עכשיו אני
שם : לירן גיל : 24 נהג : שומאכר בלב , רייקונן כיום , ולפי איך שזה נראה ווטל יהיה הנהג הבא קבוצה : פרארי מאז ומעולם הסיבות : את שומאכר הכרתי לראשונה רק ביום שאיירטון סנה מת , זה גם היום בו באמת נחשפתי למה שנקרא פורמולה 1 , ומאז התוודעתי לתופעה שנקראת מיכאל שומאכר. שתי האליפויות המדהימות שלו בבנטון .... ואחרי זה 5 האחרות.... הוא גרם לי להרבה דמעות של אושר אבל גם של סבל בעיקר השטויות שהוא עשה להיל ולוילנייב .... גם היום שהוא נפצע היה יום אבל בשבילי ... אבל אחרי זה באו 5 שנים של אושר עילאי .... למה רייקונן ? רייקונן היה מספר 2 שלי עוד מימיו בסאובר , מאוד חיבבתי את האקינן ואז הגיע הפיני החדש רייקונן , נראה לי כנהג נחמד עם מכונית נחותה שועשה תוצאות לא רעות בכלל , אני מודה שבשנותיו במקלארן אני פיללתי שהוא יפרוש כל מירוץ אבל בלב בפנים רציתי שהוא יגיע לפרארי ושנה שעברה שניר (ניו יורק מטס מכאן) ראה עד כמה אני מטורף .... למה ווטל? החוצפה שלו , הכישרון שיש לו , וזה שהוא הילד של הפורמולה 1 כרגע גורמים לי לחבב אותו מאוד. למה פרארי ? מאז ששומאכר עבר אליהם הייתי מוצף בדברים של פרארי , אני בעל אזרחות גרמנית וסבא ז"ל טס כל שנה לגמרניה ודאג להביא לי מוצרים של פרארי , כל פעם שהוא היה חוזר מחו"ל והייתי מביא אותו הוא היה חובש כובע אחר של פרארי או דגל ... קיבלתי המון מרצ'נדייס של הקבוצה ומאז ומעולם אני מת לגעת רק לגעת בSSO מראנלו .... ד"א תשאלו שוב את שניר (ניו יורק מטס מכאן) איך הטירוף שלי נראה במירוץ ... הצעקות , הקללות והשטויות שאפשר לעשות עם עוד אוהדי פרארי .... אני חושב שקצת נספחתי אה : ) תמונה אני רוצה להוסיף אבל היא נמצאת במחשב השני שלי ... ככה שמתישהו מחר נוסיף אותה...