התפקדות פבואר

• פותח הנושא a6m6
  • פורסם בתאריך

a6m6

New member
התפקדות פבואר

לענות על השאלון הבא: שם פרטי ומשפחה: מין: גיל: מהוא הקלף האהוב עליך? אם היית/ה יכול/ה להמציא קלף מה היה האפקט שלו? מי הדמות שאת/ה הכי אוהב ביוגי הו GX? והאם את/ה בא לטורניר שבסינימה סיטי?

baroolit8

New member
עונה..

שם פרטי ומשפחה:בר... מין:
גיל:13 מהוא הקלף האהוב עליך?OOKAZI אם היית/ה יכול/ה להמציא קלף מה היה האפקט שלו?לנצחP: מי הדמות שאת/ה הכי אוהב ביוגי הו GX?זאין והאם את/ה בא לטורניר שבסינימה סיטי?לא

BladeX1

New member
*נושא*

שם פרטי ומשפחה: אדם מאפלד מין: זכר גיל: 14 מהוא הקלף האהוב עליך? RING OF SEDTRUCTION אם היית/ה יכול/ה להמציא קלף מה היה האפקט שלו? FUTURE FUSION רק שלא נשאר על השדה ולא מחכים זמן. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב ביוגי הו GX? הל-קייסר והאם את/ה בא לטורניר שבסינימה סיטי? סביר להניח(מבצע כל סימן בשפת גוף שאומר "כן").

benayam

New member
יאללה

לענות על השאלון הבא: פרטי ומשפחה: בניה מין:זכר גיל:15 מהוא הקלף האהוב עליך? ריג'קי אם היית/ה יכול/ה להמציא קלף מה היה האפקט שלו? כומבו דומה לאקסודיה רק של קלפי הקרבות למגרש. מי הדמות שאת/ה הכי אוהב ביוגי הו GX? אוי,זה קל-צא'ז והאם את/ה בא לטורניר שבסינימה סיטי?חחח,אני בא ואני מתכנן להגיע לטופ 8 לפחוות

gcrh

New member
טוב נו...

שם:רון מין:זכר גיל:11 הקלף האהוב:TOWER OF BABEL קלף ממוצא:שליריב ירודות מס' נקודות החיים שיש לי ולי עולות מס' הנקודות חיים שיש לו שחקו אהוב בGX:זיין בא לטורניר:כן עם חפיסה תותחית

Witchcrafts

New member
בויאקה! ../images/Emo156.gif

שם פרטי: יסמין. מין: נ' ~ גיל: 18 וחצי.
מהו הקלף האהוב עליך? אני לא מרוכזת מספיק, סליחה וכאלה.
אם היית/ה יכול/ה להמציא קלף מה היה האפקט שלו? אין לי מושג אם קיים קלף כזה (אני מניחה שלא), אבל היה נורא נחמד אם היה קלף שהיה מאפשר לי לזמן כל קלף (לאו דווקא שקיים אצלי בחפיסה) שאני רוצה. סוג של ג'וקר מעוות ממשחק הקלפים הקלאסי, אבל כמובן שיהיה מאוד (אבל מאוד!) נדיר. ואגב, היו מספר שרשורים בסגנון (תחרות, טאגליינס). מי הדמות שאת/ה הכי אוהב ביוגי הו GX? וואו, אני חושבת שאין לי אחת כזו. כרגע. אז, המ, Dr. Crowler? ^^ והאם את/ה בא לטורניר שבסינימה סיטי? |צבא|

שה לה לה לה

לענות על השאלון הבא: שם פרטי ומשפחה: עידו פוטר מין:זכר גיל:21 מהוא הקלף האהוב עליך? פונפון:p אם היית/ה יכול/ה להמציא קלף מה היה האפקט שלו? מחליף חוסר בפיוזן כלומר אם יש לי מפלצת את קלף הפיוזן וחסר את החצי השני לפיוזן שהוא ישמש במקומו מי הדמות שאת/ה הכי אוהב ביוגי הו GX? צ'אז יט אפ והאם את/ה בא לטורניר שבסינימה סיטי?לא:p

tormentor2

New member
תשובות!

שם פרטי ומשפחה: מיכאל גבעתי מין: בן גיל: 15 וחצי מהוא הקלף האהוב עליך? אמממ, האמת שאני אוהב את כולם! אם היית/ה יכול/ה להמציא קלף מה היה האפקט שלו? לנצח בזימונו למגרש(?). מי הדמות שאת/ה הכי אוהב ביוגי הו GX? יוקי, דע! והאם את/ה בא לטורניר שבסינימה סיטי? לא!

למעלה