התפקדות

dorgilyt

New member
התפקדות../images/Emo150.gif

עבר זמן לא מועט מאז שרשור ההתפקדות האחרון, הצטרפו לא מעט ואפילו המאזן הדמוגרפי אולי התאזן
שם:
ספר אהוב בסדרה:
ומשהו שיש לכם להגיד לאומה מומלץ להוסיף תמונה

lol1000

New member
אני

שם: עידו גיל: 16 מקום מגורים: זכרון ספר אהוב בסדרה: סופת החרבות ומשהו שיש לכם להגיד לאומה: מחר אני טס לשבוע לפולין עם משלחת בצפר תגידו לי בהצלחה

סתמרוח1

New member
לא אני../images/Emo72.gif

עבר זמן לא מועט מאז שרשור ההתפקדות האחרון, הצטרפו לא מעט ואפילו המאזן הדמוגרפי אולי התאזן שם:תם גיל:מותר לי להגדיר את עצמי כזקן הפורום? מקום מגורים:במדבר ספר אהוב בסדרה:משחקי הכס ומשהו שיש לכם להגיד לאומה:אופיום דת להמונים מומלץ להוסיף תמונה:רק אם באמת תבקשו

Sedna

New member
וגם אני ../images/Emo15.gif

סתמרוח, אם אתה זקן, אז מה אני?
שם: טל גיל: 23 מקום מגורים: מרכז ספר אהוב בסדרה: משחקי הכס
ומשהו שיש לכם להגיד לאומה: nothing comes to mind....

קאטיקט

New member
אז אני כנראה תינוקת. XD

שם: קט גיל: מתישהו בשנה הקרובה 15. מקום מגורים: ליד ירושלים ספר אהוב בסידרה: אני מניחה שמשחקי הכס. משהו שיש להגיד לאומה: השמחה היא החיים, תשמחו, וכך תחיו. כולם זקנים בלים ואני תינוקת בעריסה. XD דודה עיזה

dorgilyt

New member
אני חייב להגיד

שאין ספק שתמונה שלך תוסיף לשרשור

סתמרוח1

New member
../images/Emo6.gifתודה על התמיכה

והנה תמונהאומנם לא עדכנית מנחל כנפן למי שמכיר

Nathalie moon

New member
התפקדות

שם: נתלי גיל: יש מצב שאני זקנת השבט - 30 מגורים: ת"א ספר אהוב בסדרה: התלבטתי מאוד בין משחקי הכס לסופת החרבות, אבל הפור נפל על סופה, לפחות כרגע. לאומה: לאומה לא ממש, לאדון מרטין לעומת זאת...

dorgilyt

New member
אני אוסיף...../images/Emo11.gif

שם: דור גיל:16 מקום מגורים: תל אביב ספר אהוב בסדרה: משחקי הכס, מה שהכניס אותי לאומה: Fat People Are Harder to Kidnapping

מתפקד

שם: אור ענבר-גור אריה גיל: כמעט 21 מקום מגורים: איזור ירושלים ספר אהוב בסדרה: משתה לעורבים! סתם... אבל תודו שזה מקורי. הספר האהוב עלי עד כה בסדרה הוא סופת החרבות. משהו לאומה: שנזכה לראות את סיום הסדרה... תמונה: יש באתר וינטרפל

קאטיקט

New member
אממ.. אתם כולכם זקנים.

נדמה לי. XD יאו.. גמאת נתקעת בירושלים? דודה עיזה

R o t e m O p

New member
מתפקדת

שם : רותם גיל : 21 מקום מגורים : איזור כפר סבא ספר אהוב בסדרה : משחקי הכס

mariats

New member
אני~

שם: מריה גיל: 18 מקום מגורים: רחובות ספר אהוב בסדרה: סופת חרבות ומשהו שיש לכם להגיד לאימא P= : אני אוהבת אותך אמא!! ;_;

mariats

New member
אררר תיקון טעות

הספר האהוב עליי הוא משחקי הכס....לא יודעת למה נכנס לי באותו רגע סופת חרבות לראש. אז הנה ספר אהוב בסדרה: משחקי הכס

למעלה