התפקדות קצרה...

• פותח הנושא lb22
  • פורסם בתאריך

lb22

New member
התפקדות קצרה...

בואו נעשה התפקדות קצרה , למשהו שאני רוצה להעלות בקרוב .... אז בואו נראה מי נגד מי פה (עד יום חמישי אם אפשר...) שם : גיל : נהג : קבוצה : סיבת אהדה לנהג : סיבת אהדה לקבוצה: מי שרוצה יכול לצרף תמונה שקשורה לענף עדיף שלכם שקשורה

feldsherdani

New member
אז ככה:

שם : דני פלדשר נהג: פיליפה מאסה קבוצה: פרארי סיבת אהדה לנהג: לא יודע.. פשוט אוהב אותו. סיבת אהדה לקבוצה: כמו רבים אחרים, גם אני לא הבנתי איך אפשר לראות מרוץ שלם, הרי זה משעמם !! (כך חשבתי..). חבר בשם עידו גרם לי לשנות את דעתי ומאז התאהבתי בספורט. כשהוא הכריח אותי לראות מירוצים אז הוא אוהד פרארי וכך נדבקתי. מאז הנסיעה למרנלו (המפעל של פרארי) אני אפילו אוהד אותם עוד יותר.

yotamn9

New member
אני

שם : יותם גיל :17.5 נהג : אממ... בעיקרון זה היה שומאכר וישאר שומאכר. אבל אם רוצים מישהו פעיל, אז יש לי העדפה מסויימת לקימי. קבוצה : פרארי. סיבת אהדה לנהג ולקבוצה: סבא שלי. מאז שאני קטן אני זוכר אותו צופה במירוצים, והוא אהד את פרארי ושומאכר, וזה חלחל לאט לאט עד שגם אני נכנסתי לזה.

Thierry Henry

New member
יאללה

שם : רז גיל : 20 נהג : אין מישהו מועדף כמו שומאכר, בגדול, קימי ואלונסו המועדפים עליי. קבוצה : פרארי . סיבת אהדה לנהג : סיבת אהדה? רק כי קימי בפרארי ואלונזו? כי הוא פשוט הנהג הטוב בסבב שלצערו נשאר עם קבוצה על הפנים. סיבת אהדה לקבוצה: קצת מצחיק, אבל בן דוד שלי. מה שיותר מצחיק, זה שנכנסתי חזק לקטע של הפורמולה הייתי בן 8 והוא היה בן 7, אבל הוא ילד שתמיד הייתה לו חיבה למכוניות, כמוני בדיוק ובתור ילד אני זוכר שהיינו ביחד כמעט כל יום שבת והוא היה מדביק אותי אל זה חזק. מאז אני מכור.

LordDevil

New member
בכיף

שם : איציק גיל : 25 נהג : רייקונן קבוצה :פרארי סיבת אהדה לנהג :חולה על ICE MEN (פינים בעיקר...לא יודע למה) סיבת אהדה לקבוצה: פרארי זה החלום מגיל 5 בערך כשראיתי טסטרוסה בפעם הראשונה.

אליהו88

New member
אמ...

שם- אליהו. גיל- 19.5. נהג- שומאכר הגדול... קבוצה- פרארי. סיבה לנהג/ סיבה לקבוצה... כי אבא שלי חובב רכבים ומנוי למגזין אוטו מהמגזין הראשון... ו... תצחקו, כשאני ואחי היינו קטנים אז קנו לנו כובעי שמש של פרארי... התחלנו להתעניין ברכב הזה והחלטנו שהוא חייב לנצח בכל המרוצים. כל פעם שהגיע מגזין אוטו היינו בודקים מי ניצח... וכמובן... שהגענו לשומאכר שלקח אליפויות ביחד עם פרארי... ומאז רק נשאר ``שומאכר ופרארי``.

lb22

New member
עכשיו אני

שם : לירן גיל : 24 נהג : שומאכר בלב , רייקונן כיום , ולפי איך שזה נראה ווטל יהיה הנהג הבא קבוצה : פרארי מאז ומעולם הסיבות : את שומאכר הכרתי לראשונה רק ביום שאיירטון סנה מת , זה גם היום בו באמת נחשפתי למה שנקרא פורמולה 1 , ומאז התוודעתי לתופעה שנקראת מיכאל שומאכר. שתי האליפויות המדהימות שלו בבנטון .... ואחרי זה 5 האחרות.... הוא גרם לי להרבה דמעות של אושר אבל גם של סבל בעיקר השטויות שהוא עשה להיל ולוילנייב .... גם היום שהוא נפצע היה יום אבל בשבילי ... אבל אחרי זה באו 5 שנים של אושר עילאי .... למה רייקונן ? רייקונן היה מספר 2 שלי עוד מימיו בסאובר , מאוד חיבבתי את האקינן ואז הגיע הפיני החדש רייקונן , נראה לי כנהג נחמד עם מכונית נחותה שועשה תוצאות לא רעות בכלל , אני מודה שבשנותיו במקלארן אני פיללתי שהוא יפרוש כל מירוץ אבל בלב בפנים רציתי שהוא יגיע לפרארי ושנה שעברה שניר (ניו יורק מטס מכאן) ראה עד כמה אני מטורף .... למה ווטל? החוצפה שלו , הכישרון שיש לו , וזה שהוא הילד של הפורמולה 1 כרגע גורמים לי לחבב אותו מאוד. למה פרארי ? מאז ששומאכר עבר אליהם הייתי מוצף בדברים של פרארי , אני בעל אזרחות גרמנית וסבא ז"ל טס כל שנה לגמרניה ודאג להביא לי מוצרים של פרארי , כל פעם שהוא היה חוזר מחו"ל והייתי מביא אותו הוא היה חובש כובע אחר של פרארי או דגל ... קיבלתי המון מרצ'נדייס של הקבוצה ומאז ומעולם אני מת לגעת רק לגעת בSSO מראנלו .... ד"א תשאלו שוב את שניר (ניו יורק מטס מכאן) איך הטירוף שלי נראה במירוץ ... הצעקות , הקללות והשטויות שאפשר לעשות עם עוד אוהדי פרארי .... אני חושב שקצת נספחתי אה : ) תמונה אני רוצה להוסיף אבל היא נמצאת במחשב השני שלי ... ככה שמתישהו מחר נוסיף אותה...

א45א

New member
מתפקד...

שם : אמיר א. גיל : 40 נהג : מאסה קבוצה : פרארי. מגיל 12 בערך... סיבת אהדה לנהג : הכמעט הנצחי. מס' 2 בקבוצה מס' 1. סיבת אהדה לקבוצה: נו, לך תזכור כמעט 30 שנה... צופה במרוצים מהיום הראשון שיש לי יורוספורט (אי שם בתחילת שנות השמונים)

R E k

New member
דאללה

שם : רועי גיל : 19.5 נהג : שומאכר מספר 1, בפעילים רייקונן קבוצה : פרארי סיבת אהדה לנהג : שומאכר פשוט נהג מושלם, רייקונן פשוט בפרארי והוא התקווה לאליפות (ככה זה נראה לפחות) סיבת אהדה לקבוצה: נראה לי שהעונה הראשונה שלי עם פורמולה הייתה עונה אחרי האליפות האחרונה של מקלארן וראיתי מירוץ שבו האקינן וקולת'הארד סגרו על שומאכר מלפנים ומאחור, והחלטתי שאני הולך עם האנדרדוג יעני..זה ממש לא מתאים לי..

Go On Alonso

New member
מממממ

שם: עלאא גיל: 22 נהג : פעם הקינן ( הייתי בן 11) עכשיו אלונסו אין לי קבוצה מסוימת כי אני בקטע של לאהוד את הנהג ולא את הקבוצה סיבת אהדה לאלונסו: מאז ותמיד לא אהבתי את שומכאר למרות שהוא הגדול מכולם..לא יודע למה אולי בגלל שאני אוהב תמיד אנדרדוג....הקינן לקח שתי אלפיות עם כול הבעיות שבאוטו.....והיה קרוב לקחת את השלישית אבל בעיות אמינות של מקלארן.. הקינן פרש....שומכר דפק כמה אלפיות...הענף ניראה משעמם עד שהגיע מי אם לא אלונסו עם נהיגה פנטנסית ועם רנו ( לא שמענו על רנו כמה שנים)...והתחלתי לאהוד אותו כי לנצח את שומכר פעמים זה לא קל חברים...עם נהיגה מושלמת...שחצן ... אנרגתי.. מדבר הרבה .........ומה שחשוב שהוא נהג מושלם החלום שלי שהוא יחתום בפרארי ויראה לכולם איך לוקחים אליפות בלי כאב ראש...

tomerol

New member
תורי:

שם - תומס גיל - 18 נהג - אהדתי את שומאכר, והיום אין מישהו ספציפי, למרות שיש לי העדפה להיידפלד קבוצה - אין קבוצה מועדפת. סיבת אהדה לנהג - התחלתי לראות פורמולה 1 בשנת 98', ואוטומטית בחרתי בהאקינן כהנהג האהוב עלי, ובסוף שנת 99', אחרי שתי אליפויות שלו, החלטתי לעודד את החלש יותר במאבק על האליפות - שומאכר. ובאותה שנה (2000) הוא לקח את האליפות הראשונה שלו על מדי פרארי (עד היום אני טוען שזה בזכותי
).

NYMets Man

New member
גם אני פה בערך

שניר 19 קוביצה פרארי אוהב את איך שהוא נוהג דת

man31

New member
תורי הגיע

שם :מני גיל :17 נהג :מאסה קבוצה :פרארי סיבת אהדה לנהג :אני מהבייבי שומאכר אז בעונה האחרונה של שומאכר התחלתי לאהוד אותו סיבת אהדה לקבוצה:כשהייתי ילד אז שומאכר זכה איתה הרבה אז רק בגלל זה

למעלה