התפקדות

• פותח הנושא nse
  • פורסם בתאריך

0ooורדדoo0

New member
עונהה../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

שם:ורד גיל:16 וחצי תאריך לידה:7.11.90 איזור מגורים:פ"ת מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:אייסי זה חרא תכנונים לחופש:לעבוד בעיקר..ולנוח פה ושם:]

ורדונה2

New member
אני מכירה אותך.

ז"א, מכירה בעקיפין. יש לך ידיד שקוראים לו רוברט, נכון? וחברה שקוראים לה בר, אם אני לא טועה ואתן באמת מכירות.

ורדונה2

New member
לנו מגניב לאללה,

בר ורוברט מסכנים שהם צריכים להתבלבל בינינו :) מה יישמע גם איזה שם נפוץ זה..

moton

New member
../images/Emo26.gif

שם: מוטי גיל: 17 וחצי ת. לידה: 8.12.89 א. מגורים: השפלה מסנג'ר: מי שרוצה - במסר בכיף איסיקיו: כנ"ל תמונה: ==> תכנונים לחופש: עבודה, חו"ל וכו'

פ י ל ר

New member
אני מקווה שמותר לי להתפקד..

שם: ענבר גיל: 13.5 תאריך לידה: 11-02-1994 כן אני קטנה, מה לעשות.. איזור מגורים: קרית אונו מסנג'ר: אני אף פעם לא זוכרת אותו.. אני אוסיף אותו שאני אחזור הביתה.. אייסיקיו: אין תמונה: אין לי פה תכנונים לחופש : לעשות כסף

פ י ל ר

New member
טוב..

ומסתבר שאסור לי להראות כאן את המסן שלי.. רק במסר.. אוף.. אני רוצה להגדיל את הרשימה שלי..

אבירן171

New member
למרות שכבר הייתה לי ולא תהיה שוב, אללה אכבר

שם: ג'ייסון, ג'י" "Ace" אבירן. גיל: 17.7 תאריך לידה: 1.1990 איזור מגורים: ראשון לציון מסנג'ר: [email protected] ICQ: 273846680 תמונה: אימל'ההה הוא מפחיד.................................... תכנונים לחופש: רשיון טייס... אגב, כל הפרטים האלה רשומים אצלי גם ב"עולם שלי".. נ.ב: התלוצצתי עם האללה אכבר.. בברכה, אבירן..

lovemichael

New member
מתפקדת!!../images/Emo45.gif

שם: ענבל פרץ!
תאריך לידה: 10/1/91!
איזור מגורים: נתניה!
מסנג'ר: [email protected]
אייסיקיו: 265507468
תמונה: ארררררר שונאת את זה....אולי בפעם אחרת...
בינתיים קבלו פיצוי...
תכנונים לחופש : לונה פארק,ים,עבודה,והרבה הרבה הרבה חברים!!!

למעלה