שם- רוני גיל- 15 מגורים- תל אביב שיר אהוב של איגי- וואי שאלה קשה... באמת. נראה לי "מילים יפות". מסר לאומה- וואי אתם לא רוצים חפירות של אנשים שסובלים מעודף אופטימיות נכון?! אז אני לא אגיב על זה :] ד"א... אתמול אני ועוד ילדים מהשכבה כתבנו על הקיר בכיתה כל מיני שטויות, לא חשוב... (זה היה ברגע של אי שפיות), ואח"כ היה לנו שיעור חינוך עם המורה הכי נאצית בעולםםםם אז כל החרשנים נלחצו כזה, קיצר החלטנו להדביק על הקשקושים סתם דפים עם כל מיני שטויות שלא יראו ת'קשקושים. אז כתבנו כל מיני שטויות. וכתבתי על אחד מהם "איגי וקסמן מלכה!" וכולם באים ושואלים אותי "מי זה איגי?" או במקרה הטוב "מי *זאת* איגי?" כאילו מה נסגר אתכם אנשים?!?! הייתי בשוק שאפחד לא הכיר אותה
זה תלוי באמנים שמופיעים שם.. כשאני הייתי כ-ל האמנים שהופיעו היו אומנים מצויינים וגם הקהל היה בהתאם.. לירז צ'רכי, עידן רייכל, פיטר רוט, בוטן מתוק בקרקס.. וחוץ מזה, להיכנס מאחורי הקלעים ולפטפט כחצי שעה עם לירז צ'רכי זה ממש אבל ממש לא סבל!
שם- ימיט גיל- 16 מגורים- ראשלצ,. שיר אהוב של איגי- אין לי מה לומר לך, פחד. מסר לאומה- אנשים, זה לא נראה ככה, אבל אתם בסדר ואני חושבת שאתם בסדר, גם אם אני יורדת עליכם, וגם אם אתם נקבות נקבתיות מהסוג שמחרפן אותי.
שם- חן גיל- 15 מגורים- חולון שיר אהוב של איגי- אין לי מה לומר לך, תמיד אוהב תמיד נפגע מסר לאומה- היום תפסו איזה ערבי אחד ממש ליד הביצפר שלי, והשומר אמר שהוא מחבל
והיו מכות בין כמה פרחות והזמינו משטרות וקיבלנו תעודות והפוסטמה הכשילה אותי במתמטיקה
שם-נעה גיל-לא שואלים שאלות קשות (אולי בבוא היום) מגורים-עיר הקודש שיר אהוב של איגי-פרופוליס ויומולדת מסר לאומה - אין הרבה מה לומר, שיהיה לכם טוב, אתן לא יודעות מה צופן לכן בעתיד