התפקדות ספטמבר!!!!

LIRONSH100

New member
התפקדות ספטמבר!!!!

כן, עוד חודש חלף לו, והבנים לא ראים שום כוונה להגיע לכאן.. עוד חודש שאפשר לסמן בלוח הפז"מ עד שהם לא הגיעו... (לחילות מכאן או לאלה שהולכות בקרוב להיות בקרוב להפוך להיות חילות...) טוב, אז חודש בון ג'ובי... 1. איך היה החודש? 2. יש תכנונים לחודש הבא? 3. קליפ החודש: 4. שיר החודש: 5: סרט החודש: 6. תוכנית החודש: 7. דבר חדש שלמדת על הלהקהאו שקשור עליהם: 8. מה עשית לטובת זה שהלהקה יגיעו החודש?: 9. התחדשות החודש: 10: תמונות החודש: 11. עשית משהו מיוחד? 12: רוצה לספר לנו משהו אחר? 13: שכחתי משהו? חודש בונג'... (ואני אומרת, שצריך לעשות כאן, איקון של פרנסיס!!!)

Black Balloon

New member
../images/Emo65.gif

1. איך היה החודש? אוגוסט? מעולה 2. יש תכנונים לחודש הבא? להיות חוקית (מחר) 3. קליפ החודש: אין 4. שיר החודש: love is noise 5: סרט החודש: אין 6. תוכנית החודש: הממ... הפלא ופלא- אין 7. דבר חדש שלמדת על הלהקהאו שקשור עליהם: שג'ון נראה כמו בחורה בקליפ של she don't know me
8. מה עשית לטובת זה שהלהקה יגיעו החודש?: אאאה
9. התחדשות החודש: מממ... 10: תמונות החודש: לא בבית, אין תמונה 11. עשית משהו מיוחד? באוגוסט? מממ כן, אבל אין לי כוח לפרט
12: רוצה לספר לנו משהו אחר? שיש לי מחר מומולדת
13: שכחתי משהו? מחר יומולדת! (בונ'א, אני היצור הכי לא החלטי שקיים, ג'יס) חודש בונג'... (ואני אומרת, שצריך לעשות כאן, איקון של פרנסיס!!!) בהחלט!!

LIRONSH100

New member
מתפקדת (עלה מה?)

. איך היה החודש?זוועה 2. יש תכנונים לחודש הבא?מלא- שמירות.. 3. קליפ החודש:ואו... שאלה קשה.... 4. שיר החודש: סומארטיים.. 5: סרט החודש: אור ירח ולנטינו.. 6. תוכנית החודש: האח הגדול... 7. דבר חדש שלמדת על הלהקה או שקשור עליהם:ג'קי מחכה את ג'ון באמת והוא גם ממש טוב בזה (אם נתחיל לסמוך על ג'ון..) 8. מה עשית לטובת זה שהלהקה יגיעו החודש?: פתחתי לג'ון כרטיס במקושרים כדאי שנוכל למצוא עוד מעריצי בונג' שאנחנו לא מכירות, ואז נוכל לארגן משהו ענקי... 9. התחדשות החודש: שום דבר מיוחד... 10: תמונות החודש: זה תמונה שאני הכנתי!!! 11. עשית משהו מיוחד? אמממ היית בחמת גדר, ויום אחרי זה, הייתי במשך שבוע כל יום בבית החולים כדאי לבקר חולה מאוד ספציפי!) 12: רוצה לספר לנו משהו אחר? אני מאוהבת בג'ון!!! ראיתי את התוכנית של אופרה ו.. אלוהים אני פשוט מאוהבת בו.... 13: שכחתי משהו?שיש עוד איזה 9,000,000 בנות שאומרות שהן מאוהבות בג'ון והוא הבעל שלהן... אבל הוא באמת הבעל שלי!!! ועכשיו להפתעה... של ענבל.. (היא איתי בפלאפון...) 1. איך היה החודש? תחילת החודש עמוס, שברתי שיא, לא שמעתי שבוע בונג' (ויו 2...) ואני בצבא!!! 2. יש תכנונים לחודש הבא? קורס ולהגיע הביתה, לראות את המיטטה את המחשב.. וביום רביעי את ההורים (טקס השבעה) 3. קליפ החודש:טאוק אין דה מומנט של U2 4. שיר החודש:איצ' מאי לליף... 5: סרט החודש: אין (לא ראיתי) 6. תוכנית החודש: טירונות... 7. דבר חדש שלמדת על הלהקה או שקשור עליהם:שאני מתגעגעת עלהים.........ועלכין גם... 8. מה עשית לטובת זה שהלהקה יגיעו החודש?:התגייסתי לצה"ל.. 9. התחדשות החודש:מדים... 10: תמונות החודש:של ג'ון שיש לי מעל המיטה... (בחדר של הטירונות..) 11. עשית משהו מיוחד? כן, התגגיבתי.. 12: רוצה לספר לנו משהו אחר?מתגעגעת לכולן... ואני ממש רוצה לדבר עם כולכן... אתן חשובות לי ואני אוהבת אתכן... 13: שכחתי משהו?לא...

nogao10

New member
../images/Emo153.gif מי ידע שזה יקרה?

1. איך היה החודש? היה..... כיפי, מעניין, מצחיק, מופלא וגם מוזר 2. יש תכנונים לחודש הבא? אמ...... להתמחות בשני מקצועות שאני בחיים לא אהייה, שוטרת ומורה 3. קליפ החודש: אני לא רואה טלוויזיה יותר משום מה 4. שיר החודש: השיר של ישראל שזכה בכוכב נולד..... 5: סרט החודש: MIB 6. תוכנית החודש: אין דבר כזה 7. דבר חדש שלמדת על הלהקה או שקשור אליהם: מממממ..... למדתי.... לא, לא במיוחד 8. מה עשית לטובת זה שהלהקה יגיעו החודש?: מה עשיתי לעצמי החודש, זה יותר חשוב! התשובה תהייה לא הרבה..... 9. התחדשות החודש: עברתי דירה!! 10: תמונות החודש: <> 11. עשית משהו מיוחד? כן, התחלתי ש"ש 12: רוצה לספר לנו משהו אחר? אמ.... אתם יודעים, דברו איתי, אני מעשר בלילה חופשייה 13: שכחתי משהו? ----

למעלה