התפקדות נובמבר

steelwater

New member
התפקדות נובמבר

טוב, בגלל שהצטרפו המון אנשים חדשים וזה ממש משמח אז החלטתי לעשות מין התפקדות נובמבר כזאת כדי שנכיר אחד את השני יותר טוב. שם: גיל: מקום: להקה אהובה: סרט אהוב: ספר אהוב: תוכנית אהובה: צבע אהוב: טעם גלידה אהוב: הדמות האהובה בסקראבס: הפרק האחרון שראיתם: ציטוט אהוב מסקראבס: אם היית דמות בסקראבס איזה דמות היית רוצה להיות:

steelwater

New member
עונה

שם: יעל גיל: 20 מקום: י-ם להקה אהובה: U2 סרט אהוב: טריינספוטינג, מולן רוג', יומנה של בריג'ט ג'ונס, המופע של טרומן, פורסט גאמ ועוד. ספר אהוב: אבא ארך רגליים. תוכנית אהובה: חברים צבע אהוב: ורוד, כחול ושחור. טעם גלידה אהוב: וניל הדמות האהובה בסקראבס: ג'ידי
הפרק האחרון שראיתם: המממ... ראיתי טיפה עכשיו מ-My lunch מהעונה החמישית. ציטוט אהוב מסקראבס: יש הרבה! נבחר סתם אחד. JD: I think it's benight The Janitor: Yeah, benight, benight and a half אם היית דמות בסקראבס איזה דמות היית רוצה להיות:הייתי משחקת את חברה של ג'ידי חחח!

steelwater

New member
אתה לא מכיר?

זה ספר ממש מקסים ומעולה! שאיך שהוא היה לי שיש לי אותו פעמיים בעברית ופעם אחת באנגלית חחח.

עונה :D

שם: עדי גיל:19 (כן אני זקנה.) מקום:אני מניחה שהכוונה למגורים אז נתניה... להקה אהובה:אממ לא חשבתי על זה מעולם,אממ.. כרגע אני שומעת הרבה אהוד בנאי אם זה תופס.. סרט אהוב: scarface,fight club,scary movie,hercules המצוירר ספר אהוב:הארי פוטר,מלאך או שטן של שרה אנג'ל תוכנית אהובה: סקראבסיס, בנות גילמור הישרדות צבע אהוב:כתום טעם גלידה אהוב: אוווווווו גלידה זה משוש חיי אהבת נפשי אממ כל טעמי השוקולדה הדמות האהובה בסקראבס:אליוט ריד הפרק האחרון שראיתם: אממ אתמול בסטארוורלד או שלשום פלעכס לא זוכרת ציטוט אהוב מסקראבס: Carla: Fine, you can't live with Elliot, but you're not living with us so get your crap out by Friday. J.D.: Friday? Friday's my birthday. I've already e-vited everyone to a party at our place. Carla: Whose place? J.D.: Your place. Look I can't just un-e-vite everyone. I've got two e-yeses and 24 e-maybes. That's a lot of e-sponses. Carla: Bambi, I'm gonna put my e-foot up your ass. J.D.: It's a Mexican themed fiesta on the first anniversary of my 29th birthday. That means I'm turning thirty. Donde? 56 Walnut Drive. Cuando? Thank you for asking, ocho-thirty until upside down question mark. Sombreros at the door. Rrrrrrrrrrrrrrrrrrooooh! קצת ארוך אבל גדול! איזה דמות הייתי רוצה להיות: אליוט ריד, אני לגמרי מאוהבת בה
עדי

Angelus

New member
"הרקולס זה כזה גיי"../images/Emo6.gif

נשמה. הציטוט שלך גדול!

Angelus

New member
גם אני

שם: ג'צק גיל: 19 מקום: מגורים? נתניה. להקה אהובה: סימפל פלאן, לייףהאווס סרט אהוב: הרוזן ממונטה קריסטו, סקארי מוביז ספר אהוב: דה הארי פוטר'ז תוכנית אהובה: דן שילון מארח.
המפ.. סקראבסיס.
צבע אהוב: כחול טעם גלידה אהוב: שונא גלידה
הדמות האהובה בסקראבס: אליוט ריד
הפרק האחרון שראיתם: My Way Home
ציטוט אהוב מסקראבס: החתימה שלי.. אם היית דמות בסקראבס איזה דמות היית רוצה להיות: ג'יי.די, פליז.

steelwater

New member
אתה לא אוהב גלידה?!

בושה וחרפה! אתה בנאדם קשה אתה חחח. My way home פרק ענק. האמת שהתכוונתי לדמות שהייתם ממציאים אבל זה גם בסדר לכתוב דמות שקיימת. לרמות שאני לא ממש הייתי רוצה לבחור דמות שקיימת כי כולן די סובלות חחח.

jess r

New member
../images/Emo13.gif

שם: ג'ס גיל: 16 מקום: ירושלים להקה אהובה: אחת מהאהובות יותר היא counting crows סרט אהוב: "מעודדות צמודות" ו"10 דברים שאני הכי שונאת אצלך" ספר אהוב: "פיטר פן", "התפסן בשדה השיפון" תוכנית אהובה: סקראבס צבע אהוב: אדום וכחול טעם גלידה אהוב: שוקולד ווניל הדמות האהובה בסקראבס: ג'יי. די הפרק האחרון שראיתם: My Buddy's Booty ציטוט אהוב מסקראבס: אוי, שאלה קשה אם היית דמות בסקראבס איזה דמות היית רוצה להיות: אליוט ריד

steelwater

New member
י-ם אימפריה! חחח../images/Emo140.gif

את אוהבת את העובים הסופרים? יופי, יש פה מישהו שימשח חחח! חנפל. איפה אתה?!

Ch3nf3l

New member
כן, המפקדת!

שם: חן "הלא-משעשע-בגרוש" פלר גיל: 17 ו-4 חודשים מקום: כסא. חדר. בית. בניין. רחוב. שכונה. כפר סבא. להקה אהובה: יש 2. Jump, Little Children ו-Counting Crows. סרט אהוב: לא יודע. אבל פארודיות מתקבלות בשמחה. ספר אהוב: מלכוד-22. תוכנית אהובה: סקראבס בקומדיות, בדרמות/מתח - ורוניקה מארס צבע אהוב: אין. טעם גלידה אהוב: אני טיפוס של וניל. הדמות האהובה בסקראבס: טד P: הפרק האחרון שראיתם: פרק הסיום של עונה 4 מבחינת אלה שראיתי פעם אחת.. וראיתי את My Best Laid Plans אני חושב, פעם שניה. פרק מעולה. ציטוט אהוב מסקראבס: זה כאילו שאת אומרת לי להכתיב לך את התסריט של הסדרה. אם הייתי דמות מסקראבס: השרת. נשמע לי כיף להתעלל באנשים ולצאת בזול.

DivineComedy

New member
למה לא...

שם: ניר גיל: 29 מקום: צפון להקה אהובה: Dream Theater, Pink Floyd סרט אהוב: המווווווווווווון ספר אהוב: ספרים של אגאתה כריסטי תוכנית אהובה: סקראבס, PB, עקרות בית, לוסט, דקסטר, 4400, הירוס צבע אהוב: ירוק טעם גלידה אהוב: ערמונים הדמות האהובה בסקראבס: קוקס הפרק האחרון שראיתם: 418 ציטוט אהוב מסקראבס: Hooch is crazy!! אם היית דמות בסקראבס איזה דמות היית רוצה להיות: קוקס זה פחות או יותר אני.

danduuu

New member
אני אני אני ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שם: דנה
גיל: 17 וחצי מקום: ק.אתא להקה אהובה:HIM סרט אהוב:יש הרבה מדי
ספר אהוב: אני כריסטיאנה פ. תוכנית אהובה: סקראבס
צבע אהוב:שחור ואדום :] טעם גלידה אהוב: וניל עם פצפוצי שוקולד
הדמות האהובה בסקראבס:ג'יידי ואליוט הפרק האחרון שראיתם: ביום חמישי אממ נראה לי פרק 12 של העונה הראשונה ציטוט אהוב מסקראבס: חחח יש הרבה אני לא זוכרת ממש אם היית דמות בסקראבס איזה דמות היית רוצה להיות: או אליוט או ג'יידי
למרות שגם ד"ר קוקס הוא מלך
חח הוא כזה קורע

נעה666

New member
עונה..

שם: נעה גיל: 13 מקום: בארץ??? ירושליםם!!! להקה אהובה: אתם לא תכירו.. סרט אהוב: ילדות רעות (בימוי כ"כ טוב!!!) ספר אהוב: אנגוס חוטיני ונשיקות חזותיות (וההמשכים שלו..) תוכנית אהובה: האנטומיה צבע אהוב: כחול טעם גלידה אהוב: שוקולד וקוקוס הדמות האהובה בסקראבס: השרת הפרק האחרון שראיתם: אתמול אחד מעונה1 ואחד מעונה5 ציטוט אהוב מסקראבס: טוב אני אוהבת את הנאומים של קוקס אבל קשה להבין אותם ובטח שלא לזכור אותם... אם היית דמות בסקראבס איזה דמות היית רוצה להיות: איזה אני רוצה?? אליוט!!!

steelwater

New member
איך את יודעת שלא נכיר?!

אולי נפתיע אותך לטובה. תכתבי כדי שנדע. גם אם לא נכיר. אולי אז נכיר אותה.

נעה666

New member
לשתיייכן:

ללהקה קוראים "בלו מאן גרופ" (כאילו באנגלית משמעות:להקת האנשים הכחולים) והחמישי ה ואז הוא נפל לי לתוך היד??? אז כן!!!!

למעלה