התפקדות ספטמבר

inbal287

New member
התפקדות ספטמבר

שם: גיל: מגורים: מסן/אייסי: מסר לאומה: תמונה אהובה:
סטטיסטיקות
מקום חמישי: (35) FFTL מקום רביעי: (40) little WhiSper מקום שלישי: (45) milkshakit מקום שני: (55) inbal287
מקום ראשון: (109) The Fantasy
הספירה לאחור מתחילה... עוד 19 ימים לדיסק החדש שיהיה לכולם חודש מקסים, בהצלחה בלימודים למי שחוזר לבי"ס ובהצלחה בכל דבר אחר לשאר.

FFTL

New member
../images/Emo60.gif

שם: ליעד:] גיל: 15 מגורים: קדימה. מסן/אייסי: [email protected]\331639653 מסר לאומה: תאכלו זה בריא! שיר שעשה לכם את החודש: מי זוווווווכרררררר1#$!? תמונה אהובה:

Rose131

New member
^^

שם:נועה גיל:עוד 9 ימים 16 מגורים:ירושלים\מבשרת מסן/אייסי:[email protected] מסר לאומה:ועאעאעאעאע תמונה אהובה: אין לי כוח

inbal287

New member
../images/Emo9.gif

שם: ליודעת גיל: 18 מגורים: י-ם מסן/אייסי: תבקשו במסר מסר לאומה: "קיצי קיצי" [
... עזבו, בדיחה אישית שאני נקרעת ממנה כבר כמה ימים טובים] תמונה אהובה: כרגע זו

The Fantasy

New member
wake me up when september ends../images/Emo7.gif

שם:דנה גיל:18 וחצי מגורים:קרית אתא מסן/אייסי:עולם אישי מסר לאומה:אני מתגייסת עוד 18 יום
תמונה אהובה:אחת מבין הרבות שעשו את השבוע והחודש הזה

Pink Floyd 117

New member
מתפקדת...

שם: נועה גיל: בקרוב 15 מגורים: דרום מסן/אייסי: לא פעילים כרגע מסר לאומה: לא יעזור לאף אחד, כולם, כולם, כולם, כולם מפגרים במידה מסויימת. תמונה אהובה: אין לי על המחשב הזה.

מדHIMה

New member
אני ^^

שם:ריטה גיל:1456 מגורים:... מסן/אייסי:עזבו את זה מסר לאומה:ביצפר זה קקי במיווחד היום הראשון =( תמונה אהובה:יוצא לי אור מהידיים מואחהח חחהחהחהה IVE GOT THE POWER

../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif

שם: חן גיל: 14 וחצי מגורים: תלאביבבבבבבבבבבQ#$%#$&^_W$ מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: פקאצה. תמונה אהובה: שיהיה.

linkintrance

New member
Je Suis=)

מרעננת את הצרפתית^^ שם:קטיה גיל:עוד חודשיים 16 מגורים:חיפע מסן/אייסי:325491774 מסר לאומה:כימיה זה קקי..7 ש"ש. לא להגביר כימיה! זה יפגע לכם בשינה. תמונה אהובה:

ויקס

New member
../images/Emo195.gif

שם:ויקי גיל:עוד חודשיים 19 מגורים:מעלות מסן/אייסי:[email protected] 248408415 מסר לאומה:אממ אין תמונה אהובה:מתגעגעת אליו

DanaValo

New member
גם אני פה, כמובן בלי טיפת זמן להשקעה../images/Emo7.gif

אני אוהבת את (פורום) HIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Worth Dying For

New member
^^../images/Emo14.gif

שם: בר גיל: 17 מגורים: רמת גן מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: זה כיף להיות י"בניקית
תמונה אהובה: אין לי כוח

5ifi

New member
yes sir!!!

שם: יפי גיל: 17 ושלושה שבועות (מקפידה לספור!) מגורים: כפר מימון- חור בדרום מסן/אייסי: 249066970 מסר לאומה: אכלת פלפל שתה מיץ! (רחוב סומסום) תמונה אהובה: אלכס אוונס החתיך-פרטים בדביאנטארט

למעלה