס התחלתי להכנס ולכתוב מדי פעם, אבל ממש להיות קבועה זה נראה לי שנה וחודשיים משהו כזה:) באיזה פורומים עוד גולש:אממ, אין עוד פורום שאני ממש קבועה בו. אבל אני מסתובבת בהרבה[=

Offry2

New member
טוב

שם: עפרי גיל: 14 (יותר קרוב ל15) איזור מגורים: פ"ת עיסוק בחיים: להתעסק מסנג'ר/אייסיקיו: עדיף שלא כרגע כמה זמן בפורום: סוף עונה 1 אני חושב באיזה פורומים עוד גולש: מתופפים בעיקר

Lion_Heart

Well-known member
כן המפקדת

שם:tkui-אלון גיל: איזור מגורים:איפשהו עיסוק בחיים:
מסנג'ר/אייסיקיו:מי שיודע יודע, השאר לא ממש רוצים כמה זמן בפורום:מספיק באיזה פורומים עוד גולש:פמניזם,חתולים,נארוטו,דיני לשון הרע

gwini1

New member
גם אני...

שם: גוויני גיל: זקנה! איזור מגורים: פ"ת עיסוק בחיים: סטודנטית (במקום ללמוד למבחן גולשת באינטרנט...) מסנג'ר/אייסיקיו: --- כמה זמן בפורום: לא זוכרת, אולי מסוף עונה ראשונה? באיזה פורומים עוד גולש: אבודים, נמלטים, כלבים לפעמים, אדריכלות והאנטומיה של גריי.

יהלושש1

New member
יאללה גם אני../images/Emo3.gif

שם:יהל גיל:15
איזור מגורים:שהם עיסוק בחיים:צופים וריקודד[מגמת מחול שליטהה!
] מסנג'ר/אייסיקיו:למי שיש אותי כמה זמן בפורום:אני כבר לא כל כך בפורום.. אבל שיהיה. אני שנה באיזה פורומים עוד גולש:אף אחד גמלך

יהלושש1

New member
*למי שיש אותי במסן יש אותי.

אני לא מכירה פה אף אחד חדש* חח שחכתי לסיים את התשובה

RoXaS

New member
מתפקד ../images/Emo195.gif יאללה חוזרים לפורום

שם: רון גיל :16 :עיסוק בחיים: אין עיסוק אני פרזיט. מסנג'ר/ אייסי: נופ כמה זמן בפורום: קצת לפני הפגרה של העונה הראשונה נדמה לי...

עוגיה12

New member
../images/Emo42.gifמתפקדת!../images/Emo195.gif

שם: נטע גיל: 13.11 (ווהווו!!- חודש+שבוע=יומולדת!!) איזור מגורים: צפון עיסוק בחיים: סובלת.. חח סתם כיתה ח' עולה לט' מסנג'ר/אייסיקיו: מסן[email protected], אייסי- 345367326 (לא נכנסת הרבה לשניהם) כמה זמן בפורום: בערך 8 חודשים אולי 9 באיזה פורומים עוד גולש: אבריל לאבין וחברים.

למעלה