התפקדות ספטמבר:

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
התפקדות ספטמבר:

שם: גיל: מאיפה: אמנים נוספים אהובים: פורומים נוספים שאני כותב בהם: איך עבר חודש אוגוסט?

A t z a

New member
מתפקדת../images/Emo88.gif../images/Emo80.gif

שם:דנה\דנע גיל:16 מאיפה:מרכז אמנים נוספים אהובים:יש המון
פורומים נוספים שאני כותב בהם:איגי וקסמן
,לילה מלקוס,דנה ברגר ומטיילת בעוד המון... איך עבר חודש אוגוסט?בכיף

lizperez

New member
מתפקדת!

שם: ליז פרץ גיל: 14 מאיפה: ב"ש אמנים נוספים אהובים: אממ יש הרבה.. פורומים נוספים שאני כותב בהם: רק פה ובאלופה בווינט איך עבר חודש אוגוסט? מאוד מאוד מאוד כיף, חבל שחוזרים לבית ספר

מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

שם:ענבל גיל:12 מאיפה:מהבית אמנים נוספים אהובים:הרבה
פורומים נוספים שאני כותב בהם:הרבה.. חיחי איך עבר חודש אוגוסט?היה נחמד מאוד

../images/Emo175.gifמתפקדת!

שם: סתיו גיל: 13 וחצי מאיפה: ת"א אמנים נוספים אהובים: ידידיה ויטל פורומים נוספים שאני כותב בהם: בתפוז- השמיניה, האלופה. בכללי- הפורום הרשמי לידידיה איך עבר חודש אוגוסט? בכיף

RTur

New member
מתפקד!

שם: ארתור גיל: 17 ו-9/12 חח מאיפה: באר שבע אמנים נוספים אהובים: דודו טסה, איגי וקסמן, מיקה קרני, בטי, מה קשור, קרן פלס, מירי מסיקה, הדורבנים, אפרת גוש, יוני בלוך, פיטרוט, רונה קינן, עברי לידר, קרן אבראשי.. פורומים נוספים שאני כותב בהם: דודו טסה, מיקה קרני, איגי וקסמן, איריס פרחי, האלופה, בטי, הקומונה של קרן אבראשי איך עבר חודש אוגוסט? סבבה חוץ מהימים האחרונים שלו

לולי 180

New member
מתפקדת!

שם:לירוז גיל:14 מאיפה:אריאל :p אמנים נוספים אהובים: יש המון פורומים נוספים שאני כותב בהם: אמממ.. לירז צ'רכי, ורד פלדמן.. ויש עוד כמה איך עבר חודש אוגוסט? כיףף :) חבל שנגמר

לולי 180

New member
תיקון..

פורומים נוספים שאני כותב בהם: אמממ... האלופה, ורד פלדמן ועוד כמה.. סורי, לרגע חשבתי שאני בפורום אחר אז כתבתי "לירז צ'רכי" :D

חנוש1234

New member
מתפקדת../images/Emo45.gif

שם: חן גיל: 12 מאיפה: רמת גן אמנים נוספים אהובים: בריטני ספירס ,אביב גפן,ג'קו ,מאיה רוטמן, שיר מימון ועוד רבים אחרים(במיוחד יוצרים). פורומים נוספים שאני כותב בהם:סימס וסים סיטי, בריטני ספירס כולל קומונות?? שלי נסיכות, דוגידוג ועוד... איך עבר חודש אוגוסט?מצויין חודש נחמד אבל די בסוף קצת נמאס

אניי

שם: לירז גיל: היום 13 מאיפה: ת"א אמנים נוספים אהובים: אגם רודברג, כל אמ"ל (אהבה מעבר לפינה), כל האלופה (ורד פלדמן, יוסף סוויד, ולירז כמובן...) ושרית חדד פורומים נוספים שאני כותב בהם: אגם רודברג, אמ"ל, האלופה, ורד פלדמן ושרית חדד איך עבר חודש אוגוסט? מצויין אבל חיכיתי לספטמבר, בכל זאת יש לי יומולדת היום...

Dark chocolate

New member
מזלטכד"ה!../images/Emo9.gif|בלונים בלונים|../images/Emo211.gif

[מזל טוב כאילו דה
]

Dark chocolate

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo211.gif

שם: מיכל גיל: 13 ותשעה חודשים מאיפה: מי שרוצה שישאל
אמנים נוספים אהובים: עברי לידר
, קרן פלס
פורומים נוספים שאני כותב בהם: טלי שרון, האלופה, ורד פלדמן וקרן פלס. איך עבר חודש אוגוסט? נפלא

נועוש6

New member
מתפקדת../images/Emo88.gif

שם:נועה גיל:12 וחצי אמנים נוספים אהובים:עברי לידר ג'קו מישל זהבית דנידין בלייק איד פיז עידן יניב ויש עוד המון המון פורומים נוספים שנאי כותבת בהם:סימס וסים סיטי וזיהוי שירים איך עבר חודש אוגוסט:נחמד אבל יוני היה יותר חביב...

mic22

New member
../images/Emo88.gif

שם: מיכל גיל: עוד מעט 16 מאיפה:
אמנים נוספים אהובים: הראל סקעת, איגי וקסמן, עברי לידר, מירי, פיטר רוט, משינה, וכו' וכו' פורומים נוספים שאני כותב בהם: איגי וקסמן איך עבר חודש אוגוסט? בכיף

מאיה911

New member
מתפקדת

שם : מאיה איתני גיל: 14 אמנים נוספים אהובים: בית הבובות ,עברי לידר ,שלמה ארצי אממ.. ועוד מלא (לא זוכרת ) פורומים נוספים: יודה לוי :) איך עבר חודש אוגוסט: עבר בכיייייף וחבל שעבר!!!!!!!

A t z a

New member
לשרשר../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif

הורג אותי שבשירשורים שצריך לשמור על קו ישר ולהתפקד בשורה-מישהו מחליט לצאת מהשורה
צריך לתת ריתוק על זה!

RTur

New member
למה ריתוק?

להיפך.. להישאר חודש בבסיס מבלי לצאת.. כמו עם מירי

למעלה