התפקדות ספטמבר!

התפקדות ספטמבר!

פעילים לחודש: (105) עיניים חומות חכמות (56) PianoGirl20 (34) ToMeTiN שם: גיל: מיקום: עיסוק: דרכי תקשורת: אתרים אישיים: תמונה:

ToMeTiN

New member
ראש(ע)ונה :)

שם - אתם יכולים לקרוא לי טומע
גיל - 21 מיקום - צפון עיסוק - לומדת (עוד לא סטודנטית רישמית) תמונה - כלבתי האהובה:)

ראש חודש שמח!

שם: מיכלי גיל: 23 מיקום: חיפה עיסוק: מוודאת מדבקות
סתם. מאבטחת. דרכי תקשורת: יונת דואר ומסרים. אתרים אישיים: שו הדה אישיים? למה התכוונה הניר שרשמה זאת? תמונה: הבטחתי תמונה של התספורת, אבל עוד אין, אז בינתיים הנה תמונה שלי בעבודה

ofra6

New member
עונה.....גם.....

שם: עפרה גיל: 21 מיקום: ת"א עיסוק: קבע, מחלקת נפגעים, צה"ל - המון זמן........ (לא ממש יצא לי משפט, אבל לא נורא). דרכי תקשורת: פה, אי-מייל, סיאנס (סתם), מסנג'ר... אתרים - לאמא שלי יש, היא פסלת מפורסמת, לי לא...... תמונה... אהה, הנה, מאלסקה (אני מנסה לסדר אלבום של התמונות משם, אז זה מה יש עכשיו, אמנם לפני כמה שניים אבל לא נורא):

אני

שם: ניר גיל: 19 מיקום: מוזאון הנגב לרב עיסוק: שירות לאומי ומוזיקה דרכי תקשורת: מסנג'ר מסרים אתרים אישיים: פליקר/דפיוצר תמונה:--> זה מזכיר לי ערב נפלא

באהבתנו

New member
מה, כבר עבר עוד חודש?! מתפקדת.. ../images/Emo13.gif

שם:גל גיל:17 וחצי מיקום: מרכז. מושב קטן ופסטורלי
עיסוק: תיכוניסטית דרכי תקשורת: מסנג'ר, אי מייל, מסרים אתרים אישיים: אני מניחה שהכוונת ל"במה" ומייספייס וכאלה?? טרם נפתח.. מבטיחה לעדכן כשמשהו סופסוף יתחיל לזוז בעניין הזה.

PianoGirl20

New member
אין תמונה...

שם: ליבי גיל: 21 בעוד חודש (ב-15.10 למי שרוצה תאריך מדוייק...
) מיקום: רמת גן/גבעתיים עיסוק: עובדת בעבודה סתמית ומעצבנת. וסטודנטית לעתיד. דרכי תקשורת: [email protected] אתרים אישיים: http://stage.co.il/Authors/LibbyPlot תמונה:

למעלה