התפקדות פברואר~!

Witchcrafts

New member
התפקדות פברואר~! ../images/Emo192.gif

זכר או נקבה: שם פרטי: גיל: דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, אס"ק וכיו"ב): מסר לאומה: שאלה לאומה: האם את/ה מבקר/ת בדף הראשי של הפורום? אם כן - מתי? אם לא - וכי מדוע? באיזו תדירות את/ה נכנסת לפורום? זכר או נקבה: נקבה. שם פרטי: יסמין. גיל: 17 וחצי. דרכים ליצירת קשר אימייל ומסנג'ר: moonehe[at]gmail.com אס"ק: 165939873. נא לידע במסר לפני שאתם מוסיפים אותי למסנג'ר, או להזדהות באס"ק לפי כינוי. מסר לאומה: בלתי אפשרי, לא מצאתי קישור לכרטיס האישי של אומה. שאלה לאומה: הפורום מת? ;-[ האם את/ה מבקר/ת בדף הרא‏שי של הפורום? מתי? מיותר שאענה, לא?
באיזו תדירות את/ה נכנסת לפורום? כל יום, מספר רב של פעמים (וכן, זה כולל רפרשים כפייתים). פברואר מוצלח לכולנו.

sharbichan

New member
^_^

זכר או נקבה:משו מעורב^^ שם פרטי:שארבע^-^שארבי@@;דרע,דרי@@מה שבא לכםXD גיל: 4995696506365650053678 דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, אס"ק וכיו"ב):[email protected] המסנג'ר^^ מסר לאומה:סמייל^^ כי ככה הצרות נעלבות והולכות להציק למישהו אחר^^ שאלה לאומה:למה להיות עצובים?;; האם את/ה מבקר/ת בדף הראשי של הפורום? אם כן - מתי? אם לא - וכי מדוע?נראה לי שכן@@;; באיזו תדירות את/ה נכנסת לפורום?פעם ביום^.^

impale

New member
אני כאן

זכר או נקבה: נקבה. שם פרטי: פרדי. גיל: 17 וחודש. דרכים ליצירת קשר אימייל ומסנג'ר: [email protected]. נא לידע במסר לפני שאתם מוסיפים אותי למסנג'ר. מסר לאומה: ליטל לבני בת זונה שאלה לאומה: כמה סוכר? האם את/ה מבקר/ת בדף הרא‏שי של הפורום? מתי? האמ בראשי לא.. רק בזה של הנושאים @@ באיזו תדירות את/ה נכנסת לפורום? האמת שפעם הייתי כאן המון אבל לאחרונה עקב וירוסים לא ברורים האינטרנט שלי איטי מאוד.. אני עדיין נכנס כשמזדמן לי ומקווה שהפורום הזה יפעל ויחזור בקמבק מטורף בבוא העונה החדשה.

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifאני אני אני!!!

זכר או נקבה:נקבה
שם פרטי:ויקית,ויק,ויקה,ויקי(כה...התחלתי לאהוב את השם הזה @@) ועוד... גיל:15 דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, אס"ק וכיו"ב): מסנ':[email protected] אייסי:257426616 מייל:[email protected] מסר לאומה:"מאבק" הקלף שנדפק @@... שאלה לאומה:כמה נקודות תקבל התשובה הנכונה @@? האם את/ה מבקר/ת בדף הראשי של הפורום? אם כן - מתי? אם לא - וכי מדוע?לא
...כי הפורום נמצא במועדפים XDDD באיזו תדירות את/ה נכנסת לפורום?כל יום כשאין מבחנים...כל יומיים-שלוש כשיש מבחנים

idanem

New member
אני!

זכר או נקבה: זכר שם פרטי: עידן גיל: 16.5 דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, אס"ק וכיו"ב): msn - [email protected] icq - 165004733 מסר לאומה: נובלס, קבל סרטן..אבל בזול! שאלה לאומה: באמת? האם את/ה מבקר/ת בדף הראשי של הפורום? אם כן - מתי? אם לא - וכי מדוע? לא..כי אני נכנס בקישור הישיר מהדף הראשי של תפוז באיזו תדירות את/ה נכנסת לפורום? פעם בכמה ימים...

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif *פיהוק* מתפקדת

זכר או נקבה: נקבה שם פרטי: ויאולטה גיל: 15 דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, אס"ק וכיו"ב): [email protected] אבל אני מזהירה מפחיד לדבר איתי מסר לאומה: אני קשוחה וחשוכה שאלה לאומה: איך נעשים קשרים בשיער? האם את/ה מבקר/ת בדף הראשי של הפורום? אם כן - מתי? אם לא - וכי מדוע? לא מה יש למצוא בדפים ראשיים של פורומים? באיזו תדירות את/ה נכנסת לפורום? מדי כל כמה ימים

harar8

New member
אני

זכר או נקבה: נקבה שם פרטי: הדר גיל: 18 מסר לאומה: חייך תמיד, אם אתה לא רוצה על תחייך
שאלה לאומה: מה קורה?D: האם את/ה מבקר/ת בדף הראשי של הפורום? לא אם לא - וכי מדוע? כי אין לי כוח, רק לפעמים אני מבקרת אם אני צריכה לחפש משהו. באיזו תדירות את/ה נכנסת לפורום? לעיתים רחוקות

הנני^^;

זכר או נקבה: גם וגם[מה אסור?@@] שם פרטי: דידית גיל: 15 ו..3 חודשים ככה..נראה לי@@ דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, אס"ק וכיו"ב): מסן[email protected] מסר לאומה: נמאס לי לתת מסריםP: שאלה לאומה: אומה,זה השם הפרטי שלך? האם את/ה מבקר/ת בדף הראשי של הפורום? אם כן - מתי? אם לא - וכי מדוע? אמ,לא. מדוע? כי אני נכנסת מהפורומים המועדפים XD ואינלי ממש מה לחפש שם. באיזו תדירות את/ה נכנסת לפורום? די נמוכה._.; פעם בשבוע אולי?

BelatrixChan

New member
הנני כאן...

זכר או נקבה:נקבה @@ שם פרטי:אור\אורע\אורית (חברות שלי התחילו לקרוא לי ככה..-.-) גיל:10.כן, כן. 10. דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, אס"ק וכיו"ב): מסנג'ר[email protected] אס"ק-314460075 מסר לאומה:סמייל, החיים יגמרו בקרוב.
שאלה לאומה:תגידו, בלי ארצות הברית היינו מתקיימים? האם את מבקרת בדף הראשי של הפורום-מתי? לא,אני נכנסת ישר, כל הפורומים שלי במועדפים :-O באיזו תדירות את נכנסת לפורום?כמה פעמים ביום, אם לומר ת'אמת.X_X

golan194

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

זכר או נקבה:זכר שם פרטי:גולן גיל:9 דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, אס"ק וכיו"ב):222396074 מסר לאומה:אין שאלה לאומה:מה קורה
האם את/ה מבקר/ת בדף הראשי של הפורום? אם כן - מתי? אם לא - וכי מדוע?רק עכשיו נכנסתי...
באיזו תדירות את/ה נכנסת לפורום?כרגע....גבוהה

SetoKaiba

New member
אני לא יודע למה אני מגיב כאן.

זכר. סטו קאיבה. 17. אין שום סיבה שאתן לכם ליצור עמי קשר, אלא אם אתם רוצים לעשות עסקת-חליפין עם קלף דו-קרב טוב [ואחד שלא נמצא בחפיסה הבלתי-מנוצחת שלי]. זה סתם בזבוז זמן. מסר לאומה? יש לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר להסתובב בפורומים ולמסור מסרים טפשיים.

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|..^^;

והשם אומר הכל.
דידית, את מזכירה שלי? ס.ס

impale

New member
האמממממ

אם אתה כל כך בלתי מנוצח תגיע לטורניר בראשון בפורים. פרטים יתפרסמו ברגע שבו אני אקבל אותם =).

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| *רושמת*

למסור לו עוד משהו? *מגלגלת עיניים*

טוצית

New member
עונה!!! ^^../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

זכר או נקבה:נקבע XP שם פרטי:טוף "אימת הנוקים"XPPPPP גיל: עוד קצת- עוד קצת- 13... דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, אס"ק וכיו"ב): אס"ק...- מסר לאומה:ארטי-תעשה-לי-פופיק. שאלה לאומה:האם אפשר לתקוע לטיע מלפפון בראשה החלול? או שאוזניה הגדולות תצרכנה עגבניה? 0.0 האם את/ה מבקר/ת בדף הראשי של הפורום? אם כן - מתי? אם לא - וכי מדוע? לא. -.- כי- כי- כי ככה XP באיזו תדירות את/ה נכנסת לפורום? פעם ביומ... כדי לראות מה חדש...

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| ואני בדילאיי? ../images/Emo3.gif ^^;

זכר או נקבה : נקבה. בנות שולטות!
שם פרטי : עדי. אבל עדיף דידע או דידע.
גיל : אע. אם נולדתי ב-1990, ועכשיו 2006, תעשו חישוב. דרכים ליצירת קשר : מסן- [email protected] או מייל- [email protected] מסר לאומה : לכו לישון. זה בריא. שאלה לאומה : מה עושים כשכואב הראש ועייפים, אבל אין כוח לקום מהמחשב וללכת למיטה? באיזו תדירות את נכנסת לפורום? אה, כשיוצא לי להיות על המחשב, אני תמיד מבקרת פה, אבל לא תמיד מספיקה להגיב.

למעלה