התפקדות

מצב
הנושא נעול.

לורי4

New member
גם אני רוצה...

גם אני רוצה...
אני לא ממש שגרתית בפורום שלכם... בת 37, אמא ל-3 ילדים...הגעתי לפורום אחרי שחיפשתי באינטרנט מידע על תרומת ביציות עבור חברה שלי שלא קוראת עברית כל כך טוב. חברתי בת 50+ ורוצה להביא ילד לעולם. היא כבר אחרי כל הבדיקות הראשוניות ובקרוב תבחר מסלול אחד מתוך שלושת האופציות של אסותא. אני מקווה לעזור לה, ללוות אותה בתהליך הארוך, להעביר לה כל אינפורמציה רלוונטית שאקרא ונקווה שכמו שאיוש אומרת בסוף היא תמצא אושר גדול... אני כבר קוראת בפורום כמה חודשים, רק פה ושם הוספתי תגובה משלי כי אין לי עדיין מה להגיד. אתם ממש מקסימים, מאד תומכים ואינפורמטיבים... אני מתרגשת ומתאכזבת יחד איתכם... מאחלת הצלחה לכולכם.

שיר5520

New member
עכשיו תורי, סליחה על האיחור

עכשיו תורי, סליחה על האיחור
אז ככה, בגיל 19 חליתי בלויקמיה ועברתי טיפולים כימוטרפיים וגם השתלת מח עצם שתרם לי אחי. בגיל 21 הודיעו לי שבעקבות הטיפולים השחלות שלי לא מתפקדות ושכשארצה להרות אזדקק לתרומת ביציות. מכיוון שידעתי את זה מגיל צעיר היה לי מספיק זמן להתמודד עם הרעיון. בגיל 23 הכרתי את בעלי. סיפרתי לו על הבעיה כבר בחודש הראשון להיכרותנו ומהרגע הראשון הוא היה תומך ומקסים (למרות שעוד לא החלטנו להתחתן בכלל). כמובן שהתגובה שלו מאוד הוסיפה לבטחון שלי ופתאום הבעיה ממש לא נראתה נוראית. היום אני בת 29 (טוב, נו, עוד חודש 30...) ועברתי 4 טיפולים במדיקל סנטר (שלושה מקפואים ואחד מטריים) שלא הצליחו. כרגע אנחנו נמצאים בתהליך של אימוץ מחו"ל ומחכים (בלי הרבה סבלנות) לילדה שלנו שאמורה להגיע בחודשים הקרובים. אני מקווה שאחרי שנרחיב את המשפחה וננוח קצת מהטיפולים - נוכל לחזור עם כוחות מחודשים ולהמשיך בטיפולים. מצד שני, גם אם כל הילדים שלנו יהיו מאומצים אנחנו נהיה מאוד מאושרים. זה הסיפור שלי. בהצלחה לכולנו!

גולה1

New member
מתפקדת בשנית

מתפקדת בשנית
בת 32 בעלי זה כבר 7 וחצי שנים בן 34. 6 שנים של ניסיונות, 7 הזרעות, 13 הפריות תרומה אחת בזיגי קפריסין. כרגע אני בהפסקה מהכל, אין לי כח לשמוע זריקות, בדיקת דם וכו'. אני מטופלת רייקי, גם עושה לעצמי וגם אצל מישהי מקצועית (תכף יתערב מלח ויעיר כמה דברים על הרייקי) זהו בגדול זה סיפור חיי שסובב בעיקר סביב נושא זה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה