התפקדות פברואר

מוקימו

New member
התפקדות פברואר

שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של אביב: (לא כ"כ אקטואלי לאורי, אבל אולי תנסו, סרט החודש של אורי??) שיר החודש לא של אביב: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): [הועתק בזדוניות מפורום היהודים 365] [הועתק בזדוניות מפורום אביב גפן (המלך...)] ואורי גם מוזמן להגיב...

מוקימו

New member
עונה...

שם: מושקי גיל: 18 מיקום: ליד אשקלון אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של אביב: האם להיות בך מאוהב שיר החודש לא של אביב: המתוקות האחרונות - אריק ברמן ("זה לא נתפס שלא נכנס אם לא פותחים את המכנס"...) דיסק החודש: האנשים החדשים - עברי לידר סרט החודש: בוא נדבר על זה ספר החודש: השותף - ג'ון גרישם תכנית טלויזיה של החודש: אין ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חתונה לאחותי (זה נחשב בילוי??) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): [הועתק בזדוניות מפורום היהודים 365] [הועתק בזדוניות מפורום אביב גפן (המלך...)]

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

שם: מירה'לה. גיל: 18.5 מיקום: אשקלון סיטי.
אייסיקיו: במסר. מסנג'ר: במסר. בלוג/אתר אישי: חפשו טוב,אולי תמצאו P: [וממש קשה למצוא
] דיסק החודש: החדש של ג'סטין. בעצם,הוא כבר לא כ"כ חדש. סרט החודש: ממ..היום ישדרו אותו בערוץ 10,"איך לאבד בחור ב10 ימים"
.קייט הדסון אלילה. ספר החודש: אין תכנית טלויזיה של החודש: חברים P: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: צבא,צבא ועוד קצת צבא. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא יודעת אם עשה את החודש,אבל בהחלט ביליתי בו את רוב ינואר. כמה בנות מהקורס[
] ואנוכי.

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:רעות גיל:20 מיקום:קרית חיים אייסיקיו:במסרים פרטיים מסנג'ר:אותה תשובה משאלה קודמת בלוג/אתר אישי:אין שיר החודש של אביב:כשאתה כאן (של נינט)אני לא כל כך אוהבת את השירים של אביב. שיר החודש לא של אביב:מרגיש-של אמיר פיי גוטמן
דיסק החודש:"אם אלה החיים"של קרן פלס. סרט החודש:קוברה עם סילבסטר סטלון ספר החודש:אין תכנית טלויזיה של החודש:ארץ נהדרת ומועדון לילה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:סימסטר חדש מתחיל. תמונת החודש (בשבילי זאת תמונת השנה)
:

מתפקדת ../images/Emo163.gif

שם: שני גיל: 15 מיקום: יבנה, מכירים? (...לא) אייסיקיו: 396119667 מסנג'ר: [email protected] הוסיפו בהמוניכם! בלוג/אתר אישי: לא אפרסם.. שיר החודש של אביב: (לא כ"כ אקטואלי לאורי, אבל אולי תנסו, סרט החודש של אורי??) סרט החודש? אולי.. מחזמר? "הלהקה" כמובן. שיר החודש לא של אביב: משהו של travis דיסק החודש: כנ"ל סרט החודש: לא ראיתי משהו מעניין ספר החודש: "קרקס האימים" של דארן שאן, סגנון שקצת חדש לי, כתוב בצורה נפלאה. תכנית טלויזיה של החודש: לא ראיתי משהו מעניין ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הקלטות במגמוזיקה שהיו בשלושה ימים האחרונים וממשיכים ביום ראשון, מטיש! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

מתפקדת ../images/Emo163.gif

גיל: 15 מיקום: יבנה, מכירים? (...לא) אייסיקיו: 396119667 מסנג'ר: [email protected] הוסיפו בהמוניכם! בלוג/אתר אישי: לא אפרסם.. שיר החודש של אביב: (לא כ"כ אקטואלי לאורי, אבל אולי תנסו, סרט החודש של אורי??) סרט החודש? אולי.. מחזמר? "הלהקה" כמובן. שיר החודש לא של אביב: משהו של travis דיסק החודש: כנ"ל סרט החודש: לא ראיתי משהו מעניין ספר החודש: "קרקס האימים" של דארן שאן, סגנון שקצת חדש לי, כתוב בצורה נפלאה. תכנית טלויזיה של החודש: לא ראיתי משהו מעניין ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הקלטות במגמוזיקה שהיו בשלושה ימים האחרונים וממשיכים ביום ראשון, מטיש! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

boopymylife

New member
פברוארררר סופסופ ../images/Emo3.gif

שם: ליאור גיל: עוד פחות משבועיים 18 =] אייסיקיו: 342440652 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: הSHOX שלי: http://www.shox.co.il/userpage/index_up.php?EncrID=f98ecc6a794b9b976667e231e98d8c47 שיר החודש של אביב: השיר ששמתי הרגע בשוקס... חח ... Truly Madly Deeply - של קסקדה, וישראלי- "תראי זה אני" שיר החודש לא של אביב- לא הבנתי... דיסק החודש: "להפסיק לאכול עוגות&quot
שייגעצצצ) סרט החודש: סרט קצת ישן, אבל הסרט שהכי אהבתי החודש,- היץ'. ספר החודש: לא יצא לי לקרוא ספר החודש >< תכנית טלויזיה של החודש: מועדון לילה, מרחק נגיעה(או! יש היום! =] ) ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: יומולדת 18 שלי!!! ב26/2! =]]]]
תמונת החודש: אתם מאמינים שבכלל לא נגעתי במצלמה החודש? - ובדיוק לפני שניה שמתי סוללות בטעינה כי אני כבר חייבת לצלם ולהצטלם קצת...

מתפקדת

שם: דנית גיל: 16 מיקום: פ"ת אייסיקיו: 329914819 מסנג'ר: תבקשו תקבלו בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש שלי: גשם, עוד חוזר הניגון. דיסק החודש: אין סרט החודש: נו אקזיט ספר החודש: המאהב תכנית טלויזיה של החודש: אין ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אין ציפיות תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה