התפקדות

Moiraine

New member
../images/Emo13.gifתורי.

שם: בת-אל גיל: 18 מקום מגורים: רחובות. ספר אהוב בסדרה: סופת החרבות. ומשהו שיש לכם להגיד לאומה: בואו לעולמות! יהיה כיף!

flint15

New member
איך התגעתי לצינוק הזה

שם:אורן גיל: 18 מקום מגורים:פתח תקוה( ושאף אחד לא יעז אפילו לחשוב על השיר של אינפקציה!!!!) ספר אהוב בסדרה:סופת החרבות ומשהו שיש לכם להגיד לאומה:אל תחשבו מה אתם יכולים להגיד לאומה,תחשבו מה האומה יכולה להגיד לכם מומלץ להוסיף תמונה

rsmb1

New member
אני

שם: רזיאל גיל: 18 מקום מגורים: עכו ספר אהוב בסדרה: סופת החרבות ומשהו שיש לכם להגיד לאומה: מין הנמנע אינו מן הנמנע(וחבל...
).

לגוטל

New member
גם כאן בערך...

אני אתעורר יותר שיצא הריקוד שם: טל גיל: 24 מקום מגורים: ראשל"צ (בין דורן לרמת הגנים) ספר אהוב: קשה... הראשון אני משער משהו להגיד לאומה: אל דאגה! הספר יצא מתישהו...

Moiraine

New member
חח באמת קרוב לדורן../images/Emo13.gif

ידעת שהאדמה שעליה נבנתה רחובות נקראה פעם חירבת דוראן? (למרות שזה duran אבל למה להיות קטנוניים?
)

אם כבר דורן

אז אני הכי קרוב לדבר הזה. שם:מיכאל גיל:19 מקום מגורים: אילת (דורן או לא דורן?) ספר אהוב:כל הסדרה אני מניח משהו שיש לי להגיד: צמצמו שרות של 7 שנים ל3.פתאום יש הרבה אוויר.

אריאנא

New member
גם אני

שם : אורנה גיל 28 ספר אהוב: הראשון והאחרון אני מקווה משהו לאומה: חג פסח כשר ושמח! ניפגש בכנס תמונה: אני אנסה . יש לי תמונה שלי עם חלק מהאחים שלי שצולמה לפני שנים ובמקרה היא שמורה במחשב. היום. יש לי 2 אחים בצה"ל ואחותי בעתודה.

mariats

New member
עימות המלכים?

בחירה מעניינת O: תוכל בבקשה לפרט למה?

בגלל שהיה שם מלחמה מאוד מעניינת

בין טיריון לסרסיי ובין טיריון לאצבעון בכלל, אפשר להגיד שהמונח משחקי הכס הגיעו לשיאם בעימות המלכים.

מתפקד

שם - נשאיר אותו כשם המשתמש בינתיים גיל- נראה לי שבתחרות על זקן הפורום, אני לוקח - בדיוק מלאו לי 39 מקום מגורים - נראה לי שאני הבדואי של הפורום, או נע ונד כבריאן - כרגע החצר שלי נטועה בעיר החולות הידועה במלצריה העלגים ספר אהוב בסדרה - למרות הביקורות הלא מחמיאות כאן בפורום - דווקא הרביעי, כשהחמישי יגיע מקווה שהוא, וכן הלאה. משהו לאומה- הייתי מעדיף משהו למרטין: משהו בשבילנו? תמונה? - אם לא שם...

Zegdel

New member
מקובל עליי

שם - דקל סרור גיל - שמונה עשרה ועשרה חודשים פז"מ - שלושה שבועות מקום מגורים - שוהם ספר אהוב בסדרה - סופת החרבות נראה לי. יש שמה את אריה שהורגת את המדגדג, שזה אחד השיאים הבולטים והכיפיים לקריאה. משהו להגיד לאומה - ייקח עוד זמן עד שאני אעלה את שבועת משמר הלילה...אני לא יכול להוציא מוצר לא מוגמר, ואין לי זמן.

keb

New member
הנני כאן

שם: אלון גיל: 19 מקום מגורים: שוהם ספר אהוב בסדרה: סופת החרבות. רק בגלל ז'אקן הג'האר אימרה לאומה: אל תלכו לעתודה!

TVoldemort

New member
מתפקד

שם:מיכאל או מיקי גיל:21 עוד שבוע מקום:מסד (סוף העולם שמאלה) ספר אהוב בסדרה:סופת החרבות משהו שיש להגיד לאומה: "הלב המרטיט למרות כל אכזבותיו ממשיך לפעום, לא משנה לו מה יקרה הוא ימשיך וכך גם ראשינו. הלב מרפא לעצמו מוצא וגם הקלה לנפש יתן" מישה/מיכאל תמונה מפורים

למעלה