התפקדות!

התפקדות!../images/Emo11.gif../images/Emo124.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: כיתה: שיר אהוב של שייגעצ: אמן אהוב(לא שייגעצ): מסנג'ר: איסיקיו: ושקל אחד יוסיף בכותרת
אם הוא בא שבוע הבא לבארבי ו
אם לא

גוטשה

New member
../images/Emo45.gif (בנצ'וק פעם הבאה, "קל" זה עם כ

:) שם: אביגיל, גוטשה, בייגל (מה בא לכם) תאריך לידה: 29.10.92 מקום מגורים: נסיוווונה כיתה: ז שיר אהוב של שייגעצ: מממ לא יודעת אמן אהוב(לא שייגעצ): נירוונה מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 268972095

Sheygets16

New member
../images/Emo31.gif

אם אני אגיע בשבוע הבא לבארבי זה רק בשביל ההופעה של נימרוד שיקלר :] שם: נטע תאריך לידה: 22.1 מקום מגורים: אי-שם כיתה: י' שיר אהוב של שייגעצ: רוצה ללכת :] אמן אהוב(לא שייגעצ): נימרוד שיקלר
מסנג'ר: [email protected]

../images/Emo31.gif

שם: אוסנת תאריך לידה: 3 במרץ 90' מקום מגורים: כפר סבא כיתה: ט' שיר אהוב של שייגעצ: ניו יורק רפיח אמן אהוב(לא שייגעצ): מטאליקה מסנג'ר: [email protected] פשוט תכנסו חופשי.. איסיקיו: 319375661 גם לפה תיכנסו חופשי..

moshit1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

שם: הדר תאריך לידה: 90\11\29 מקום מגורים: כוכב יאיר כיתה: ט' שיר אהוב של שייגעצ: את יפה אמן אהוב(לא שייגעצ): מוניקה סקס, אלג'יר, כנסיית השכל, היהודים מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:242156634

טולייצ

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אוווווווווח
שם: אורטל תאריך לידה: 24.7.88 מקום מגורים: ב"ש כיתה: י"א שיר אהוב של שייגעצ: - אמן אהוב(לא שייגעצ): יהושע
מסנג'ר: במסר איסיקיו: כנ"ל אגב,לקחו לנו את הקרדיט למופע פותח של פיטר רוט.. זין!

טולייצ

New member
כי אין עדיין תאריך חדש ../images/Emo4.gif

חוצמזה אני כבר לא יודעת אם יש צורך לעשות..אחרי שלקחו לנו את הקרדיט להופעה עם פיטר!

טולייצ

New member
לא ראית

שיש הופעה בבארבי בשישי הבא 27.5 שפיטר מופיע גם? לקחו לנו את כל השילוב הנפלא..

K i f

New member
../images/Emo31.gif....

שם: כפיר תאריך לידה: 04/01/1987 מקומגורים: חור בשם באר יעקב כיתה: י"ב שיר אהוב של שייגעצ: משקאות חריפים/דיילת באל-על(נו מה! את שניהם אני אוהב באותה מידה
) אמן אהוב: מוקי מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 303047719

liraz y

New member
../images/Emo31.gif

|דגש|שם:לירז יהודה |דגש|תאריך לידה:15.2 |דגש|מקום מגורים:באר שבע |דגש|כיתה:ח' |דגש|שיר אהוב של שייגעצ:את יפה |דגש|אמן אהוב(לא שייגעצ):נימרוד שיקלר
|דגש|מסנג'ר: אין |דגש|איסיקיו:277519042

liraz y

New member
../images/Emo122.gif

שם:לירז יהודה תאריך לידה:15.2 מקום מגורים:באר שבע כיתה:ח' שיר אהוב של שייגעצ:את יפה אמן אהוב(לא שייגעצ):נימרוד שיקלר מסנג'ר: אין איסיקיו:277519042

yardenbm

New member
../images/Emo45.gif

שם: ירדן תאריך לידה:25.4.89 מקום מגורים:תל אביב 2 בלוקים מיובל (למה אני גאה בזה??) כיתה: י' שיר אהוב של שייגעצ: קשה לי לחשוב אמן אהוב(לא שייגעצ): יש מלא מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:156969668

למעלה