התפקדות שבועית

התפקדות שבועית

שיר השבוע של גלעד:
שיר השבוע לא של גלעד:
מסר לאומה:
תמונה למי שרוצה:
ושאלת השבוע: היית בסלקום ווליום?

NiTz13

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של גלעד: רוח ים
שיר השבוע לא של גלעד: everytime- של בריטני מסר לאומה: אממ אין לי S: תמונה למי שרוצה: ושאלת השבוע: היית בסלקום ווליום? לא:/

../images/Emo27.gif

שיר השבוע של גלעד: "בחדר שלי" שיר השבוע לא של גלעד: "רציתי" של סער פדידה
מסר לאומה: אל תלכו לראות סרטים שזכו בפסטיבל קאן. ובמיוחד אם הם בצרפתית
ושאלת השבוע: היית בסלקום ווליום? נופ

:)

שיר השבוע של גלעד: הכוח לוותר שיר השבוע לא של גלעד: לא יודעת מסר לאומה: אין תמונה למי שרוצה: ושאלת השבוע: היית בסלקום ווליום? לא

אין לי רעיון לכותרת שנונה

שיר השבוע של גלעד: עכשיו טוב
אל תשאלו למה!! שיר השבוע לא של גלעד: וכולם ביחד: וזה בתוך הוורידייייייייייייים |מורי נרגעת|
כן נו מה מסר לאומה:יגרוש השרב הסתוי הזה ! תמונה למי שרוצה:רוצה רוצה רוצה ושאלת השבוע: היית בסלקום ווליום?לא

../images/Emo210.gif

שיר השבוע של גלעד:נופלים בותך טבעת שיר השבוע לא של גלעד:עברי מתוך הבועה מסר לאומה:
תמונה למי שרוצה: ושאלת השבוע: היית בסלקום ווליום?לא

mmmbam

New member
זה לא אמור להיות סיכום חודשים?../images/Emo12.gif

נו טוב, מה איכפת לי, זה לא יהרוג אותי :) שיר השבוע של גלעד: אין, לא שמעתי גלעד השבוע. שיר השבוע לא של גלעד: "ופנד מיינד" - בלאקפילד. מסר לאומה: בלאקפילד מוציאים אלבום חדש!!! ויש לי ספר את הספר "הנעלמים" של הרלן קובן ואת "עת להרוג" של ג'ון גרישם!!!! ווווווהווווו
תמונה למי שרוצה:
ושאלת השבוע: היית בסלקום ווליום? לא, ותודה לאל שלא :) כוכב נולד זה די חרא, וחוץ מזה - במקום זה עשינו פעולת קבלה לזייניקים והיינו רעים ומרושעים במיוחד [}-[] והיה מצחיק!!!!

mmmbam

New member
התמונה? לא זוכרת, לא אני צילמתי../images/Emo3.gif

חברה שלי שלחה לי את זה, מהטיול שלה באירופה :)

mmmbam

New member
יש בזה משהו../images/Emo6.gif

תקשיבו, כולנו היינו בטוחים שיבואו הרבה חדשים כשיצא האלבום, ואין לי ספק שיבואו, אבל- אף אחד לא שמע על צאת האלבום, כי לא מדברים על זה בשום מקום!

איף

New member
וזה בתוך הורידיייים../images/Emo99.gif

שיר השבוע של גלעד: "תקפוץ"
מהדיסק החדש. מצטערת אריאלה...השיר הזה הורג אותי מצחוק.
שיר השבוע לא של גלעד: "אני מאבד אותך" הביצוע של ג'קו מהגמר, כמובן.
מסר לאומה: אפשר מסר לגלעד?
גלעד, יש לי את הדיסק, תוך כמה ימים אני אדע את כל המילים בע"פ ולדעתי גם כל שאר הפורום,מה שאומר שאנחנו מוכנים רשמית להופעה!!!
תמונה למי שרוצה: אין לי כוח לשים את התמונה הזו...אבל התמונה של ג'קו בוכה, אחרי שהוא זכה. ולא בגלל שאני רוצה שהוא יבכה או משו...פשוט זה היה רגע נורא מרגש. ושאלת השבוע:
היית בסלקום ווליום? לא.

למעלה